reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Tak Laluś, ja też jestem za testem... po tych betach, bladziochach lepiej sprawdzić... :*

Czarnooka oby takie samopoczucie utrzymało Ci się jak najdłużej:) u mnie atrakcje zaczęły się w pierwszym dniu szóstego tygodnia;)

Czarnooka oby jak najdluzej :-)) u mnie tez sie zaczelo po skonczonym 6 tygodniu... Za to w 5tc i 5 dniu zaczela sie wrazliwosc na zapachy :-)

nooo Paulinka, porządny termometr, testy:) poważna sprawa:D

a ja Wam chcę powiedzieć,że wiosna przyszła!!!
tak pięknie za oknem, słońce świeci, ptaszki śpiewają... i jak to u mnie na wiosnę pierwszy koktajl owocowy zaliczony:)

ooo matko!! na parapecie termometr pokazuje 42stopnie!! to się nazywa słoneczny dzień;) wszystkie rolety musiałam spuścić bo się nie da wytrzymać tak ciepło w pokoju;)

reklama
Lalus z badaniami to musisz na Sailorka poczekać bo ona jest ekspertem w tej sprawie, ja sprawdzałam na swoich wynikach to:
Progesteron 10 dni po owulacji,
Prolaktynę obojętnie w którym dniu cyklu bo ona i tak jest bardzo chimeryczna i się zmienia - ja robiłam różnie zarówno w pierwszej jak i drugiej fazie cyklu.
FSH,LH 3 dzień cyklu.
TSH,T3,T4 robiłam na początku cyklu mniej więcej 8dc, tutaj też dzień nie ma większego znaczenia.

Niemniej zapytaj Sailorka naszego:) ja napisałm Ci jak ja robiłam, gin nie miała nigdy zastrzeżeń;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry