Pianka
Fanka BB :)
Hej 
Agnieszko ślicznie! tylko gdzie Antonio się mieści jak Ty nawet 100 nie masz w obwodzie?
ja już przestałam mierzyć bo różnice są kosmiczne - mały się obróci, wypnie, inaczej ułoży i całkiem inny obwód wychodzi..
Myniu rewelacja! trafione w mój gust! a Ty dbaj o siebie kochana, wiosna idzie - nie ma co chorować
a Fisiek się nie marcuje? bo słyszałam że niektóre kociaki pomimo braku klejnotów szaleją na całego;-)
królewna powodzenia! oby poszło szybko i sprawnie
i gratuluję wytrwania to tego tyg bo pamiętam że bałaś się wcześniejszego porodu
Noelle mój brzuchol też już na kolanach leży
leż jak najwięcej, jeszcze tylko kilka tygodni 
paulinka ojoj wydaje mi się że coś jest na rzeczy
ale narazie ci..... żeby nie zapeszyć ;-)no i zawsze zostaje beta - jak cienie na testach wychodzą to beta już bankowo wyjdzie
Sihaya jak nic nie pomaga to zawsze apap na ból głowy pozostaje..
A ja w ogóle jakaś dziwna chyba jestem bo absolutnie nie chciałaby wcześniej urodzić niż przed terminem, mam wrażenie że każdy dzień w brzuchu jest mega ważny dla malucha i mimo że mówią że już donoszone itp to jakoś bałabym się wcześniej rodzić
więc mam nadzieję że synuś się nie będzie spieszył i wyjdzie jak naprawdę będzie na niego pora :-) a wczoraj poczytałam coś trochę o olejku z wiesiołka że niby warto zainwestować przed porodem bo uelastycznia szyjkę i ułatwia jej rozwieranie podczas porodu z czym u mnie była masakra
ciężarówki słyszałyście/stosowałyście coś takiego?
Agnieszko ślicznie! tylko gdzie Antonio się mieści jak Ty nawet 100 nie masz w obwodzie?
ja już przestałam mierzyć bo różnice są kosmiczne - mały się obróci, wypnie, inaczej ułoży i całkiem inny obwód wychodzi..Myniu rewelacja! trafione w mój gust! a Ty dbaj o siebie kochana, wiosna idzie - nie ma co chorować
a Fisiek się nie marcuje? bo słyszałam że niektóre kociaki pomimo braku klejnotów szaleją na całego;-)królewna powodzenia! oby poszło szybko i sprawnie
Noelle mój brzuchol też już na kolanach leży
leż jak najwięcej, jeszcze tylko kilka tygodni 
paulinka ojoj wydaje mi się że coś jest na rzeczy
ale narazie ci..... żeby nie zapeszyć ;-)no i zawsze zostaje beta - jak cienie na testach wychodzą to beta już bankowo wyjdzieSihaya jak nic nie pomaga to zawsze apap na ból głowy pozostaje..
A ja w ogóle jakaś dziwna chyba jestem bo absolutnie nie chciałaby wcześniej urodzić niż przed terminem, mam wrażenie że każdy dzień w brzuchu jest mega ważny dla malucha i mimo że mówią że już donoszone itp to jakoś bałabym się wcześniej rodzić
więc mam nadzieję że synuś się nie będzie spieszył i wyjdzie jak naprawdę będzie na niego pora :-) a wczoraj poczytałam coś trochę o olejku z wiesiołka że niby warto zainwestować przed porodem bo uelastycznia szyjkę i ułatwia jej rozwieranie podczas porodu z czym u mnie była masakra
ciężarówki słyszałyście/stosowałyście coś takiego?
mówi że dopiero jak bokiem stanęłam to zauważyła i myślała że to 5 góra 6 m-c