reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A my na naukach nie byliśmy wcale. Ksiądz nam poradnię odpuścił, bo stwierdził, że służby mundurowe to i tak mają dużo zajęć i wystarczą nauki. Sam jest kapelanem ratowników medycznych i strażakim ochotnikiem, więc chyba ma słabość do mundurów i uniformów. No i Nam się z poradnią fuksnęło:) A nauki nam wypisał kapelan policji bez żadnego spotkania, tylko książkę dla ściemy nam dał:)

Pianeczko zaciskam zaciskam dzisiaj się przestraszyłam bo mały tak naciska na szyjkę i kłucie czuję w dole jak by mi wody miały odejść ja jestem straszna panikara. No właśnie widziałam ze kwietniówki zaczęły się rozpakowywać wczoraj chyba 3 tak? z tego co tam poczytałam
i strasznie chce mi się sprzątać a to zły znak,zaraz zabieram się za szafy małej bo tam trzeba przegląd zrobić

Paulinko a kreska jaki kolor ma bardziej szary czy różowy ??

Ostatnia edycja:
dziękuję:*
Leneczka jakieś piórka na głowie ma:-D z tyłu głowki ma wiecej i dlugie:-D ogólnie to uczymy się siebie... zmeczona jestem i przerażona tym wszystkim, ale daje radę.

pobyt w szpitalu i porod wpominam jak jeden wielki koszmar... cc to przeroslo moje wyobrażenie...opieka w szpitalu to szkoda gadac... jeszcze nie jestem w stanie opisac Wam wszystkiego. te wspomnienia wywołuja u mnie płacz...dalej to przeżywam i szczerze staram się nie wracac do tego wszstkiego.

maż jest cudowny! mam w nim taka podporę. nigdy bym nie powiedziała, że aż tak to wszystko nas do siebie zbliży.

rana po cc boli. mam meeeega wielką, bo ciachali mnie na szybkiego:(

aż się nie chce wierzyc, że niektóre z Was już na finiszu są:szok: inne do połowy dobiegają:szok: czas leci.

za resztę trzymam bardzo mocno kciuki!!!:*

Domi kochana dzielna byłaś ze tyle wytrzymałaś w tym szpitalu no i najważniejsze ze masz już to za sobą i Lenkę przy sobie :))
Kochana suwaczki zmień bo już są przeterminowane :)))

Domi najwazniejsze ze w koncu stamtad wyszlas i Lencie masz ze soba... :)))

wiecei co... moje dziecko chyba nie bedzie miec ani wozka ani jesli to bedzie corka to nie bedzie miec imienia... zglupialam juz. ostatnio tak strasznie mi sie podobal wozek mima kobi, ale stwierdzilam, ze za drogi i wzielam sie z powrotem za graco symbio, to mi brat powiedzial ze NAPEWNOmi z londynu nie przyiwezie... to odpuscilam graco i szuaklam dalej, to znalazlam chicco i quiny mood... ale odwidzialo mi sie i znowu meczylam na necie traco... poczytalam opinie i nie ma najlepszych wiec znowu sie wzielam za szukanie. dzisiaj znalazlam recaro babyzen... ale jest jeszcze drozszy niz mima :| niech mnie ktos zamorduje, serio...

a z imieniem dla babeczki? miala byc Jagoda nieodwolalnie, ale wpadlam na pomysl z Aniela, ktora strasznie ki sie podoba.... zaczelam czytac zdrobnienia... Jagoda ma paskudne a Aniela cudne, moj A chce Jagode i koniec kropka... heeeeeeeeeeeelp!

melduje, że wróciłam cała i zdrowa zrobiłyśmy z kumpelą 170 km odbierając dziecko i zawożąc je do placówki mam dość na dziś :confused2:
Agacynda
na pewno do porodu wybierzesz śliczne imię dla córki :tak:
Domikcw najważniejsze że jesteś w domu Lenką i że mąż Cie wspiera :tak:
Ja może też ubłagam księdza o te poradnie małżeńska okaże się w piątek :-D
resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam i ściskam ;-)

agacynda hahaha..padlam:-)jakbym sama siebie czytala..tez mialam kryzys z imieniem i dola z powodu wozka...wspolczuje...bo wiem jaki to nerw..Dacie rade!!

domik
najwazniejsze ,ze jestescie juz w domu,cale i zdrowe!I To sie liczy!!

sihaya
jak fryzurka??ja tez bym musial cos odswiezyc na glowie...

reklama
Noelle ja sie zaplacze.... teraz jeszcze moj tata obserwowal moje wybory i wszystkie wyklal... bo maja za male kola... powiedzial ze on sie nie dolozy do wozka z takimi kolami i mam szukac z duzymi... chyba zaraz sama sobie strzele :D juz mnie oczy bola...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry