reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej hej...chyba mi kondycja podupadla bo nie wyrabiam z czytaniem.
Produkujecie oj produkujecie dziewczyny!!

Czarnooka jak tam kochana? Ja ciagle myslami z toba:*
Mynia ładniuchno:-D

Pianko,Agneszko Wy juz jedna noga na porodowce wrecz:-)Kwiecien za progiem:-DI tylko momenet i juz bedziecie sie rozpakowywac,moze dolacze do Was??I kwiecien obiore sobie za pore dzialania:-) Wymiary brzuszkow macie fajne,ciązowe.Ja mam 82-83 cm w pasie-az wstyd sie przyznac.Oczywiscie zaczynam schizowac ze mala znowu nie podrosla:dry:

Gosiak a Ty gdzie ?

mgielko jak tam u Ciebie?mała kopie??:)

agacynda hehehe Fotka super,maleństwo sie wypięło na podglądaczy i tyle:-D Rozczulilo mnie o zdjecie:-) no ale plecki pierwsza klasa!! moja uparciucha tez sie dlugo kryla:-Dno i gratuluje powrotu do wagi:-Dja juz grubo ponad to co bylo przed ciaza....
sailor jak tam??:*
sihaya wspolczuje bolu glowy,mam nadzieje ze minal:-)

Hej babeczki :)

Czarnooka:***

Myniu jak tam zdrówko ?

NOelle Twój obwód brzuszka dobry jest :-) bo Ty chudzinka jesteś:))

a mój syn połamał mi chyba żebra bo tak bolą ze ledwo oddycham, z mała trochę lepiej dzisiaj idziemy o lekarza

Witam się z rana :-D dzisiaj jestem sama bo kierownik ma urlop także lajcik :-):-):-)
Czarnooka ja tez kochana trzymam za Ciebie kciuki i to bardzo mocno :tak::tak::tak:
Agacynda dzidziolek piękny, tylko pozazdrościć i taki mały uparciuszek z niego, że nie chce pokazać co ma między nóżkami :tak:
Jillka jak tam nowy gin. czekam na relację :tak:
Noelle Ty chudzinka jesteś taki chciałabyś mieć duży brzuszek co??? Dzidza na pewno waży i mierzy tyle ile powinna :tak:
Agnieszka Antoś pewnie daje Ci znaki, ze chce już być z Tobą w realu a nie w brzuszku :tak:
Myniu jak tam zdrówko lepiej :confused:
Sailor jak Twoje samopoczucie??? a jak fryzurka? ja tez kiedyś byłam ścięta na krótko :-)
Różniczka, Marzen, Gosiak, Bzibziok, Anke gdzie jesteście :confused:
U mnie dzisiaj @ zawita bo jajniki bolą coraz bardziej, nie chce wredota odpuścić tego nawiedzania mnie co miesiąc :angry:zycze Wam miłego dnia :****

Ostatnia edycja:
Agacyndo super, że z maleństwem wszystko ok:) Szkoda tylko, żę się dalej ukrywa... Jakby to powiedziała moja babcia: ma swoje zdanie:))))

Agnieszko jeszcze tylko trochę i już Antoś będzie rozrabiał po drugiej stronie brzuszka:)

Agacynda dobrze ze po wizycie wszystko ok, a plecki super hihi może faktycznie chłopiec, bo tak broni swoich klejnotów,
moja to pokazała już w 13 tygodniu co ma miedzy nogami, potem na kolejnym usg to tylko potwierdzono - bezwstydna baba hahah

Noelle czuje ruchy wyraźnie, nie często jakoś ale czuje, kopnięć tak słabo ale Oliwia też prawie mnie nie kopała, albo kopała, ale ja miałam oponke przed ciążą i moze dlatego ze nie jestem szczupła to tak nie odczuwam

Czarnooka cały czas myślę o tobie trzymaj się dzielnie

Agnieszka, Królewna to niedługo wielki dzień jejku jak fajnie ....

Ja wczoraj miałam mega rewolucje żołądkowe, bóle jak skurcze porodowe, ale przeszło po nospie
uroki brania 3 miesiąc antybiotyku na tokso ;-(

aaaa w poniedziałek lub wtorek jadę do Zielonej Góry zrobić kolejne badanie na tokso jejku trzymajcie kciuki wtedy aby okazało się ze awidność jest już wysoka, może będę mogła odstawić lek.... może...ale na wynik i tak będę czekać 2,5 tygodnia ;-( i potem znowu do Zielonej Góry na interpretacje wyniku, mam nadzieje ze pogoda będzie troche lepsza bo mam 130km w jedną stronę

reklama
hej laseczki:* pamiętacie mnie jeszcze??:-D od wczoraj w domku jesteśmy. musimy sie ogarnąc jeszcze to się odezwe. mala ślodka i nizły cawaniak!:-D
dziękuję za kciuki:*

mam komuś gratulowac??:) mam nadzieję, że tak. buziaki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry