A
agacynda
Gość
Agnieszko nie wybralam... Ogladalam wczoraj jako ostatni Teutonie Mistral P ale cena... 4,5 tys w konfiguracji ktora najbardziej by mi odpowiadala.
Paulinko dzieki! Fajny ten vector at! I ma duza gondole!! I znosna spacerowke :-) bo to wszystko chodzi wlasnie o spacerowke, ze w wiekszosci ona mi sie nie podoba.
&&&&&&&&&&&& fluidki dla Ciebie
Asitko Ty tu nie fisiuj i sikaj na test :-) &&&&&&&&&&&&& dla Ciebie tez fluidki :-)
Sihayka ja mam nadzieje, ze Ty sobie lepiej poradzisz z doborem wozka niz ja. Bo ja przysiegam ze juz rzygam jak widze strone bobowozki...
Myniuu rezerwuj szybciutko i frrrrr do S
zeby Ci pogoda nie sprzyjala na wyjezdzcie to nie bedzie Wam szkoda gnic w lozku
)
Sailor nie poddawaj sie! :*
&&&&&&&&&&& zostawilam cos dla Ciebie tez
)
Lalus 100000 lat i owocnych staran :-)
A ja dzisiaj robie z moim A nalot na Ikee. Za tydzien sie wprowadzamy do nowego mieszkania wiec trzeba juz kanape kupic, albo chociaz wybrac. I TV... I musze mojemu A pokazac na zywo mebelki dla Jego Dziecka
dobrze ze chociaz w tej kwestii jestem zdecydowana 
Paulinko dzieki! Fajny ten vector at! I ma duza gondole!! I znosna spacerowke :-) bo to wszystko chodzi wlasnie o spacerowke, ze w wiekszosci ona mi sie nie podoba.
&&&&&&&&&&&& fluidki dla Ciebie
Asitko Ty tu nie fisiuj i sikaj na test :-) &&&&&&&&&&&&& dla Ciebie tez fluidki :-)
Sihayka ja mam nadzieje, ze Ty sobie lepiej poradzisz z doborem wozka niz ja. Bo ja przysiegam ze juz rzygam jak widze strone bobowozki...
Myniuu rezerwuj szybciutko i frrrrr do S
Sailor nie poddawaj sie! :*
&&&&&&&&&&& zostawilam cos dla Ciebie tez
Lalus 100000 lat i owocnych staran :-)
A ja dzisiaj robie z moim A nalot na Ikee. Za tydzien sie wprowadzamy do nowego mieszkania wiec trzeba juz kanape kupic, albo chociaz wybrac. I TV... I musze mojemu A pokazac na zywo mebelki dla Jego Dziecka