reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
domikcw super, że się odezwałaś, czekamy na zdjęcie Lenki :tak: ale Ci zazdroszczę, że masz już dzidzię przy sobie, a ja nawet w ciąży nie jestem :-( trzymajcie się zdrowo dziewczyny :-)

domik hej hej!!to moze juz osobiscie:Gratulacje!!!!! jak znajdziesz chwile to daj znac co i jak sie z wami dzialo!!zzdjecie chetnie zobaczymy!!!wycaluj Lenke od ciotek z bb:-)

paulinko &&&&&&!!!!!

mgielko kciuki trzymac bedziemy !!!wyniki musza byc ok!!!

a ja dzisiaj sie buntuje na ten snieg za oknem i nie wychodze.nigdzie!!!
Natomiast.nie mam pomyslu na obiad:-/ co robicie?

hej Dziewczynki, a no uparte to moje dziecko, po matce... :) mysli, ze jak wazy 0,2 kg to jus tyle moze :D

Sailor narobilas mi ochoty tym swoim obiadem. mmmmm... a ja do sniadania jesacze nie wstalam.

Domik koniecznie napisz jak juz ograniesz siebi3 i malenstwo :D

Agnieszko zepchnij Antka, zegy Cie nie uszkodzil :) podrap sie moze po brzuchu to "zjedzie" troche nizej hehe

Mgielko trzymam kciuki za toxo. i pozdrow ode mnie moje rodzinne miasto :)

Caarnooczko trzymaj sie Kochanie :*

a gdziebreszta? juz mi sie tu odzywac!

Domi kochana Gratuluję !! Ogarnij się tak jak piszesz i wklejaj zdjęcia małej :**

Agacyndo drapanie nic nie da bo Antoś już ledwo się miesci w moim brzuchu :))) i jak sie podrapię to obraca się na drugi bok i tyle a jak uciska tak uciska

Mgiełko kochana dobrze że skurcze przeszły

Kurcze dziewczyny gdzie ta wiosna ja się pytam ...u mnie za oknem śniegu do kolan prawie :(

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
Agacynda jasne że pozdrowie ;-)
mam nadzieje ze te wyniki będą ok

a to co za oknem sie dzieje to jakas kpina
najgorsze jest to u nas wogóle parkingi nie odsnieżone, chyba zima zaskoczyła administrację
więc mimo że mam dośc wysokie podwozie to dziś się zatrzymałam na zaspie, myślałam ze tak już zostanę
ja mam wizytę w poniedziałek i usg szczegółowe, akurat będzie prawie 23tydzień lekarz stwierdził że najlepszy moment na dokładne sprawdzenie serca i innych parametrów, no i Oliwia będzie na usg i mąż to sobie pooglądają Nastusie, aj wam powiem że Nastusia mi sie strasznie podoba ale zaczęłam sie zastanawiac jak ja bede wołac z daleka do niej Anastazja ? hmmm

reklama
Paulinko jak Ci się tekst skasuje a nadal jesteś w szybkiej odpowiedzi gdzie go pisałaś to możesz prawym przyciskiem od mychy nacisnąć i wybierasz opcje cofnij :tak: ale jak wyjdziesz z szybkiej odpowiedzi gdzie pisałaś to już pozamiatane, też mi się tak zdarzyło, ale nie płakuchnaj z tego powodu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry