reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domikcw Lenka prześliczna :tak:
Czarnooka trzymam kciuki żeby wszystko było OK i nie musiała iść do tego szpitala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Paulinko kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie tempka niska także @ już za rogiem, tak jak mówiłam :-(

życzę miłego dnia kochana, bo ja jadę w teren i pewnie wrócę pod koniec pracy :-(
zajrzę wieczorkiem :********

reklama
witam sie i ja!:-)
Dzisiaj sama w domu,mąż w pracy do 19,wypadaloby cosw przygotowaniach podgonic do świat.

Paulinko a kiedy ty mialas owulacje?? moze to dopiero pare dni po owu i dlatego kreseczki slabowidoczne??temperatura ladna,kreseczki są!Kciuki trzymam!!

lalus jak tam u Ciebie?

mgielko na przeziebienie tak jak agacynda pisze,no i domowe sposoby jakies.Nie daj sie
rozlozyc chorobie!!!

asita oby dzien w pracy szybko minal!!!

agacynda a moze Ty jednak dziewczynke miec bedziesz???Twoj maluszek kryje sie jak i moj:) no i to nie jedzenie miesa to przez ciaze??? Bo ja tak mam od poczatku ciazy,i w sumie jest coraz gorze...nawet kolo miesnego przejsc nie moge...bleeeeeee

Ostatnia edycja:
Ale jakby była fasolka to test by już wyszedł... A do najbliższego labolatoriun mam 30 km. Ł. dzisiaj i jutro rano ma służbę więc nawet nie mam jak dojechać. W piątek ewentualnie. A do piątku to może @ już będzie.

Testy owu pozytywne były 27 i 29 dc. 33 i 37 dc negatywne.. No i masz rację w ciąży z Mikołajem to ja MUSIAŁAM mieć mięso:)

Ostatnia edycja:
hej babeczki

Paulinko kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&, a jak test wyschnie to kreska nie jest wyraźniejsza?

U mnie dzisiaj trochę lepiej samopoczucie, przynajmniej już nie ryczę

Paulinko to jedź w piątek do labo na betę. A @ nie będzie bo Fasolka się rozgościła!!! :-)

Noelle u mnie wszystko w porządku. Działamy jak mamy kiedy... Rezultaty zobaczę w Wielkanoc :-D

Agnieszka nie płacz :happy: Hormony Ci szaleją!!! :happy:

Ja idę się szykować i spadam do pracy. Miłego Dzionka :-)

Agnieszko nie jest wyraźniejsza. Trochę bledsza nawet. Byłam teraz i jest mniej wyraźna niż była po 5 minutach. Ja Wam mówię, że to torbiel jakaś. Może jejeczko nie pękło i dlatego teraz tak wychodzi. Albo wada testu.

Paulinko pozwolisz że zinterpretuję Twój wykres skoro mówisz że testy owu wychodziły Tobie 27 i 29 to gdzies w tych dniach mialas owulację potem patrzac na wykres był spadek tempki czyli zagniezdzenie a potem piekny wzrost tempki i ona się utrzymuje na wysokim poziomie ;)
jak cos zle zinterpretowalam to przepraszam.;)
ale ja poprostu cieszę się waszym szczęściem jak Swoim ;)

reklama
Czarnooka dziękuję Ci bardzo:))) Jakby było tak jak piszesz to byłabym najszczęśliwsza na świecie:))) Tylko chyba coś by już wyszło, nie? A tu tylko pod światło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry