reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczynki :)
Rzadko tu piszę, ale podczytuję Was regularnie tylko poprostu czasu na pisanie nie zawsze starcza :( Teraz jestem na urlopie więc mam nadzieję, że będę mogła częściej się udzielać :)

Asitka ja tak patrzę na Twój wykres i bardzo mocno zaciskam kciuki!! :) I ogromne gratulacje z powodu decyzji o ślubie :) Wydaje mi się, że nauki będziesz musiała odbyć bo to taki kościelny wymysł bez względu czy już jesteście małżeństwem czy nie.

Czarnooka bardzo ale to bardzo mi przykro :(( Nawet nie chcę myśleć co teraz musisz przeżywać... Ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce i najważniejsze to że wiesz że możecie mieć dzieciątko i jak tylko organizm się oczyści to raz dwa zaciążysz, czego Ci życzę z całego serca :)

Agacyndko śliczny brzuszek :) Taki chłopaczkowy ;) Szkoda, że maluch się nie ujawnił, ale plecki ma boskie i wgl wygląda na zdjęciu jakby był obrażony :D

Noelle kochana już niedużo czasu Ci zostało, wytrzymaj jeszcze te kilka tygodni i zaraz Nataszka będzie na świecie :)

Pianeczko, Agnieszko śliczne macie brzuszki :) Kurczę Wy już na finiszu a ja mam teraz taki brzuch jak Wy macie...

Myniu cudne mieszkanko, bardzo ładnie te półeczki wyglądają i te ściany :) Cud, miód malinka :) Kuruj się kochana i proszę mi tu nie spisywać cyklu od razu na straty :)

Paulinko szkoda, że ten test wyrzuciłaś :( Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy i trzymam kciuki :))

AA Aguś gratuluję cudnych córeczek :) Super, ze wszystko w porządku :)

Domik Tobie też oczywiście serdecznie gratuluję :) W końcu się doczekałaś! Mam nadzieję, że Lenka w pełni Ci wynagradza teraz to długie czekanie :)

Mgiełko kciuki za badanie tokso! mam nadzieję, że leki już nie będą potrzebne i że wszystko będzie ok :)

No i już nie pamiętam co tam miałam jeszcze napisać:sorry2: W każdym bądź razie pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam fluidki dla staraczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gosiak no w końcu się do nas odezwałaś kochana :* ja mam nauki przedmałżeńskie tylko chodzi mi o sama poradnie, bo nie ukrywam, że z tym może być problem a chciałbym się wyrobić do 1 czerwca :tak: co do wykresu to zostawię go bez komentarza bo wiadomo jak się skończy

Gosiak no !!Babolu!!Dobrze,ze sie odezwalas:-) o luuudy!! Ty juz 29 tydzien!!!Czemu u wszystkich te tygodnie leca jak szalone a u mnie jakos wolno:dry:Milego urlopu:-Dzagladaj do Nas!

Asita ja to nie wiem jak to jest z tymi poradniammi itp

Noelle no odezwała się ta, której suwaczek stoi w miejscu! :-D a Ty jutro już 35tc zaczynasz! To dopiero zleciało, jeszcze tylko 5 tygodni przed Tobą albo i mniej nawet a u mnie aż 11 :)

Asitka co do poradni to ja byłam tylko raz, generalnie chyba 3 spotkania są w poradni ale jak Wam ktoś pójdzie na rękę to jedno wystarczy :)

chyba będę musiała poszukać kogoś kto by mi załatwił ta poradnie :-p albo zagadam z księdzem czy koniecznie musimy ją zaliczyć ;-)

Gosiak Twoja córeczka przyjdzie na świat po moim ślubie (jak uda mi się wszystko załatwić) :tak: ale ten czas leci, a wydaje się, że dopiero nie dawno mówiłaś nam, że jesteś w ciąży, a tu jeszcze tylko 2 miesiące i będziesz miała dzidzi przy sobie :-)
Noelle a Tobie tylko miesiąc łał :szok:
a u mnie to chyba jeszcze dwa lata lub wcale :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiak no fakt,jak tak na to spojrzec to leci ten czas...W sumie blizej niz dalej.A lekarz jakos sceptycznie nastawiony,ze do terminu dotrwamy.Ale ja bym chciala jeszcze świeta w dwupaku przetrwac a potem niech sie dzieje co ma dziac:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry