reklama

Staranka od stycznia 2012.

BabyPoznań ogromne gratulacje :D cieszę się że Twój 8 marca był szczęśliwy.
niestety od tego roku nie obchodzę 8 marca to jest najgorszy dzień w moim życiu
[*]
tak coś czułam że 2013 rok będzie dla mnie pechowy.

reklama
Noelle no właśnie wydawało mi się że jakoś inaczej niż na porodówce bo teraz położyła mnie na kozetce przypięła do brzucha dwa paski dała do ręki czujnik i miałam klikać jak się mały poruszy tylko ciekawe po jakiego czorta mi to robiła? chyba żeby potwierdzić że Kubulek ma ADHD co pięknie wyszło na zapisie :-D
Agnieszko na pewno wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji! nawet jakbyś miała mieć teraz cc to mały pewnie jest już gotowy i świetnie da sobie radę:tak:hehe chociaż Ty znowu na święta byś ciast nie pojadła bo trzeba karmić :-Dtakże nie wygłupiaj się i czekajcie do kwietnia:-D
Nic zobaczę jeszcze papieża i idę małą kąpać także owocnych nocek i do jutra babeczki :)

Pianeczko mam nadzieje ze Antoś gotowy, nawet jak bym nie urodziła przed świętami to i tak sobie ciast nie pojem przez tą moja cukrzycę :))

Czarnooka kochana ja straciłam maleństwo dwa dni przed wielkanocą, jeszcze trochę i minie rok powiem Ci ze ból nie mija ale po pewnym czasie przyzwyczaiłam się do niego i pamiętaj kochana że "nienarodzone dzieci nie umierają one zmieniają datę swojego przyjścia na świat"

"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach". - Jan Paweł II

BabyPoznań GRATULACJE!!!!!!:-D

Czarnooka
2013 się dopiero zaczął, więc na pewno jeszcze będzie dla Nas szczęśliwy :tak:

A ja muszę nadgonić z boboseksami. Hehehe :-D Mój N dziś napisał, że jutro się postara o to, żeby rano były starankowe seksy. Hehe :-D Bo On w pracy do jura do 8 jest.

Ostatnia edycja:
Aguś gratuluję:)
BabyPoznan Tobie również gratuluję:)
Agnieszko trzymam kciuki, żeby wszystko było ok:)
Piano normalne ktg też zapisuje ruchy, a na tym drugim sprawdzają chyba czy matka je czuje... Jak leżałam na patologi i mi przywozili to do klikania to byłam wkurzona, że znowu mi się ten stary rumpel trafił:) A to jednak specjalistyczny sprzęt jednak był:)))))))))))) Ogólnie to Mikuś był taki leniwiec, że w ciągu półgodzinnego ktg to średnio ruszał się dwa razy. Pielęgniarki cuda mi z brzuchem wyczyniały, a jego to nie ruszało. Dopiero trufle z alkoholem skłoniły go do aktywności:)

Agacyndo ubranka śliczne:) w tym niebieskim kompleciku zakochałam się i też taki chcę!!!!!!!!!!!:)

Witam :-) U mnie za oknem mroźno ale słoneczko wychodzi :)

Paulinko a Ty nie testujesz??? Czy Tobie się tak cykle wydłużają??? Bo to aż dziwne. Ja to już bym miała za sobą parę sikańców i co najmniej dwie bety. Hahaha :-D

Domik wczoraj urodzila!!!!!!!przez cc!! Lenka ma 3300g i maja sie ok!super!!gratulacje!!

No a ja konsumuje sniadanie wraz z strasznym bólem glowy (Asita przeszla ta migrena na mnie chyba:confused2:).

Paulinko pieknie temperatura sie pnie,hmmm..na pewno nie ma nic na rzeczy??

lalus jak zatoki?udalo sie wczoraj do lekarza dostac?jak sie czujesz?

agnieszko
kciuki zacisniete!!!!Wracaj do Nas szybko!!

Ostatnia edycja:
reklama
Domik gratulacje:)

laluś jeszcze nie testuję:) najszybciej koło 40dc:) owulacja była w okolicach terminu @ dopiero więc nie ma sensu...

Noelle raczej nie ma nic na rzeczy, bo kompletna cisza. Ani (.)(.) mnie nie boplą ani podbrzusze, a w pierwszej ciąży bardzo szybko dały o sobie znać. Więc raczej nici z tego... Ale temp ładna- aż szkoda będzie jak spadnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry