reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej :)
Agnieszko ślicznie! tylko gdzie Antonio się mieści jak Ty nawet 100 nie masz w obwodzie? :-D ja już przestałam mierzyć bo różnice są kosmiczne - mały się obróci, wypnie, inaczej ułoży i całkiem inny obwód wychodzi..
Myniu rewelacja! trafione w mój gust! a Ty dbaj o siebie kochana, wiosna idzie - nie ma co chorować :-p a Fisiek się nie marcuje? bo słyszałam że niektóre kociaki pomimo braku klejnotów szaleją na całego;-)
królewna powodzenia! oby poszło szybko i sprawnie ;) i gratuluję wytrwania to tego tyg bo pamiętam że bałaś się wcześniejszego porodu
Noelle mój brzuchol też już na kolanach leży :-D leż jak najwięcej, jeszcze tylko kilka tygodni :tak:
paulinka ojoj wydaje mi się że coś jest na rzeczy :tak:ale narazie ci..... żeby nie zapeszyć ;-)no i zawsze zostaje beta - jak cienie na testach wychodzą to beta już bankowo wyjdzie
Sihaya jak nic nie pomaga to zawsze apap na ból głowy pozostaje..
A ja w ogóle jakaś dziwna chyba jestem bo absolutnie nie chciałaby wcześniej urodzić niż przed terminem, mam wrażenie że każdy dzień w brzuchu jest mega ważny dla malucha i mimo że mówią że już donoszone itp to jakoś bałabym się wcześniej rodzić:baffled:więc mam nadzieję że synuś się nie będzie spieszył i wyjdzie jak naprawdę będzie na niego pora :-) a wczoraj poczytałam coś trochę o olejku z wiesiołka że niby warto zainwestować przed porodem bo uelastycznia szyjkę i ułatwia jej rozwieranie podczas porodu z czym u mnie była masakra:baffled:ciężarówki słyszałyście/stosowałyście coś takiego?

reklama
Krolwno ja mam termin do szpitala uzgodniony bo mam cukrzyce i oni będą mi insulinę odstawiać, dlatego tydzień przed planowanym terminem porodu muszę się stawić a rodzić będę sn nawet nie myślę o cesarce

Pianeczko ja tez zmieniłam zdanie co do porodu wcześniejszego, czego nie ukrywam bardzo wcześniej chciałam, teraz czekam grzecznie do 11, ani mi się nie śni myć okna :) A mi sie brzuchol chyba powoli zaczyna obniżać bo strasznie mi dzisiaj twardnieje i niech sie obniża to oddychać będę mogła bo teraz ciężko jest
A Antoś się mieści a jak fika jeszcze :)) z córcią w 41 tc miałam 103 cm w obwodzie a ważyła3750 i 57 cm

Ostatnia edycja:
Ja córą nie mierzyłam w ogóle obwodu szkoda bo teraz nie mam porównania, ale sama widzę że raz jest wypięty brzuchol a za chwilę mały się przesunie i całkiem inny jest, z resztą nawet po płaszczu widzę że jednego dnia zapinam bez problemu wszystkie guziki a drugiego dolny odpięty i drugi też na styk :-D wczoraj spotkałam na spacerze dziewczynę z którą leżałam na sali po porodzie i dopiero pod koniec rozmowy jak się do dziecka schyliła to pyta czy drugiego się spodziewamy:szok:mówi że dopiero jak bokiem stanęłam to zauważyła i myślała że to 5 góra 6 m-c :-D

mi też babka w sklepie ostatnio powiedziała że wyglądam na 5-6 mc :)

Pianeczko a na kiedy Ty masz termin ?

ale mnie zgaga męczy........., kurcze chciałam zobaczyć zdięcie małej Domi bo niby na Lutowkach jest ale ja nie mogę znaleźć w ogolę ich wątku

Agnieszko wg OM 13-14 kwietnia (@ miałam 6 lipca późnym wieczorem ale podaję już 07.07. bo tak ładnie wygląda :-D) natomiast z USG w 95% wychodziło 8-9 kwietnia czyli zbliżone a patrząc że cykle miałam 26-27 dni to by się nawet zgadzało :tak:córę urodziłam 4 dni przed terminem z OM, bo z USG miałam nawet do 20 dni różnicy...
A lutówki są już na dole - dzieci urodzone w 2013r ja widziałam jedno zdjęcie, chyba z kom bo mało wyraźne :-)

Zobacz jak zmienia się mój brzuch w zależności jak mały leży wklejam dwa zdjęcia zrobione w przeciągu max godziny (fotki z równo 36tc) :-D
101_7255.jpg101_7256.jpg

Załączniki

• 101_7255.jpg
    101_7255.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 101_7256.jpg
    101_7256.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Pianeczko piękny brzusio :) Rzeczywiście jest różnica u mnie mały przesuwa się z jednego boku na bok a ułożony główką do dołu jest już od 27 tc
Dzięki za info w sprawie Zdjęcia małe Lenki :) zaraz zobaczę :))

Pianko Twój brzuszek też prześliczny :tak: ale Wam zazdroszczę :-(
a ja szukam i szukam i nigdzie nie widzę zdjęcia Lenki, może któraś podesłać link????

Ostatnia edycja:
Pianko jaki bebzolek fajny :)) hehe

ja dzisiaj poszlam brwi regulowac i jak sie polozylam na lozku u kosmetyczki to sie smiala ze mnie ze jak ciezarna leze z jedna reka na brzuszku heheh :-)) a dzisiaj na 18.40 ide do gina :)) juz sie doczekac nie moge az mi Dzidziola pokaze :D

caluje wszystkie w czolko, bo sie skoncentrowac nie moge co komu mialam naposac...

aa Paulinko &&&&&

reklama
agacynda ooo emocje będą bo może jak się dzidzia ładnie ułoży to pokaże co ma lub nie ma między nóżkami!! może się gdzieś będzie siurek majtał :-D daj koniecznie znać po wizycie!
Agnieszko mój też leży już jakoś od 20 tyg główkowo ale wygina śmiało ciało i czasem mam wrażenie że plecami chce wyjść tak się wszędzie wypycha:baffled: ale niech się wypycha pewnie to ostatnia ciąża więc muszę się nacieszyć i zapamiętać bo znając życie jeszcze nie raz za tym zatęsknię..
Asita https://www.babyboom.pl/forum/dziec...arby-galeria-bez-komentarzy-63472/index3.html
No właśnie chyba na dniach dziewczyny powinny już wyjść do domku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry