reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianeczkko w takim razie poza sikaniem mój Fisiek wszystko to robi przez cały rok ;) Ale w tej chwili delektuje się nowym łóżkiem. Leży na nim z taką miną jakby to była surowa wołowina przyprawiona walerianą :)
Też chcę taki ruchomy interaktywny brzuch :)

reklama
Dziewczynki miłe!
Witajcie ! Na na chwilę, bo trzeba szybki obiad zrobić, a na 19.30 do gina poginam :) Także agnieszko, Ty na naukach , a ja u gina :)
Pianeczko, Królewno, Agnieszko, przepiękne brzuszki macie - głaskam wirtualnie - może się zarażę :)
Myniu, a gdzie kupiłaś wygodne łóżko ? Bo ja będę szukać wkrótce, byłam w ikea, ale ładne i wygodne z funkcją spania są obecnie nie na moją kieszeń ( 3000zł ), chciałam trochę taniej, bo to przejściowe rozwiązanie. Myniu, piękna ta ściana! Stylowa! A przede wszystkim, zdrówka!
Sihaya, dziś ciśnienie się zmienia no i ten wiatr , może stąd Twoje liche samopoczucie?
Asitko, uściski
Czarnooczko, Agacynda - pozdrówka
Sailor, Różniczko - uśmiechy ślę
Marzen - trzymaj się !

Staraczki - czy macie wiedzę, co blokowało Wam owulację?

Zmykam robić pomidorową, jakie to romantycznnneeeeeeeeeeee.....

Jillko mnie owulacje skutecznie blokowała wysoka prolaktyna. Miałam 70 ng i brak jajeczkowania. Dodatkowo zabiła mi progesteron co miał mi fasolinę podtrzymywać wrr:tak:

Dodam może jeszcze , że podobno w zajściu przeszkadza tarczyca tj jak ma się fatalne te hormonki. Nie wiem w jakim to stopniu ale powiem Ci że moje miesiączki w końcu zaczynają przypominać normalne krwawienie jak za młodzieńczych lat.:tak:
Warto jeszcze podobno zbadać estradiol po owulacji bo on powinien być na pewnym poziomie bo też podtrzymuje fasolinkę. Tak słyszałam od mojego nowego gin i przekazuję mam nadzieję,że dobrze i nieczego nie pokręciłam bo fatalnie się dzisiaj czuje. Osłabiona jestem.

Ostatnia edycja:
jeszcze tylko 40 minut :-))

a ja dzisiaj szaleje w kuchni. zupa krem szparagowy i poledwica wolowa w sosie :-)) mmmmmm... zjadlabym do tego klusek slaskich.

Agacynda własnie miałam pisać czy Ci się brzuch nie zwiększył bo mi ciut zmalał :) A masz zdjęcie? Bo jeśli wstawiałaś to ja przeoczyłam :) ale chyba nie wstawiałaś :)
Jilluś ja to jestem na tyle odważna, że zamawiałam na allegro :) Mogę Ci na priva podesłać szczegóły :) Ale na pewno za 3000 kupiłabyś conajmniej 3 takie łóżka :P a może i na część 4 by starczyło, albo na wersję mini dla dzidzi :P
Sailorku kochana :) Ty jesteś naszą skarbnica wiedzy :) Nieprzebraną i przepastną :)

nooo to my juz po :)
Moje Dziecko Drogie lezalo bokiem cala wizyte i nie pokazalo co ma miedzy nozkami. wiec pozostajemy w niewiedzy :)) aleeee najwazniejsze ze wszystko inne jest w odpowiednich rozmiarach i wymiarach :D od dzisiaj jestem na L4 . kazal mi pan doktor odstawic falvit, bo skoro wymiotuje to znaczy sie, ze za duzo mam zelaza... aa no i mam przodujace lozysko... dostalam namiary na lekarzy z wroclawia na lekarza od usg genetycznego i mam miedzy 21 a 22 tygodniem sie tam pojawic. iiiiiii wreszcie odzyskalam swoja wage :)) bynajmniej na wadze u p. doktora kbo na swojej dalej nie.

zdjęcie-18.jpg

Załączniki

• zdjęcie-18.jpg
    zdjęcie-18.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry