reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jillka, bo kupiłam termometr, który pokazuje tylko wyższe temperatury:)

Paulinko, wyjścia są dwa - albo trafiłaś w fazę wyższych temperatur z zakupem, albo te dwa termometry inaczej wskazują. Ja przy zmianie zaznaczyłam sobie od kiedy jest nowy termometr, bo wskazania mocno się różniły. No i w zasadzie cały cykl powinien być jednym termometrem. ale ja też zaczęłam w połowie, dla wprawienia się i z niemożności doczekania się.

A reszta gdzie>
Mynia, jak tam półeczki ? i Fisiol?

reklama
witajcie
ja troche przeziębiona ale czytam was
Agacydna ciuszki śliczne
Agnieszka to dobrze że jednak nic złego nie wyszło w badaniach
Noelle jak tam u ciebie, ja robię sie coraz bardziej leniwa... heheh
Sailor moze jak odpuscisz to sie uda, choć jak wiem ze ciezko tak cholernie... bo człowiek sobie myslenia o dziecku nie wyłączy przeciez ehhh bieda.... te co chcą tyle muszą sie starać, a te co nie chcą i często tego cudu nie szanują zachodzą rachu ciachu...
Babypoznań gratuluje !!!! czekamy na wieści po wizycie u lekarza...
Agus to wspaniale że dziewczynki zdrowe i już z wami, dużo zdrowia i szczęścia dla całej waszej rodziny
Domik kochana nasza tyle sie oczekałaś, teraz już masz swój prywatny, wyśniony raj - Lenkę !!! gratuluje

cmoki laski kładę się
a ja zaczynam być wiecznie głodna i już 5 kilo do przodu buuu płakać mi sie chce hahaha
choć staram sie jak mogę być z dala lodówki ale czasem nie udaje się

hej.
ja test znowu zrobilam i kreski takie same czyli owu w ciagu 48 h. moze byc? dobrze rozumiem.
Dziewczyny, ktore urodzily wielkie gratulacje. Zazdroszcze strasnie mocno malenstw, malenkich ubranek, zapachow dziecka. Tak sobie mysle ze juz bym chcuala muec przt sobie takie malenstwo ale to daleka droga jeszcze jak w ciaze zajsc nue moge. za dwa tyg. umowilam sie do lekarza na usg zobacze. ide z moja bratowa bo zaszla w ciaze i jest taka sytuacja, ze beta rosnie, wedlug usg byl 6 tydzien i widac pecherzykba zarodka nie. Jak w ciagu 2 tygidni nic nie bedzie widac to.do.szpitala na wywolanie poronienia. Co o tyk sadzicie ale mi sie wydaje ze jak beta rosnie to moze jeszcze za wczesnie zeby bylo cos widac na usg?
Przepraszam za bledy bo z telefonu jakos mi te pisanie nie wychodzi.
Pozdrawiam i dobrej nocy.

Anke spokojnie jak beta przyrasta w tempie jakim powinna to jest dobrze. a zarodek u niektorych widac pozniej u innych wczesniej wlasnie to zalezy od usg czesto.
u mnie zreszta tez pieknie beta przyrastala i w pewnym momencie ....;(:(:(:(

Witam się w piątkowy poranek :-D w koncu piątek jeszcze tylko 7h i 39 min i weekend :-D:-D:-D:-D:-D
Aguś_86 jeszcze raz gratuluje niech Ci dziewczynki rosną jak na drożdżach żeby jak najszybciej mogły być z Wami w domku :tak:
Agnieszko wszystkiego najlepszego dla Twojej córci :-):-):-)
Czarnooka Ty wiesz,że ja Ci dzieciątka też życzę z całego serca i trzymam kciuki kochana za ciebie i za pozostałe dziewczynki też :tak::tak::tak:
Jillka może masz rację i to przesilenie wiosenne, coraz częściej łapie się na tym, że nie mam już sił starać się o dziecko bo kolejna @ mnie załamuje :-(
wczoraj oglądaliśmy z mężem uwagę na tvn a tam zapowiadają dzisiejszy odcinek, że facet pobił swoje trzymiesięczne dziecko a raczej skatował, niemowlak leży w szpitalu :-( i mój mąż sie poryczał, że taki ma dziecko a nie docenia, a on chce i nie wychodzi, masakra ryczałam jak on zasnął jak bóbr, że nie mogę dać mu dziecka :-(:-(:-(

nie pamiętam komu jeszcze miałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia :*****

Ostatnia edycja:
Hej. U niej w ciagu 72 h przyrasta troche ponad 100% co myslicie. Ja tes jej powiedzialam, ze jak to 6 tydzien to moze byc jeszcze nie widac. Jak razem pojdziemy to jubedzie 8 to juz bedzie pewnie wiadomo. A.powiedziala, ze juz bety nie bedzie robic bo za wiele nerwow ja to kosztuje. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Bo gin pow. ze na 80% pusty pecherzyk ale dla pewnosci zeby odczekac dwa.tygodnie jeszczc

Czarnooka niestety wszystko wskazuje na to, że @ już za rogiem, może się nam uda bo badaniu drożności jajowodów (to jest moja jedyna nadzieja, jeśli się po badaniu nie uda to odpuszczam całkowicie) :-(

reklama
to w takim razie trzymam kciuki za HSG:* w wiekszosci przypadkow to po HSG sie wlasnie udaje.
mnie gin od tego odwiodl bo tez chcialam zrobic i w sumie dobrze zrobilam bo i bez tego zaszlam w ciaze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry