reklama

Staranka od stycznia 2012.

U mnie niestety chyba bez tego się nie obejdzie :-( tylko pytanie czy po tym mi się uda :confused: znając moje szczęście to nie :-(
kochana a Ty w pracy jesteś czy w domku???

reklama
Asitko i prosze cie nie poddawaj sie my staralismy sie prawie 2 lata nadzieja z kazdym nowym cyklem umierala i nie poddalismy sie walczylismy do konca i dalej walczyc bedziemy. Będzie teraz nam trudniej ale mamy siebie a to jest najwazniejsze. Nie mozesz pozwolic by Twoj maz myslal ze tobie zalezy na dziecku tylko a o nim juz nie myslisz bo nawet niewiemy ze mozemy zranic naszych chlopow. kiedys powiedzialam swojemu mezowi ze mam dosc wszystkiego nic sie w zyciu nie uklada i to go zranilo bo mi chodzilo tylko o dziecko a on mi powiedzial czy ty nie doceniasz tego ze mnei masz. od tamtej pory koniec z zamartwianiem sie . nie kazdy ma tak kochajacych mezow jak my dlatego glowki do gory kiedys sie doczekamy naszych pociech. jeszcze sie z tego bedziemy smiac.

Czarnooka wiem, że mamy wielkie szczęście mając takich mężów :tak:za tym zawsze przed @ i w trakcie mam dosyć wszystkiego, a po @ i tak się staramy o dzieciątko, dlatego tak ciężko mi jest odpuścić i czekać na to "co ma być to będzie" ...ja po prostu nie umiem i pewnie to powoduje moją blokadę aby zajść w ciążę, bo za bardzo o tym myślę i stało się to moją obsesją, a Ciebie kochana to nawet nie wierz jak bardzo podziwiam, jesteś bardzo dzielną i mądrą kobietą :tak::tak::tak:

właśnie się dowiedziałam, ze kolejna znajoma jest w ciąży :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie po krótkiej przerwie:)
Wczoraj miałam szalony dzięn pod znakiem remontu, od 8 sie zaczęło, bigałam na mieszkanie, ustalałam z ekipą remontową, jeździłam po sklepach, kupowałam grzejniki, kable etc... szefowa remontu pełną gębą haha...
Dziś zapowiada się spokojniej, chociaż dwie wizyty na mieszkaniu i tak mnie czekają...

Bzibzioku tęsknimy;)
Myniu, a co z Tobą? tata Cię do półek przywiercił czy jak??
Aguś86 gratuluję córeczek:)
Agnieszko super, że wszystko dobrze:) to teraz pozostaje spokojnie czekać do porodu:)
Agacynda pięęękne ciuszkowe zakupki dla dzidziolka:) Ja jeszcze nic nie kupowałam przez ten remont, tylko moja mama ponoć kupiła już jakiś sweterek i czapeczkę;)
BabyPoznan gratuluję nowej pracy a przede wszystkim oczywiście fasolinki!!fantastyczna wiadomość:) i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo zaczyna ciążyć mi ostatnie miejsce wśród zafasolkowanych;)
Fasolkujcie dziewczyny!!:) i łapcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anke owocnych staranek:) takich testów owy, i białka nie należy marnować;)
Domik GRATULUJE!!!!! i uściski dla Lenki:) no nareszcie!!
Sailorku a ja Ci mówię kochana, że właśnie teraz - bez sikańców, paprotek, badań zafasolkujesz!! jak większość z nas tak naprawdę... odpocznij od starań, zaglądaj do nas i za jakiś czas przybywaj z dobrymi wieściami!!:*
Asitko ja jestem dobrej myśli co do Twojego hsg a potem fasolinki:)

Asito kochana dziękuję za życzenia dla córeczki ale ona urodzinki ma dopiero 16 a ten suwaczek trochę oszukał :) Także jutro będzie imprezować córeczka

a swoją drogą to te suwaczki dziwne są w końcu u mnie to już 36 tc czyli początek 9 mc a suwaczek pokazuje dalej 8. Tak chwalę się DZIEWCZYNY zaczełam 9 miesiąc ciąży :)))) ale to zleciało
łapcie fluidki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Faktycznie dziś cisza, chyba wszystkie śnieg zasypał:/
Ja już po pierwszej kontroli ekipy remontowej;) Jeszcze jedna mnie dziś czeka, ehh.. teraz odpoczywam trochę pod kocykiem:)

Agnieszko gratuluje 9 miesiąca:) Leci, leci.. ja też z przerażeniem patrzę, że święta, majówka, wakacje i wrzesień - szok!

Agnieszka no to gratuluje 9 miesiąca :tak::tak::tak: teraz to już się nie obejrzysz, a będziesz trzymać w ramionach Antosia :tak::tak:
Sihaya tylko nie przemęczaj się za bardzo przy tych remontach :tak:

Cześć :) wpadłam życzyć miłego dnia, mężulek do jutra rana w pracy, mała poszła się zdrzemnąć więc korzystając z okazji lecę pobuszować na allegro ;)
Agnieszko witamy w 9 m-cu ;-)suwaczki liczą skończone tyg, mój doktorek też zawsze liczy te które się już skończyły nie ten który się zaczął:tak:ja jutro 36tydz kończę - szok!!:szok: duża już ta Twoja panna - będziesz miała pomocnicę dla Antoniego a jeszcze chwila i randki się zaczną..;-):-D
Asitka już godz 13! jeszcze chwila i wolne! :-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry