• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitko ale twój pęcherzyk pękł na samym początku marca więc na moje oko to masz 19-21 dzień fazy lutealnej jak byłaś na tym pierwszym usg to był pęcherzyk do pęknięcia :tak:...chyba że pęcherzyk się wchłonął zamiast pęknąć. Ja bym sobie siknęła kochana :-D

Sailorek dobrze pisze Asitko:) masz nerwy kochana, skoro aż tydzień chcesz trwać w niepewności... ja to narwaniec jestem bardziej i już by mnie korciło:)
To teraz oficjalne kciuki dla Asitki i Paulinki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sihayko:) Hej hej:)
Nic nowego nie powiedzieli. Był Lew Starowicz i mówili oczywiście o tym, jaka jest jakość seksu przy bardzo długich staraniach, a właściwie o podejściu do seksu. No i o tym, że sporo par nie wytrzymuje jednak długiego oczekiwania i się rozstają :(
Asitko, no dobra jak już nie chcesz testu to chociaż termometr nowy sobie kup :)
Sailorku, jak się czujesz?

Asito ja jestem tego samego zdania co Sailor :)) trzymam kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Paulinko za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzisiaj jadę po świdectwo z nauki i koniec załatwiania formalności związanych ze ślubem :)))

Dzięki dziewczyny, ale znając moje szczęście to jest tak jak Sailor pisze, że pęcherzyk się wchłonął a nie pękł a @ sie spóźnia żeby porobić mi nadzieje :dry:

Sailor a gdzie chcecie jechać? Też bym chętnie gdzieś się wyrwała, ale dom trzeba kończyć, więc kasa potrzebna... No i trzeba będzie coś zorganizować z funduszu puszkowego i z dofinansowania z pracy Ł.

reklama
oj też bym chciała jechać na wakacje ale chyba finansowo nie damy rady :-( my ostatnio w 2011 byliśmy w Niechorzu i bardzo nam się tam spodobało, a teraz myślimy o mazurach :-D ale to chyba za rok :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry