reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko współczuję bólu zęba

a u nas zaczyna się jak mała nie chorowała tak teraz mówi ze ją uszko boli

Antosiowy domek 36 tc i 98 cm w obwodzie :-)
P1120838 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1120838 (Kopiowanie).jpg
    P1120838 (Kopiowanie).jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
hej dziewczynki :-D
Myniu no w końcu się kochana odezwałaś :-D
Agnieszko Antosiowy domek cudny, tylko pozazdrościć :tak:
resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam :****
życzę udanego popołudnia i wieczorku :-):-):-)

Agacynda, może nei ciemnoszary ale szary :) zreszta jak zrobię zdjęcie to zobaczyasz bo właściwie ściana jest czarno-szara:) Niestety jestem dopiero w połowie malowania i ta połowa zajęła mi 3 dni... :/
Asitko, stęskniłam się, tylko choroba mnie dobiła.

W dodatku nie wiem czy iść jutro jeszcze raz do lekarza. Pierwszy raz byłam u lekarza we wtorek, dostałam antybiotyk i L4 do piątku, ale wcale mi nie przechodziło więc w piątek znowu poszłam, niestety okazało się że nie ma mojej lekarki, poszłam do innej a ona potraktowała mnie jakbym przyszła wyłudzić zwolnienie... powiedziała, że według niej przejdzie mi do niedzieli i dołożyła mi do antybiotyku... rutinoskorbin... przy zapaleniu oskrzeli. powedziała,że słychac coś w oskrzelach i gardło brzydkie ale mi przejdzie... no i oczywiście w piątek aż wymiotowałam od kaszlu a wczoraj miałam znowu gorączkę 38 stopni... i to wszystko już po 5 dniach brania antybiotyku... Dziś kaszlę jak opętana i już sama nie wiem co robić...

Hej.
Ja dzisiaj odpoczywam u rodzicow z Oliwka . Sprzedalismy auto i szukamy ale nie ma nic. Ja sie zastanawiam czy nam sie uda.w tym cyklu ale mam takie dobre przeczucia. Tylko najgorzej sie martwie jak z praca bo od 1 marca zaczelam pracowac :-). Ale bedzie co ma byc ;-).

Wlasnie zastanawiam czy ta owulka wg tych testow co robilam faktycznie byla bo jezeli byla to @ powinna prsyjsc kolo 28 .03. czyli jak bede miala wizyte albo u lekarza sie milo zaskocze ;-).

Myniu to nie zważaj na tą głupią babkę z przychodni tylko wędruj jutro do lekarza. Z chorobami nie ma żartów. Ja kiedyś poszłam do lek z zapaleniem oskrzeli a babka powiedziała,że nie wyglądam na chorą. Poszłam więc do innej i się za głowę złapała. A ja mało płuc nie wyplułam z kaszlu.:tak: Tak to teraz jest że musimy walczyć o swoje bo nas na siłę chcą uzdrowić.
Ja popijam z o. sroki bo tak na dobrą sprawę nie zorbiłam 3miesięcznej kuracji ale nie łudzę się.:no: robię to żeby małż się nie smutał tą moją pesymistyczną wizją braku bobasa...

Agnieszko śliczny Antosiowy domek:)

Nie mam coś weny dzisiaj... Zatrułam się czymś wczoraj i cały dzień mnie męczą mdłości i ból brzucha... Mam nadzieję, że jutro przejdzie, bo jestem normalnie wypluta...

A no właśnie, zapomniałam napisać Agnieszce jaki ma piękny brzuszek, i jaka Ty zgrabniutka jesteś :) Miodzio
Sailorku, dopiero ocknęłam się po mega silnym czopku z gorączki 40 stopni i nie mam złudzeń co do wizyty... ide i koniec. A Ty się nie dłuj bo będziemy miały dzidziusie i tyle :) Tylko musimy jeszcze troszkę poczekać. Po to żeby jeszcze bardziej się cieszyć:) A jak już będziemy miec dzidziusie to wszyscy będa nam zazdrościć :) (tak mi mój S powiedział kiedyś ;-))
Agacynda zaraz wklejam fotki:) Na razie bez łóżka, jutro rano przywiozą :) w sypialni jeszcze do szczęścia brakuje mi żyrandola, zasłon szarych, i kinkietu. i będzie już wszystko urządzone :)

reklama
P1080707.jpg P1080704.jpg P1080706.jpg
Przypominam, że szara ściana jeszcze nie dokończona :)

Załączniki

• P1080706.jpg
    P1080706.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 46
  • P1080707.jpg
    P1080707.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
  • P1080704.jpg
    P1080704.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 46

Nowe wątki

reklama