reklama

Staranka od stycznia 2012.

zdjęcie-16.jpg

nie moge przekrecic zdjecia...

Dobranoc Myniutku :*

Załączniki

• zdjęcie-16.jpg
    zdjęcie-16.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej :)
wpadłam wam przesłać moje brzuchowe fluidy póki jeszcze moge, bo mam zamiar jak najszybciej pozbyć sie tego brzuchola :D:D
a jutro do szpitala i mam nadzieje ze lekarz mi pomoże to przyśpieszyc :D

Załączniki

• 111111.jpg
    111111.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 36
Myniu kochana pięknie :) A półki świetne i ściana też :))

Paulinko kochana moja kreska też była widoczna tylko pod światło :))))

Krolewno jaki malutki ten Twój brzuszek

A mnie od rana męczyły delikatne skurcze na szczęście po nospie przeszło,a teraz muszę lecieć do przedszkola do mojej księżniczki i powiedzieć że jej nie będzie bo chora jest no i do gina się zarejestrować na ostatnią wizytę na 27 marca bo 11 kwietnia już do szpitala

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :-D
królewna śliczny masz ten brzuszek, ja to bez ciąży mam większy :tak:
Myniu ślicznie sobie zrobiłaś te półeczki i ta ściana szara cudo po prostu :tak::tak::tak:
Ja dzisiaj czekam cierpliwie na @ dzisiaj powinna się pojawić lub jutro, mogłaby sobie odpuścić, ale za mną taka uparta :angry:

życzę miłego dnia :**** :-D:-D:-D

hej hej!!

Krolewna -mam bardzo podobnych gabarytow:-D tylko ty do przodu ciazowo:-Djuz 18 marzec,rozpakowuj sie i wrzucaj zdjecia malenstwa!!

paulinko moze wrzuc ten test??&&&&!!!!!!!

Asita
co slychac kochana?w pracy?

agnieszko twoj domek Antosiowy tez sliczny!!

a mi sie brzuch obnizyl....nozesz*****mac!! To juz wole bol zeber,niz takie akcje!!Zwariuje do wizyty jak nic:dry:

Noelle, ale tam pewnie nic nie byłoby widać... Zresztą w koszu już leży. Ciągle myślę, że to tylko moje omamy wzrokowe. Wczoraj wieczorem też robiłam test i też był cień cienia, więc może coś z tego będzie... No zobaczymy. W każdym razie jak @ nie przyjdzie to następny zrobię w środę.

Noelle brzuch się obniża do jakiegoś miesiąca przed porodem to jeszcze trochę zostało:)Wtedy będzie 38 tc, więc będziesz prosić Boga, żeby maleńka już się urodziła:)

Agnieszko Antosiowy domek ma się widzę dobrze:) pięknie:)
Myniutku noooo w końcu się doczekałam zdjęć:) pięękne te półeczki i ściany:) a o poduszce jako zagłówek też myślę, tylko zobaczymy jak po remoncie będziemy stać z kaską.
Kuruj się nam tam!!zdrówka życzę, a na gorączkę rób okłady zimne i prysznic letni... mi ostatnio jak miałam temp tylko to pomogło zbić, na leki przeciwgorączkowe nie reagowałam w ogóle.
Królewno Ty chcesz się już pozbywać brzuszka a on taki maleńki się wydaje:)
Paulinka trzymam kciuki kochana!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& fluidki dla Ciebie:)

A ja dzis sie obudziłam z takim bólem głowy, że powoli wymiękam. Położyłam się na 2 godziny myśląc, że to z niewyspania ale niestety nie pomogło, eh...

reklama
Noelle w pracy nudno, nic mi się nie chce po za tym chęci brak, bo dzisiaj mija miesiąc od kiedy nie ma mojej Chanelki :-(:-(:-( ale ten czas szybko leci, mis ie wydaje, że dopiero niedawno oznajmiałaś, ze jesteś w ciąży a tu już kilka tygodni do porodu :-)
Paulinko kciuki zaciśnięte :tak::tak::tak:
Sihaya mam nadzieje, że ból głowy szybko minie, ja przeważnie przed @ lub w trakcie @ mam taką migrenę, że wymiękam i nic mi na nią nie pomaga :no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry