reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hehehehe oj czeka juz sie z moim A smiejemy, ze biorac pod uwage ze rodzice pier*olnieci to dziecko bedzie szogun maly hahah i pod kluczem :D

reklama
Biedny Domik... Raczej długi pobyt jej się zapowiada. Właśnie wyczytałam, że lekarze myślą, że późniejszy termin porodu i dlatego nic nie robią...

Paulinko he przygody z kupą są śmieszne :) u nas corcia jak była mała wyjęła z nocnika u mazała nią siebie podłogę i białego pięknego misia

Biedna ta nasza Domi

hejooo...ale tutaj dzisiaj cicho:confused2:gdzie Was wywialo w taka pogode:confused2:?Ja łazikowalam z przymusu w deszczu i teraz z ochota zasiadlam w domu z gorąca herbata.a co! troche mnie czeka domowej roboty...ale co tam,dam rade:laugh2:
Własnie doczytalam o Domik,noz kurde ja bym sie pochlastala chyba na jej miejscu.Ale Lenka obrasta w tluszczyk rowno 3,5kg:-D Ciekawe tylko czemu jej do domu nie puszcza skoro wszystko ok i wody i lozysko.Eh...biedna:sorry:

Czarnooka hallllo??co sie nie odzywasz???Trzymam kciuki za wizyte !Musi byc dobrze!!!
Asita rowniez kciuki zacisniete!!

lalus zdrowiej nam:*

agacyndo widzialam zdjecia na FB ,jodujcie sie na zdrowie:-D Dobrze Wam!!

paulinko zywe srebro z małego:-D

Eh...laseczki....moja psina(ktora z rodzicami mieszka) cos chora:baffled: sie powyłam dzisiaj juz z 5 razy,weterynarz w poniedzialek kazal przyjechac bo teraz na jakies weekendowej konferencji jest,jak bedzie gorzej to mamy szukac jakiegos weterynarza na cito:baffled: Wyje na sama mysl....

Kochane kobitki wszystkiego najjjjlepszego z okazji naszego święta :D Staraczkom upragnionych Fasolinek i przepięknych 9mcy a ciężarówkom szczęśliwych rozwiązań i pociechy z dzieci :***

Od razu Was przepraszam kochane, że tak rzadko się odzywam ale niestety nie zawsze nadążę Was przeczytać ale jeszcze 4 dni w pracy i już będę miała wolne więc wtedy mam nadzieję się poprawić :)

Noelle piękna karoca dla Nataszki!!!!!! A kolorek śliczny :) Przykro mi z powodu psiaka :(
Czarnooka mam nadzieję, że to plamienie to nic poważnego, tak jak Ci powiedział lekarz i pisały tutaj dziewczynki że takie rzeczy się zdarzają tak więc wszystko będzie dobrze :)
Asitka kciuki mocno zaciśnięte :)
Agacynda się widzę ostro urlopuje :) Nawdychajcie się porządnie jodu i odpocznijcie :)
Laluś dużo zdrówka dla Ciebie i oczywiście powodzenia w tym cyklu :)
Paulinko to wesoło masz z synkiem :) Niezły z niego urwis :)
Sihaya super, że dzidzia sobie rośnie :) Ale szybko zleciało, już 13 tydzień masz, a pamiętam jak jeszcze niedawno namawiałyśmy Cię na zrobienie testu :)
Myniu super będą te półeczki, masz gust :)
Bzibzioku gratuluję efektów dietki i samozaparcia :)

Kurczę ja myślałam, że Domi to już dawno rozpakowana i cieszy się Lenką a tu się okazuje, że jeszcze nie... A który ona już ma tydzień? Pewnie to dlatego, że nie można było u niej dokładnie określić z terminu @ bo przecież testy jej nie wychodziły...

Witajos wszystkos....
Ja chyba mam gorszy dzień
Zrobiłam badanie prolaktyny
wynik 98 norma 127-637 (wskazana kontrola)
Także dół - poleciało strasznie... Wynik jest taki pomimo stresującego tygodnia i bez tabletki w przede dniu
Także chyba średnio dobrze, bo niby nie można nagle odstawiać Bro. Wiesz coś Sailorku na ten temat ?!
W dodatku sąsiad wariat naparza wiertarą już 5 dzień, darowałby se w dzień kobiet, z wybranką życia gdzieś poszedł, ale nie - lepiej życie i spokój męcić! Chyba mu bilety do kina kupię ?
Która miała niską pro? Przyznać mi się migusiem!

Paulinko, szalony Mikołajek, tylko patrzeć jak będzie łobuziakował biegając. :)

A wózeczek Noelle w jakim masz kolorze ?

Bzibziok, uważaj bo ślisko!

Asitko :)

Czarnooczko, jak dziś się masz? Nawiedziłaś gina?

Margotko, przepięknie wyglądasz, pozdrówka

Agacyngo, wrzuć ode mnie mini kamyk do morza! Tylko nie dźwigaj dużych kamoli ! Dziękuję

Ja poki co idę kolację szykować, poszukam coś o mojej prl!

Bede pozniej

reklama
wypiszcie mnie proszę z listy staraczek narazie nie mogę sie starac nawet niewiem czy ja wogole jestem soba. jak bede miala goraczke to musze jechac na ip na zabieg a tak dostalam antybiotyk moze oczysci sie bez zabiegu.
dla mnie zycie stracilo sens

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry