Hej dziewczynki

Rzadko tu piszę, ale podczytuję Was regularnie tylko poprostu czasu na pisanie nie zawsze starcza

Teraz jestem na urlopie więc mam nadzieję, że będę mogła częściej się udzielać
Asitka ja tak patrzę na Twój wykres i bardzo mocno zaciskam kciuki!!

I ogromne gratulacje z powodu decyzji o ślubie

Wydaje mi się, że nauki będziesz musiała odbyć bo to taki kościelny wymysł bez względu czy już jesteście małżeństwem czy nie.
Czarnooka bardzo ale to bardzo mi przykro

( Nawet nie chcę myśleć co teraz musisz przeżywać... Ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce i najważniejsze to że wiesz że możecie mieć dzieciątko i jak tylko organizm się oczyści to raz dwa zaciążysz, czego Ci życzę z całego serca
Agacyndko śliczny brzuszek

Taki chłopaczkowy

Szkoda, że maluch się nie ujawnił, ale plecki ma boskie i wgl wygląda na zdjęciu jakby był obrażony
Noelle kochana już niedużo czasu Ci zostało, wytrzymaj jeszcze te kilka tygodni i zaraz Nataszka będzie na świecie
Pianeczko, Agnieszko śliczne macie brzuszki

Kurczę Wy już na finiszu a ja mam teraz taki brzuch jak Wy macie...
Myniu cudne mieszkanko, bardzo ładnie te półeczki wyglądają i te ściany

Cud, miód malinka

Kuruj się kochana i proszę mi tu nie spisywać cyklu od razu na straty
Paulinko szkoda, że ten test wyrzuciłaś

Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy i trzymam kciuki

)
AA Aguś gratuluję cudnych córeczek

Super, ze wszystko w porządku
Domik Tobie też oczywiście serdecznie gratuluję

W końcu się doczekałaś! Mam nadzieję, że Lenka w pełni Ci wynagradza teraz to długie czekanie
Mgiełko kciuki za badanie tokso! mam nadzieję, że leki już nie będą potrzebne i że wszystko będzie ok
No i już nie pamiętam co tam miałam jeszcze napisać

W każdym bądź razie pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam fluidki dla staraczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&