• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

od listopada...
nie tak strasznie po prostu kiedy wychodzi negatyw no to jakies tam smutki sie robią no nie... ?
a Moj bardzo by chciał żebym była w ciązy , bardzo....
Od lutego niesamowite anomalia u mnie wystepuja piersi wielkie nawet juz nie bola a sa nabite roznie caly czas o wkladce chodze bo mi leci śluz po majtkach...
no po prostu czuje ze na złość przyjdzie małpisko
Grzaneczko Kochana przeciętnie pary czekają 6 do 8 miesięcy na te dwie kreseczki wiec głowa do góry.
Bardziej zastanawiam mnie to ze na twoim wykresie są plamienia czyli normalnie plamisz jak na @ bo każdy to pisze inaczej. Bo z tego co za uwarzyłam plamiłaś i dziś już przestałaś bo na okres za szybko to by było. Może to by były plamienia implantacyjne na twoim miejscu bym nie czekała i zrobiła test chyba że po prsotu masz tak zawsze ze tydzień przed okresem plamisz a potem dopiero po jakimś czasie pojawia sie @. Ja jestem juz na to wyczulona i warto czasami sprawdzić a tym bardziej że termin juz jest

nawet jak będzie ta jedna kreska to bedzie smutek ale ulga ze wszystko jest w porządku plamienia u kobiet wystepują jest to naturalne ale i też moze byc niebezpieczne. Takie jest moje zdanie

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanka u mnie Mój też oszalał na punkcie chęci posiadania fasolki. Ja zresztą też, szkoda, że nie mogę się skupić na niczym innym jeśli chodzi o myślenie.

Basia ma racje, Grzanka rób teściora!

to są takie wiesz brązowe plamienia ale bardzo delikatne....
ciągnie mnie brzuch dzisiaj bardziej niz wczoraj tak że
Nie wiem juz sama.Sutki mnie swędzą :baffled: poczekamy zobaczymy dobrze ze w pracy siedze do 21 bo w pokoju bym kuźwicy dostala a tak to dzisiaj do Roberta jade :)
a jutro stara o rok sie zrobie...
No ale ja na szczęście porzestałam widzieć jeden cel w rzyciu teraz zaprzatam sobie głowe naprawde wieloma sprawami żeby nie przesadzać jeśli chodzi o fasolkę .....
ale Robert myśli i myśli ... chciałabym mu dać fasoleczkę ale jak nie idzie na razie to nie idzie.
a i tak do kwietnia zero przytulania wiec moze sie uda przed ślubem zafasolkować :)

Ostatnia edycja:
Hej.
Gratulacje dziewczyny ponownie. Bardzo się cieszę :* :-)
A ja dzisiaj robiłam teściora i ... jedna kreska...to pewnie pani w aptece mi sprzedała mi jakiś przeterminowany ten test :angry:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry