reklama

Staranka od stycznia 2012.

Lalus z badaniami to musisz na Sailorka poczekać bo ona jest ekspertem w tej sprawie, ja sprawdzałam na swoich wynikach to:
Progesteron 10 dni po owulacji,
Prolaktynę obojętnie w którym dniu cyklu bo ona i tak jest bardzo chimeryczna i się zmienia - ja robiłam różnie zarówno w pierwszej jak i drugiej fazie cyklu.
FSH,LH 3 dzień cyklu.
TSH,T3,T4 robiłam na początku cyklu mniej więcej 8dc, tutaj też dzień nie ma większego znaczenia.

Niemniej zapytaj Sailorka naszego:) ja napisałm Ci jak ja robiłam, gin nie miała nigdy zastrzeżeń;)

Potwierdzam. Sihayka poprawnie wszystko zapisała. Ja bym dodała jeszcze testosteron 3 dc a progesteron można badać już od 7dnia po owulacji.:tak:

reklama
FSH to jest Folitropina???

LH to Lutropina???

Dziękuje Dziewczyny. To jutro muszę iść rano i zrobić, bo jutro 3 dc.

A jak ja nie wiem kiedy nastąpiła owulacja? To co wtedy?

wow!!ale tu cisza dzisiaj:dry: chyba kazda poleciała korzystac z pogody!
Bo ja łazikowałam 4 godziny,kocham wiosne!!!

lalus ja sie ie znam kiedy i jakie badania,sailor nasz guru wie wszystko!

sihaya zdrowa??bo ja tak!!:-D

Cześć dziewczynki :)
Ja na chwilkę dziś, zaraz idę kolacjo-obiad szykować .
Laluś, ewentualnie można jeszcze estradiol w 3 dc. Ja robiłam wlaśnie w 2 dc wszystkie badanka, pamiętaj żeby być na czczo, bo prolaktynka mogłaby się zafałszować. A progesteronu nie badałam jeszcze. A co do owulacji...nie powiem mierzenie tempki dałoby radę. No chyba że prócz tego, masz cykle jak w zegarku...
Czarnooczko, łezka mi się w oczysku zakręciła czytając Twe opowieści...ahhhhhh.... cudownie :)
Noelle, jak tam leń, przegoniony czy galopujący?
Myniu, fajowy pomysł na półkę :) Widziałam też mega fajne półki z płyt gk- jakby w ścianie, też super... Ah jak bym chciała urządzać chatkę :D
Sihaya, dopioero co testowałaś a już 12t1d :) Zdróweczka

Zaglądałam do lutówek poszukać Domi, ale nic nowego się nie działo u niej, trzymają w szpitalu i tyle... Bidula! A może właśnie teraz rodzi?! AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Paulinko, gratuluję nowych nabytków ! Nie służą dobrze i doprowadzą do celu !

Marzen, gdzie Ty ?

Dobrego wieczoru wszystkim

Hej dziewczyny :-) jaka jestem zmęczona po szkoleniu masakra :shocked2:
Laluś no co za @ wredna, nikt jej nie zapraszał a przylazła :wściekła/y:
Noelle na pewno mała przybrała na wadze, jeszcze będziesz narzekać, że jest za gruba :tak:
Czarnooka to super, że jeszcze mdłości nie masz mam nadziej, że nie będą Ci tak mocno dokuczać :tak:
Mi chyba pęcherzyk nie pękł bo wcale mnie jajnik nie bolał, czyli czeka mnie badanie drożności jajowodów :-( jeszcze 4 dni do badania usg i zobaczymy co się tam dzieje, ale na króliczka wielkanocnego to się nie załapie buuuuuuu :wściekła/y:
trzymajcie się kochane zajrzę do Was jutro z rana :happy2: życzę udanego wieczorku :*****
PS dzisiaj mija 2 tygodnie odkąd nie ma ze mną mojej Niuni :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( nigdy nie lubiłam poniedziałków a teraz wręcz ich nie na widzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Noelle ja jeszcze nie do końca, trochę mam katar ale już taką wodę i jeszcze czasem kaszlę z odkrztuszaniem:/ ale ogólnie dobrze się czuję:) jutro idę do kontroli bo kazała mi przyjść, więc zobaczymy co powie.
A mała na pewno przybrała na wadze:) Ja za to jutro mam usg genetyczne, też okaże się jak tam maleństwo sobie rośnie:)

Asita ja czasem też nie czułam jajnika a owulka okazywało się była, więc czekaj cierpliwie do usg:) &&&&&&&

Ja na dziś uciekam, miłego wieczoru i do jutra dziewczyny!:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry