Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jestem, jestem i Was czytam tylko czasu na pisanie brak...
Jeszcze z miesiąc i powinno wszystko w miarę wrócić do normy. U nas w pracy ostatnio strasznie nerwowa atmosfera co niestety przekłada się na stosunki, koleżanka mi chlipie przy biurku obok, a mi już argumentów brakuje do pocieszania.
Dzisiaj sobie zorganizowałyśmy spóźniony dzień kobiet firmowy, na który mi się z tego wszystkiego nawet nie chce iść.
czesc Dziewoje, witam sie z lozka... cos mnie chwyta, gardlo boli.... juz nie mowiac o potwornym bolu kregoslupa i coraz bardziej nasilajacym sie bolu brzucha... spac mi sie chce. nie do zycia dzisiaj jestem.
Agacyndo kochana kuruj się tam na ból brzuszka nospa działa cuda
a ja czekam aż wszyscy wyjdą z kuchni bo chcę robić małej torty, no i jeszcze zapakować prezent kupiliśmy małej rolki , mam nadzieję ze będzie się cieszyć bo sama chciała , zabawek nie kupowaliśmy bo ma tye ze do pokoju wejść nie idzie
Hej. Agacynda kuruj sie kochana zeby malenstwo sie nie przeziebilo. Dzisiaj robilam owu test i wyszedl natyw jedna kreska bardzo slabiutka. Co myslicie kiedy wedlug testow mialam owu. Cztery dni temu pozytyw, trzy pozytyw , wczoraj i dzisiaj negatyw. Napiszcie prosze bo ja pierwszy raz uzywqm tych testow.
witajcie
przypałętało mi sie zapalenie pęcherza, pije duzo zurawiny i wody z cytryną no i wygrzewam troche termoforem, ale nie gorącym tylko ciepłym, a tu szok czytałam na necie ze termofor jest ok ciepły w ciąży , a na lipcówkach szał ze termofor powoduje przedwczesny poród i ze lepiej brac furalgin niz leczyc sie termoforem
matko !!!!
to już zdurniałam