reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój powiedział, to zrób taki co będzie pozytywny :-p.
Ale okresu jeszcze nie mam także nie wiem co się dzieje bo pewnie bladziocha by już była :crazy:. Znowu coś mi się zaczyna burzyć w środku :angry:.

reklama
Hej dziewczyny
byłąm wcozraj u lekarza, jestem załamana kolejny raz nawet nie miałam owulacji pęcherzyk jeden urósł nie pękł, poza tym jest za mały, lekarz powiedział, że @ sie zbliża więc na wywołanie nie ma sensu dawać nic , do tygodnia ma przyjść,
potem jak chce od 3 dnia cyklu przez 5 dni mam brac clo,( w listopadzie już brałam i zaszłam w ciąże niestety długo sie nie nacieszyłam). Wtedy mi pękły trzy pęcherzyki i bardzo się bałam ciąży mnogiej, teraz też jest to ryzyko.... Mam zdecydować. Lekarz mi wszystko objaśnił, wytłumaczył, powiedział że albo wezme clo i powinnam zajść w ciążę, albo mam olać ten temat i starać się może któryś cykl będzie kiedyś owulacyjny. jestem zrozpaczona, mam tego wszystkiego dość, bardzo chce zajść w ciążę, rozmawiałam z moim mężem on nie chce żebym brała clo, mówi że będzie co będzie.... on twierdzi że to poronienie i wszystko to wina clo, no płakac mi sie chce
on tak odpuszcza szybko

Kochana Mgiełko bardzo mi przykro. Moim zdaniem powinnaś wziąć clo, bo nie wiadomo ile będziecie się jeszcze o maluszka starali... A tak może Ci pomóc, bo nie zaszkodzi.

Po zawodach cholera jasna :|
poleciało... różowe ala beżowe coś... zaczęła sie @ .... szlak jasny ... no to ja ogłaszam wszem i wobec ze zaprzestaje i zawieszam dzialania do 11. kwietnia... zero tuli tuli bo post mamy :)

hej mgiełka normalnie masakra.... aż nie wiem co CI powiedzieć. Ale z jednym nie mogę sie zgodzisz że przez clo straciłaś dziecko.... Ja też straciłam ale nie obwiniam nikogo ani nie zrzucam to na leki po prostu tak miało być . Musisz jednak sama zdecydować albo isc do innego lekarza po kolejną poradę żebyś wiedziała co dalej robić i co inny lekarz CI powie.

Wytrzymam co mam zrobić starczy stresów, wytrzymamy bedzie ciezko ale oboje tak zdecydowaliśmy :)
Wiec wsparcie z obu stron moje i Roberta a damy sobie rade :)
Wierzę w was chodź nie wierze :-D
jak rozumiecie o co mi chodzi ;-)
potem jak lwy :-D
tylko trafić na owu i normalnie bliźniaki od razu :-p
grzanka to się tam przestaw w liście by potem nie było problemu :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry