reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianeczko moja też ostatnia :( no chyba ze wybudujemy domek i będziemy mieć wielkie podwórko .... marzenia

Agacyndo trzymam kciuki za wizytę :)) no i za fajfuska :))

a ja jak byłam ostatnio w szpitalu to pan doktor zrobił mi piękne zdjęcie pitolka :)) takze o pomyłce w tej ciaży nie ma mowy

reklama
Agacynda trzymam kciuki:)) Żeby Antek pokazał siusiaka:)))

U nas też dwójka będzie, no może kiedyś tam jeszcze się zdecydujemy, ale nie w ciągu najbliższych 10 lat:) Podwórko mam duże (hektar) i dom też (160 m2) ale trzeba dzieci odchować i do pracy iść, żeby to wszystko utrzymać...

Pianeczko na szczęście obyło się bez apapu:) przeszło samo:)
Teraz raczę się imieninowym ciasteczkiem (m. miał święto) i inką.
A w kuchni robi się galaretka z drobiu - jakoś mnie tak naszło;)

Brzuszki macie piękne dziewczyny i lada chwila do porodu, niesamowite, a ja pamiętam jeszcze jak każda cieszyła się z testu:)
To ja jako takim brzuszkiem chwalić się nie będę, ale za to kupiłam spodnie ciążowe;) ufff co za ulga:] m. wziął mnie w sobotę na zakupy bo już miał dość moich narzekac jak to mnie wszystkie spodnie gniotą cisną itp... no a teraz, w nowej garderobie to ja mogę funkcjonować:D jeszcze tylko leginsy dokupię i będzie miodzio:)

Agacynda udanej wizyty:) napatrz się na Dzidziola ile się da:)
Jaka kruszyneczka z Lenki:) śliczności:)
Agnieszko, Pianko a mój m. otwarcie zaczął mówić o trójce szkrabów... tak to mi się chłopisko rozhulało pod wpływem fasolinki;) A ja się śmieje, że w takim razie trzeba szybko brać się do roboty bo latka lecą i żebym miała siły na urodzenie i wychowanie potrójnego szczęścia;) już pomijam temat pracy, że przydałoby się coś popracować w międzyczasie...;) Więc realnie też na dwójce pewnie poprzestaniemy:)

Agnieszko i Pianko dziękuje bardzo za linka :tak: ja też marze o dwójce dzieciaczków ale jak na razie nie mam ani jednego :-(
Lenka śliczna taka kruszynka mała :-D
Agacynda daj znać koniecznie jak po wizycie :tak:

Agacynda, też mi się podoba taki styl :) Kciuki za Antka trzymam :)
Królewno myślałam o Tobie:) Trzymałam kkciuki żebyś wytrzymała do 18 marca :) Udało się, teraz wykluwaj się prędziutko :) A brzuszek to masz maleńki :) Ale ja wam zazdroszczę tych małych brzuchów
Pianeczko dziękuję :) A Fisiek nie marcuje jakoś szczególnie,, tyle że on to i lutuje i kwietniuje... całym rokiem szał ciał go obowiązuje :) Trzy razy dziennie ma takie "ataki" że biega po domu jak huragan i zrzuca wszystko co stanie na jego drodze... a takie prawdziwe marcowanie to właściwie jak się objawia? Bo mnie ta przyjemność akurat na szczęście ominęła bo rok temu w marcu Fisiek miał pół roku i jeszcze był dzidziusiem kocim :)
Pianko różnica w brzuchach kolosalna :) ciekawostka :)
Sihaya, mnie też od rana tak głowa boli tylko, że ja podejrzewałam, że to gorączka ale może to pogoda taka, podobno ciśnienie spada...

A ja wybrałam się do lekarza, dostałam zwolnienie do końća tygodnia, i skierowanie na prześwietlenie płuc. Coś tam nie tego... leki mam zmienione. Najgorsze, że musze zbijać nawet nie wysoką gorączkę bo lekarz powiedział, że taka do 38 to lepiej przespać niż zbijać no ale ja muszę... :(
Aha... i pisze do Was z nowego łóżeczka :) ale zdjęcia nie będę pokazywać bo jak mówiłam o zwykłą kanapa, a stylizacji narzutowo poduszkowej jeszcze nie robiłam więc szału nie ma :) Jedyne co dobre to to, że łoże duże i wygodne :)

Ja bym chciała trójkę ale nie wiem czy to dobry pomysł, na pewno trzecie już nie z taką małą różnicą wieku :-p ale kto wie czy za klika lat mnie nie najdzie, daje sobie czas do 35 rż a co! ;-) tylko nie wiem co K na to bo jak narazie mówi że nie ma problemu ale on jest 6lat ode mnie starszy i nie wiem czy później dziadziusiowi będzie się chciało na wywiadówki chodzić :-D:-D ale druga córeczka to nie powiem marzy mi się :sorry2:

Myniutku brzuchol przybiera kosmiczne kształty w zależności od ułożenia Kubusiowego tyłka :D jest też opcja że lewa strona jest całkiem płaska a z prawej jedna wielka kula do samych pleców :D doktorek mówił że łożysko mam z lewej strony i dlatego mały wciska się na prawo. Mój kociaty jak szła wiosna to świra dostawał: np zrywał firany, rzucał się na drzwi, darł pysk w niebogłosy potrafił też atakować moje nogi albo siknąć sobie na mebelki :/

Ostatnia edycja:
eh ja też bm chciała drugą córcię,ale na razie nie mogę doczekać się synka :) między moimi dziećmi będzie 6 lat różnicy niby dużo ale mi się wydaję ze w sam raz

ale u mnie dzisiaj wieje z domu lepiej nie wychodzić a my musimy na nauki jechać a tak mi się nie chce na 19

Ostatnia edycja:
Agnieszko Ty już masz pannicę w domu!! na pewno dużo Ci pomoże, nawet małego może chwilę przypilnować. U nas będzie równo rok i 9 m-cy także moja dopiero uczyć się mówi :-D przez najbliższe lata będę miała żłobkowy kocioł w domu :-) lecę za obiad się zabrać, miłego popołudnia! postaram się zajrzeć wieczorkiem zobaczyć wieści od agacyndy ;-) papa

reklama
Agnieszko mój brat jest starszy ode mnie o 5 lat i powiem Ci, że jak byliśmy w wieku nastolatków to często się biliśmy, ale szybko z tego wyrośliśmy i nawet się ciesze, że jest o tyle lat straszy chociaż nie odczuwam tego tak bardzo :-D

Ja też chce dzidziusia :-(:-(:-(:-(

oki dziewczynki ja się żegnam, zajrzę do Was jutro bo dzisiaj idę na 18 na rekolekcje i nie wiem do której będą trwały ;-)
buziaki :*****

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry