reklama

Staranka od stycznia 2012.

Co do gina - zwykle chodziłam na nfz, raz poszłam prywatnie, bo potrzebowałam pilnie. No ale to co wczoraj to przegięcie, tym bardziej, że to duża kwota, ale pomyślałam, że ok, jeśli będzie dobry, to nie bedę żałować wydanych pieniędzy. A tu klops, 15 minut cała wizyta trwała, a w kolejce inne panie... Dzięki że mogłam swoje żale wylać :) Lepiej mi
Agacyngo, za duży wybór wózków jest, co ?
Asitko, a Ty co ? do kiedy czekasz (albo nie czekasz) na wredotę?
Dziewczynki, już wykurowane?
Sihaya, Ty szczególnie intensywny masz czas... A meble masz kuchenne upatrzone, mam kogoś do polecenia jakby co.
Domiku, cokolwiek się stało w szpitalu, pamiętaj, że jesteś dzielna bardzo !
Agnieszko, pakujesz się pomalutku torbę.

Dobrej nocki dziewczynki

reklama
Jiluś;p[''''''''''''''''''''''p[-----------45
To wyżej napisał Wam Fisiek... A teraz ja:
Jiluś mój lekarz, któy zawsze jest wspaniały raz też był taki dziwny, z tym,, że ja wcześniej byłam u niego już mnóstwo razy wiec wiedziałam, że to ta dziwność jest wyjątkowa... a łóżeczko jutro Ci wyślę bo dziś coś mi tak przeglądarka zamula, że ledwo udało mi się Was przeczytać, nie ma mowy o przełączeniu się na inną tablicę. A nie chcę kompa resetować teraz bo mam randkę z narzeczonym ;P

Hej babeczki :)

Myniu jak się czujesz kochana?

Agacyndo i co wózeczek wybrany ?

a ja zaczynam panikować ja to ja , że nie zdaze z wszystkim a przyjdzie co do czego to Antosia przenoszę :) Na kwietniówkach następna się rozpakowała wczoraj

Witam się z rana :-D
dzisiaj jestem znowu bez kierownika, ale na nudę nie mam co liczyć bo dał mi zasoby do zrobienia i jest tyle tego, że dosłownie nie mam sił się za to zabrać :no: a jutro muszę oddać :-(

Jiilka ja nadal czekam na wredote, kurcze chyba mi się cykl wydłużył, bo tempka przecież za niska jak na ciąże i wkurzona jestem na maksa bo jak tak dalej będzie się spóźniać @ to będę ją miała na święta :angry:
dziewczyny ja nie wiem co jest u mnie z ta tempką w tym cyklu ma któraś może jakiś pomysł dlaczego cały czas jest taka niska, teoretycznie przy tak niskiej tempce powinnam już mieć @ a jej ani widu ani słychu, już mnie naprawdę wkurza jak ma przychodzić to niech raczy się już pokazać

pozdrawiam Was gorąco chociaż za oknem mróz :****

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry