reklama

Staranka od stycznia 2012.

marzen dzieki ze pytasz kochana.Czuje sie srednio i psychicznie i fizycznie.Boje sie kazde zaklucia czy stwardnienia brzucha.Po lekach troche lepiej.I lezenie tez chyba robi swoje.Najchetniej przespalabym te dwa tygodnie do wizyty...

sailor nie opuszczaj nas! Z odpuszczeniem moze dobry pomysl,tj z wrzuceniem na luz:-) zazwyczaj wtedy fasolinka sie pojawia!

Ciekawe co u Agnieszki...

reklama
he babeczki :)
jestem w domu już zrobili mi milion badań i wszystko ok nie mam cholestazy a i inne wyniki dobrze a więc strach ma wielkie oczy ale skora jak swędziała tak swędzi

Domi gratuluje !!!!!!!!!!!

Marzen u mnie niestety po staremu, byłam u nowego gin. w maju chce mi zbadać drożność jajowodów, ale chcę go namówić żeby zrobił to już w kwietniu, a teraz czekam cierpliwie na @, bo już wszystkimi znakami daje znać że nadchodzi

Agnieszko tu super, że wyniki OK :-D

nie mam pojęcia skąd najważniejsze ze wszystko jest ok,a teraz chodzę i się oliwką smaruje wtedy trochę przechodzi ale z tym wpnem to dobry pomysł
no i Antoś potwierdzony w 100 % także w tej ciąży nie będzie niespodzianki :)

marzeń kochana dziękuję Ci za miłe słowa. :*:*:*:* podniosłam się psychicznie i chcę walczyć dalej ciągle powtarzam sobie że widocznie tak musiało być. Jest mi cholernie przykro bo zawsze myślałam że może mi się nie przytrafi nic tak strasznego a jednak...jeszcze gdzieś tam tli się nadzieja że kiedyś będę miała w rękach swoje maleństwo. Jednak nie mogę się załamywać gdyż nic piękniejszego nie mogło mi się trafić w życiu jak cudowny kochający mąż oraz te parę tygodni z Aniołkiem w brzuszku.
może kiedyś moje marzenie się spełni ale widzę czeka mnie długa droga do tego.
teraz mam już zupełnie inne podejście do ciąży napewno nie będę się spinać myśleć obsesyjnie bo jednak strach przed kolejnym poronieniem jest duży więc pozostawiam to dla losu co ma być to będzie.

Czarnooka wierze, że nie będziesz musiała tak długo czekać, żeby cieszyć się okresem ciąży i później dzieciątkiem w realu :tak:
Agnieszka super wieści, och zazdroszczę Ci, ze Ty już za miesiąc będziesz mieć przy sobie Antosia a ja tu w ciąże nie mogę zajść
Noelle migrena Ci przeszła???

dziewczynki życzę Wam miłego popołudnia i udanego wieczorku :******

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry