reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu chciałabym, ale się nie nastawiam;-) Bo w sumie zaszaleliśmy na całego i jakoś mi tak lepiej było jak nie wiedziałam czy jest owu czy nie, no i w ogóle kiedy. W każdym razie nie myślę że może tym razem się udało-poczekam czy @ będzie miała ochotę się spóźnić :)))
Sailor ja mojemu też raz pokazałam wcześniejsze, bo nie miałam jak zrobić i się nie zorientował :))
A jeśli chodzi o owłosienie przy PCOS to chyba bywa różnie- u mnie jest więcej niż u innych moich koleżanek (ale jestem brunetką i myślałam, że dlatego) i dopiero niedawno zorientowałam się, że zaczęły rosnąć intensywniej jak odstawiłam tabletki anty. Zresztą zawsze myślałam, że "owłosienie" mam dziedziczne, bo mama i siostra też takie mają- ale jak się wypytałam mamy to najprawdopodobniej też miała PCOS, ale wtedy nikt tego nie diagnozował...u siostry nie wiem, bo nie miałam okazji zapytać, bo mieszka daleko i wolę o czym innym rozmawiać przez tel.
Agacynda ja się nie śmieję tylko nie wiedziałam jak opisać, a Twój brzuch najbardziej mi pasował- w każdym razie wolałabym jego zawartość taką jak masz Ty:-)
A i u mnie to dziś na obiad rybka(łosoś) na parze z ziółkami+ kasza jaglana- aż wstyd się przyznać robiłam ją pierwszy raz w życiu i pierwszy raz zjem, acha i popijam soczkiem marchwiowo-jabłkowo-buraczanym :tak:

Ale się rozpisałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozniczko ja to sie nabijam bo ten bebol moj prawie nie rosnie.. dzisiaj zdjecie robi.am po sniadaniu a zazwyczaj robie przed. ale ktoregos razu zrobie po kolacji :))
losos... hmm... nie mam ochoty... poprosze o dalsze propozycje.

ja nie lubie kaszy jaglanej... jakos nie wiem czemu.

to nasza Isierka:)
IMG_0720.jpg

dziękuję dziewczyny:**
KROLEWNA gratulacje!:*
CZARNOOKA nie wiem co powiedziec... tak mi przykro:( tule Cię bardzo mocno!! bądz dzielna Kochana:*

jak się tylko ogarne to wszystko napisze.

Załączniki

• IMG_0720.jpg
    IMG_0720.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 44
domik sama słodycz!! do wycałowania! jak Ty się czujesz? ale widzę że zgaga jednak nie ma przełożenia na fryzurkę bobasów :-D i jaka puciulka! pyzunie cudowne!
królewna gratulacje! mam nadzieję że sprawnie poszło z kruszyną!
agacynda ja dzisiaj pierogi ruskie miałam na obiad :tak: zaserwuj sobie to brzuszek będzie gwarantowany :-D
Asitka gratuluje podjęcia decyzji o ślubie! to teraz kreacje wybieraj ;-)
I tyle na dziś :dry:lecę kąpać córę miłego i owocnego wieczorku!;-)

reklama
domik cudowna!!!dobrze w koncu widziec tego malego uparciuszka:-) hehehe no i tak jak pianka pisze zgaga i fryzura Lenki sie u was nie sprawdzila:-) wiec moze moje jakia wlos bedzie miec bo ja poki co ani razu zgagi nie mialam:-) Dobrze ze juz razem:-) Opisz nam potem wszyatko!

rozniczko &&&&!!!!!!
paulinko pisz z rana jak temperatura i test!!!
ehhh i stracilam wene w polowie pisania.... ale mam jakis ospaly dzien..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry