reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja jestem, jestem i Was czytam tylko czasu na pisanie brak...:(
Jeszcze z miesiąc i powinno wszystko w miarę wrócić do normy. U nas w pracy ostatnio strasznie nerwowa atmosfera co niestety przekłada się na stosunki, koleżanka mi chlipie przy biurku obok, a mi już argumentów brakuje do pocieszania.
Dzisiaj sobie zorganizowałyśmy spóźniony dzień kobiet firmowy, na który mi się z tego wszystkiego nawet nie chce iść.

czesc Dziewoje, witam sie z lozka... cos mnie chwyta, gardlo boli.... juz nie mowiac o potwornym bolu kregoslupa i coraz bardziej nasilajacym sie bolu brzucha... spac mi sie chce. nie do zycia dzisiaj jestem.

Agniesiu super, ze wyniki wyszly dobre.

Sailor Ty nas nie zostawiaj!

Agacyndo kochana kuruj się tam :) na ból brzuszka nospa działa cuda

a ja czekam aż wszyscy wyjdą z kuchni bo chcę robić małej torty, no i jeszcze zapakować prezent kupiliśmy małej rolki , mam nadzieję ze będzie się cieszyć bo sama chciała , zabawek nie kupowaliśmy bo ma tye ze do pokoju wejść nie idzie

Hej. Agacynda kuruj sie kochana zeby malenstwo sie nie przeziebilo. Dzisiaj robilam owu test i wyszedl natyw jedna kreska bardzo slabiutka. Co myslicie kiedy wedlug testow mialam owu. Cztery dni temu pozytyw, trzy pozytyw , wczoraj i dzisiaj negatyw. Napiszcie prosze bo ja pierwszy raz uzywqm tych testow.

Anke no ponoc 48h od pierwszego pozytywnego testu... wiec moglas miec trzy dni temu...

Aga rolki super prezent!!! a jakiego torta robisz? mnie tak na slodkie bierze ze sie zastanawiam czy wszystko jest okej.

witajcie
przypałętało mi sie zapalenie pęcherza, pije duzo zurawiny i wody z cytryną no i wygrzewam troche termoforem, ale nie gorącym tylko ciepłym, a tu szok czytałam na necie ze termofor jest ok ciepły w ciąży , a na lipcówkach szał ze termofor powoduje przedwczesny poród i ze lepiej brac furalgin niz leczyc sie termoforem
matko !!!!:szok:
to już zdurniałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry