reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitko ale twój pęcherzyk pękł na samym początku marca więc na moje oko to masz 19-21 dzień fazy lutealnej jak byłaś na tym pierwszym usg to był pęcherzyk do pęknięcia :tak:...chyba że pęcherzyk się wchłonął zamiast pęknąć. Ja bym sobie siknęła kochana :-D

Sailorek dobrze pisze Asitko:) masz nerwy kochana, skoro aż tydzień chcesz trwać w niepewności... ja to narwaniec jestem bardziej i już by mnie korciło:)
To teraz oficjalne kciuki dla Asitki i Paulinki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sihayko:) Hej hej:)
Nic nowego nie powiedzieli. Był Lew Starowicz i mówili oczywiście o tym, jaka jest jakość seksu przy bardzo długich staraniach, a właściwie o podejściu do seksu. No i o tym, że sporo par nie wytrzymuje jednak długiego oczekiwania i się rozstają :(
Asitko, no dobra jak już nie chcesz testu to chociaż termometr nowy sobie kup :)
Sailorku, jak się czujesz?

Asito ja jestem tego samego zdania co Sailor :)) trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Paulinko za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzisiaj jadę po świdectwo z nauki i koniec załatwiania formalności związanych ze ślubem :)))

Dzięki dziewczyny, ale znając moje szczęście to jest tak jak Sailor pisze, że pęcherzyk się wchłonął a nie pękł a @ sie spóźnia żeby porobić mi nadzieje :dry:

Sailor a gdzie chcecie jechać? Też bym chętnie gdzieś się wyrwała, ale dom trzeba kończyć, więc kasa potrzebna... No i trzeba będzie coś zorganizować z funduszu puszkowego i z dofinansowania z pracy Ł.

reklama
oj też bym chciała jechać na wakacje ale chyba finansowo nie damy rady :-( my ostatnio w 2011 byliśmy w Niechorzu i bardzo nam się tam spodobało, a teraz myślimy o mazurach :-D ale to chyba za rok :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry