reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle brzuszek masz fajny i niczym sie nie martw :)
Agnieszka czuję się lepiej ale czuję że troszkę gorączka mi znowu idzie
Asitko jak tam w pracy? obijasz się? Szefowa udajesz? :)
Domiczek, aktualnie najszczęśliwsza z naszego forum :) Zdrówka dla was dziewczyny :)
Agacynda śliczny chłopczyk :) po porstu zachowuje sie przyzwoicie i nei pokazuje wszem i wobec atrybutów męskości:) Ale będzie chłopak, czuję to :)
Sailor i mi narobiłaś ochoty:) zwłaszcza te ziemniaczki z koperkiem :)
Paulinko współczuję... zdarzyło mi się to nie raz, nie dwa...

A mi pewnie znowu choroba rozreguluje cykl... i znowu w kwietniu nam się nie uda... już wątpię, że kiedykolwiek się uda...

reklama
Hej dziewczyny pewnie nie wiele mnie już pamięta ale od czasu do czasu was podczytuję i mocno kibicuję co by u was w brzuszkach pojawiły się śliczne bobaski

my już na finiszu, tydzień temu wylądowaliśmy w szpitalu ze skurczami ale sie udało je powstrzymać i od wczoraj jesteśmy z powrotem w domku nadal w dwupaczku

Trzymam za Was mocno kciukasy i przesyłam moc brzuszkowych fluidków }}}}}}}}}}}}}}

a moze Myniu rozreguluje sie na Wasza korzysc? :) co by nie bylo, cieszyc z boboseksow sie trzeba!! :) a powiem Ci, ze wczoraj jak bylam na paznokciach to rozmawialam z kosmetyczka i ona tez mowila ze tak chciala chlopaka ze czula, ze bedzie chlopak a wyszlo ze jest dziewoja, wiec ja sie nie nastawiam :)) wymyslilam drugie imie i trzecie dla dziewczynki wiec mysl o dziewczynce tez zaczyna mi sie podobac :D a imiona mam jeszcze Aniela i Gala :D

Paulinko czasem sie robi "autosave" i jak wejdziesz jeszcze raz w szybka odpowiedz to zdarza sie ze pod okienkiem gdzie pisalas jest odzyskiwanie straconego zapisu. kilka razy mnie to uratowalo :)

Mgielko to zadzwon do administracji i zaskocz ich ze Ty wiesz, ze zima znowu przyszla :D Mgielko Twoja Nastka juz slyszy to mozesz zaczac jej piosenki puszczac :D a z daleko wolaj do niej jak Ci sie podoba :)) Anastazja, Nastka, Ana, Nasti :))

witaj Zonqa !! :) systematycznie uzupelniam album, jeszcze raz dziekuje!

Agniesiu to nie mam rady :)) hehe

no i nie wstawilam zdjecia bebolka :))

patrz Myniu ile Ci juz gwizdnelam :D

zdjęcie-12.jpg

Załączniki

• zdjęcie-12.jpg
    zdjęcie-12.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 44
wy tu o brzuszkach dzieciaczkach jedzeniu a ja mam już chyba dość wszystkiego myślałam że już bedzie po wszystkim i pójdę do ginekologa po dobra wiadomosc ze sie oczyściło :( a tu dalej ni to krwawienie ni to plamienie :(z kazdym dniem gdy widze krwawienie i te tkanki to płakać mi się chce. :(:(:(:(:(:(:(

czarnooka tule mocno:* ale chyba uda sie uniknac szpitala?

agacynda na upartego...cos tam widac:-)

paulinko jutro robisz test??

sailor o jaaaaaa...mlode ziemniaczki z koperkiem!!!! Wy to zawsze mi zarzucicie takim żarełkiem ,ze aż mnie skreca.Jak nowa fryzurka?? Ja to chyba tez do fryzjera sie wybiore,zeby sie odnowic:-)

mynia nno baaa tak ci sie cykl rozreguluje,ze nastepny dopiero za 9 miesiecy bedzie:-D

Czarnooka moja kochana tak bardzo Ci współczuje, ale i tak jesteś bardzo dzielną kobietą i na pewno doczekasz się maleństwa :tak: trzymam za to kciuki :tak:
Zonqa jeszcze troszkę i już nie będziesz w dwupaku, ale ten czas leci :-D
Agacynda brzuszek malutki, ale już coraz bardziej zaczyna widać, że ktoś tam mieszka :tak:
Myniu szefowej nie udaje, ale za to kierownika tak ;-) dzisiaj totalnie nic nie robię, tylko ściemniam :-p zobaczysz, że Wam się uda w następnym cyklu, trzymam kciuki :tak:

acha postanowiłam, że wezmę ślub kościelny 1 czerwca tego roku i załatwiam wszystkie dokumenty, jeszcze do księdza pójdę w piatek bo do środy ma rekolekcje, a one się kończą o 19:30 to już nie chce mu głowy zawracać a w czwartek jadę zrobić pazurki... mam nadzieje, że się zgodzi :tak: tylko zastanawiam się czy poradnie przedmałżeńska muszę zaliczyć jak już od prawie 3 lat jesteśmy małżeństwem, no nic spytam mu się w piątek :tak:

reklama
też się ciesze, ale to będzie tylko ceremonia bez wesela, nawet nie wiem czy rodzinę będę zawiadamiać, pewnie tak, ale poinformuje ich tylko i jak chcą to mogą przyjść a jak nie to niech się pałują :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry