reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko nie wybralam... Ogladalam wczoraj jako ostatni Teutonie Mistral P ale cena... 4,5 tys w konfiguracji ktora najbardziej by mi odpowiadala.

Paulinko dzieki! Fajny ten vector at! I ma duza gondole!! I znosna spacerowke :-) bo to wszystko chodzi wlasnie o spacerowke, ze w wiekszosci ona mi sie nie podoba.
&&&&&&&&&&&& fluidki dla Ciebie

Asitko Ty tu nie fisiuj i sikaj na test :-) &&&&&&&&&&&&& dla Ciebie tez fluidki :-)

Sihayka ja mam nadzieje, ze Ty sobie lepiej poradzisz z doborem wozka niz ja. Bo ja przysiegam ze juz rzygam jak widze strone bobowozki...

Myniuu rezerwuj szybciutko i frrrrr do S :D zeby Ci pogoda nie sprzyjala na wyjezdzcie to nie bedzie Wam szkoda gnic w lozku :))

Sailor nie poddawaj sie! :*
&&&&&&&&&&& zostawilam cos dla Ciebie tez :))

Lalus 100000 lat i owocnych staran :-)

A ja dzisiaj robie z moim A nalot na Ikee. Za tydzien sie wprowadzamy do nowego mieszkania wiec trzeba juz kanape kupic, albo chociaz wybrac. I TV... I musze mojemu A pokazac na zywo mebelki dla Jego Dziecka :D dobrze ze chociaz w tej kwestii jestem zdecydowana :D

reklama
Solina... Tam podobno jest pięknie:) Moi znajomi mają tam domek po okazyjnej cenie:) Jakiś ich znajomy ma:) więc namawiają Nas... TYlko od nas to trochę daleko... Mieszakam między Miliczem, a Trzebnicą na dolnym śląsku.No i @ przyszła... Na razie leciutkie plamienie, ale się rozkręci... W sumie to się cieszę- nowy cykl przede mną:) nowe nadzieje. Jak fasoli brak to przynajmniej można coś na nowo kombinować:)

Sihaya napisałam, ze w SOBOTĘ sikną, a nie jutro :-p
Sailor ja może staram się krócej bo intensywnie to 9 cykl, ale decyzje o dziecku podjęliśmy prawie 3 lata temu, jednak dobrze Cię rozumiem, dlatego nie chce się nastawiać, że jest fasolka, bo @ pojawia się w najmniej oczekiwanych momentach wole się rozczarować pozytywnie niż na odwrót
Myniu na pewno trafisz w odpowiedni moment z wyjazdem :tak:
Paulinka czyli pewnie do mnie też za chwile zawita @ :crazy:
Agnieszko ja po prostu mam dość patrzenia na jedna krechę na teście ciążowym i dlatego odwlekam robienie testów, po po tym mam straszna załamkę :-(

Agacynda, nam i dobra pogoda nie jest w stanie przeszodzić :P ale.. w Geteborgu podobno można w ciągu roku policzyć na palcach dni w które nie pada:) A poza tym S wpadł na pomysł, że zależy na jak długo pryjade ale albo na cały ten czas albo chociaż na 4-5 dni zamieszkamy w hotelu. Żeby nie mieć ciągle na głowie tych jego kolegów, żebym się swobodnie czuła (chyba on, bo mi zabrania w piżamie do łazienki nawet chodzić... i zawsze muszę brać do spania coś ze spodniami, bo był "wysoce niezadowolony" jak raz wzięłam tylko koszulki i kazał mi dresy na pupę wciągać...)

Coś mi z pisaniem postów bb szwankuje. Edycja nie działa wcale.Agacynda teraz we wrocławskiej ikei raczej biednie:) Nie zamawiają nowych towarów, tylko wyprzedają to co mają, bo po świętach przenoszą się. Wybudowali większą gdzieś z tyłu i w kwietniu ma być otwarcie:) Tam mi się podobają te białe mebelki:) No boskie:)A nowe mieszkanko na parterze? Bo Bebecar podobno ciężki jest... Musiałabyś sprawdzić. W askocie są, prowadzą się dobrze, wyglądają dobrze, ale niestety nie sprawdzałam jak się je podnosi...:((

Myniu no to masz zazdrośnika, a może lepiej jakbyście byli w hotelu bo większa swoboda :-D
skończyłam robić zasoby :-) myślałam, że dużej mi zejdzie, a więc teraz mam 4h luzu :-D

Oki to jeśli do jutra wieczora @ nie przyjdzie to wygnam męża do apteki po testa i siknę w sobotę rano :tak: zadowolone :-D chociaż i tak obstawiam, że @ przyjdzie jak nie do soboty to po teście jak zrobię przyjdzie na 100%, bo zawsze tak robi :crazy:

zadowolona:-)&&&&&!!!!!!

agnieszko my w tym roku tez raczej na wakacje nigdzie nie jedziemy....

a ja mam dalej mdlosci takie ,ze glowa mala....

reklama
Noelle mnie też coś mdli i tak sie zastanawiam czemu, mały sie wierci strasznie brzuch się stawia.... juz mnie to wszystko wkurza ja chcę żeby było juz po świetach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry