Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agacynda z przedstawionych przez Ciebie wózków mi najbardziej podoba się się ten mutsy urbanride :-) kiedyś właśnie widziałam babkę z takim wózkiem i szukałam go żeby go znaleźć, ale nie znalazłam, ale dzięki Tobie już wiem jaki to jest model
Dziewczyny może któraś pomóc? Patuśka zastanawia się kiedy ustawić granice wyższych temperatur. Jak to powinno wyglądać na wykresie? Czy jutro temperatura powinna być niższa, wyższa czy taka sama, żeby świadczyło o owulacji? I wtedy ta granica ma być jutro, dzisiaj czy pojutrze?
Mgiełko witaj i zdrówka w takim razie
Ja czuję się nawet dobrze, odpukać muszę tylko pory karmienia pilnować hehe bo jak zwlekam z jedzeniem to jest masakra
Wizytę mam w środę o 14ej - już się doczekać nie mogę!!!!!!
Asitko uprzejmie prosze :-)) mi tez sie mutsy podoba tylko kiepskie opinie ma na internecie.
Sihaya no to juz wielki Bobo bedzie :-) ale fajnie )
Paulinka jednak dzisiaj do ascota nie zawitam bo on az na psim polu... !! A ja wjezdzam do wro od strony Ikei, to walic przez caly wro mi sie nie chce...
Paulinko ja niestety Ci nie pom ogę, ale Sailor i chyba f icaria są w tym dobre Sihaya mam nadziej, ze pochwalisz się zdjęciem fasolki
w końcu śnieg przestał padać
Agacynda Askoty są trzy we Wroławiu Ten na Zakrzowskiej jest największy W sumie AOW to jest chwilka z Bielan Przez miasto to bez sensu jechać... Mi się najbardziej ten Recaro babyzen podoba Na drugim miejscu bebecar nie bardzo mi się widzi ta tautonia czy jakoś tak Ale w sumie częśto na żywo jest zupełnie inaczej. W askocie Bebecar i tautonią są. Tautonii nie oglądałam z bliska. Maxi Cosi też tam na pewno jest, bo znajoma tam kupywała. Urbanrider pewnie też, bo on dość popularny jest. A recaro tam niestety nie widziałam.Tako są, Navigatony, Chicco, peg Pergo, phil&teds, tautonia, jedo, roan... A innych to już nie pamiętam. Ogólnie bardzo duży wybór. Nie wiem czy nie największy w całym Wro.
No Bobo małe chyba nie będzie, bo brzuszek ładnie już widać. Zdjęciem oczywiście pochwalę się o ile uda mi się zgrać go na komp:/ ale do środy jeszcze tyyyyle czasu
Póki co więc kombinuję jak ułożyć płytki w łazience:/ masakra.. mała jest a trzeba wszystkie sprzęty zmieścić i jeszcze płytki dobrać tak żeby powiększyły przestrzeń, ehhh...
Agacyndko Wy to macie fajnie, jak za tydzień już przeprowadzka.. u nas jeszcze daleka droga
Paulinko widzialam wlasnie wczoraj jaka maja oferte handlowa i dlatego chcialam jechac. Moze jeszcze uda mi sie namowic A. Poki co zblizamy sie do Ikei... Do mnie tez najbardziej przemawia babyzen ale te kolka... Ojciec mnie wysmieje. Musze na zywo ocenic.
Sihaya sroda calkiem niedaleko :-) fajnie ze juz brzunio u Ciebie widac. U mnie to jak sie ubiore to nic nie widac. Taki styl :| leginsy i luzne bluzki lub sukienki... Wlasnie sobie zdalam sprawe ze nie pamietam kiedy mialam jeansy na dupce.
Sailor :* :* :* tule Cie Kochana. Ehh pamietam ten zeszly rok. badz dobrej mysli!