reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zonqua wczoraj o Tobie myślałam i zastanawiałam się jak tam u Was :) Dobrze, e jeszcze troszkę w dwupaku wytrzymasz ale teraz to już kwestia dni i możesz zacząć się rozpakowywać :)
Agacynda właśnie tak na tyle brzucha oddanego wygląda mój brzuch:) I nie mów Noelku że troszkę widać bo widać :P hihi ja po swoim widzę :)
Asitko zazdroszczę ślubu, chciałabym już planować swój. Ja to tak czuję że po ślubie nam się uda dopiero a Wam to już na pewno się uda :) Już niedługo :) A ja właśnie planuję zaprosić jedynie najbliższą rodzinę na obiad. Tak mi się ostatnio zamarzyło, że chciałabym ślub w kościele św Anny na starówce w Warszawie i potem obiad w jakiejś restauracji tam no i spacer z całą rodzinką po okolicach starówki po obiedzie :) tak bym chciała celebrować ten dzień :P albo inny pomysł to jakiś drewninay mały uroczy kościółek ale że nie mam konkretnego do któego jakiś sentyment bym żywiła to pewnie będzie ta pierwsza opcja.
Paulinko trzymam kciuki za jutro :)
Asitko za Ciebie też trzymam kciuki, co ma być to będzie :) Ale będzie dobrze
Margotko (chyba juz tylko ja uparcie tak do Ciebie piszę ;-) ) wreszcie jesteś :)
Królewno gratulacje :) Widać te Lenki wszystkie takie okruszki :)
czarnooczko :*:*:*:*:*:*:*:*

Witam :-) po długiej nieobecności. Cały czas czytałam co piszecie a, że u mnie nic się nie dzieje to nic nie pisałam.

Domi GRATULACJE!!!!

Królewno Gratulacje!!!!

Paulinka trzymam za jutro kciuki!!!!

Asitko fajnie, że podjęliście taką decyzję :tak: Oby wszystko szybko poszło :tak:

Ostatnia edycja:
Widzę, że nie ma mojego postu, co go pisałam w pracy:dry: nie wiem czy sobie przypomnę co w nim pisałam;-)

Asita żyję żyję, cały czas Was czytam, ale nie mam Wam ochoty marudzić, bo mi się już nie chce starać...

Sailor pod wykresem napisałam, ale to już przeczytałaś. Wczoraj nie mogłam bo wizyta była na 20.00 i jak wróciliśmy, to nie chciało mi się kompa odpalać ;) W każdym razie owu była, czy z pozytywnym skutkiem to się okarze. Nie nastawiam się, bo owu jest już od jakiegoś czasu i nic...
Jak masz usg to wyślij mi to zerknę na nie, no i warto zrobić te badanka co Ci pisałam.

Myniu zdjęcia śliczne, bardzo ładnie będzie wszystko wyglądało. Kurcze chciałabym być na swoim i robić tak jak mi się podoba. nas czeka w najbliższym miesiącu remont "naszej" łazienki, ale znająć mojego teścia to przedłuży się o nie wiadomo ile
Agacynda fajne te plecki :-)

Królewno Gratuluję z całego serca!

Paulinka trzymam kciuki! Wygląda bardzo ciekawie

I nie pamiętam co komu:confused:
Ściskam Was gorąco w te zimowe prawie wiosenne dni :*

Ostatnia edycja:
A i specjalny wpis dla czarnookiej:
Kochana będzie dobrze!
Moja koleżanka miała zabieg-z bliźniakami, bo przestały się rozwijać i BetaHCG przestała rosnąć. W każdym razie w niedługim czasie zaszła w ciążę, a teraz jest mamą ślicznej Emilki, która niedługo kończy roczek!
Tak więc myślę, że skoro raz się udało to uda się kolejny.
Trzymam za to kciuki! MOCNO!

Różniczko ja nigdy nie biorę od gin fotek usg :-( zawsze niby czyste te jajniki bez tych kuleczek na około. I tak się zastanawiam czy można mieć pco bez tych torbielek na jajnikach.:confused: miałam robić badania hormonów ale już 2 miesiąc z rzędu 3 dc wychodzi mi na weekendzie nosz kurczę...:no: ale nie wiem czy sens jest je robić jak już 2 razy robiłam zestaw i wyszedł ok...po co znowu. Co lekarz to chce robić a ja płacę :wściekła/y:

Sailor kurcze szkoda- następnym razem jak dasz radę do weź :tak:
że tak brzydko się zapytam dużo masz w pasie? Bo przy PCOS ma się tzw. otyłość brzuszną, którą nijak nie da się zbić- ja tak mam mi nie ważne, że schudłam dość sporo, ale brzuch mimo, że mniejszy to się cały czas trzyma. mam go mniej więcej w wyglądzie jak Agacynda w ciąży :)))
A to badanie o którym Ci pisałam, to test obciążenia glukozą+ badanie krwi na poziom cukru+poziom insuliny. Nie było to drogie jak pamiętam ;) tylko strasznie słodkie jest draństwo :))) ok. 50 zł chyba mi wyszło
A pokazywałaś badania wcześniejsze nowemu lekarzowi? Może chłopina chce standardowo Cię leczyć to sprawdza co trzeba :-p

Zaniosę te zrobione kiedyś na następną wizytę :-) Co do nadmiaru kg mam wszędzie równomiernie :sorry2: tzn cała pulchna jestem i nogi i ręce i brzuszek itd :-D
Owłosienie tylko mam hm chyba większe niż moje koleżanki. Nie jakoś bardzo ale jednak.

reklama
eeej nie smiejcie sie z wielkosci mojego brzucha hehehe jest ogromnyyy :D

ktora mnie zasypie pomyslami na obiad? strasznie chce ki sie jesc a nie wie co... tylko prosze nic wolowego....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry