reklama

Staranka od stycznia 2012.

Paulinko a jakie testy ciążowe masz? Bo ja już większość z allegro przetestowałam i niektóre pokazują bladziochy mimo braku ciąży. najbardziej nie polecam tych najtańszych białych płytkowych bo tam w ogóle czary mi wychodziły :-D:-D Jak amsz te z allegro to kup taki z apteki. Jak bylam w ciązy te z apteki już mocniejsze wychodziły a allegrowe dalej blade mimo że czułość 10

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinko testuj jeszcze raz &&& kciuki trzymam!

Noelle do slodyczy tez Cie ciagnelo? kurcze ciekawe... jedyne mieso jakie przyjmuje to wedlina na kanapce...a takie obiadowe to nieee... no i nie mam kompletnie ochoty... ahh sama juz nie wiem. ale dziewczynka tez fajnie...

agacyndo hehehe..jedyne od czego mnie odrzucilo to mieso.Reszta nie robila na mnie zadnego innego wrazenia.He he ..tez tylko wedline na kanapce jestem w stanie zjesc.
No ale wiesz...ile w tym prawdy

Agacyndo mnie do słodkiego ciągnie jak bym w zyciu nie jadła i to od początku ciąży tak jest , teraz sobie odmawiam z wiadomych przyczyn ale gdybym mogła to nic innego bym nie jadła tylko czekoladę a będzie Antoś:)z córcia jak byłam w ciazy to jadłam tonami frytki tak mnie ciągnęło potrafiłam w nocy wstać i smażyć i ketchup też tonami
mnie w tej ciaży odrzuciło od fasolki tej zielonej bleeee do teraz jak sobie pomyślę to mi niedobrze

wiecie co kobietki coś tak widzę ze cukry zaczynają mi sie normować dzisiaj na czczo 78 po śniadaniu 89 normalnie szok
Pani diabetolog mówiła ze tak bedzie tydzień przed porodem ale to dopiero dwa pomiary dzisiaj zobaczymy jak będzie za kilka dni

Ostatnia edycja:
no i agacyndo ja do 21 tygodnia dałabym sobie rece poucinac ze chlopiec bedzie!!no i masz Baba wyszla jak sie patrzy:-D slodycze,sery,warzywa,owoce-to cala ciaze moglabym jesc tonami

reklama
oo sery to też bym jadła na okrągło a najbardziej topione z hochlanda
mówię am kobietki nie ma reguły

Paulinko za tydzień to ja będę w 38 tc bo te suwaczki pokazują skończone tygodnie jutro zaczynam 1 dzień 37 tc :)))

do terminu zostało mi 28 dni :)))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry