reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor tule Cię kochana :********
Agacynda ja dawno tez jeansów nie miałam ubranych, ale niestety z innego powodu niż Ty ;-)

oki dziewczynki ja już uciekam bo za chwilę kończę pracę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

życzę miłego popołudnia i wieczorku
do juterka :******

reklama
Sailor, przytulaski :*
Paulinko jaka Patuśka o jakim wykresie mówisz? Chętnie pomoge tylko nie bardzo wiem o co chodzi :)
Sailorku jeszcze wieczorem z S dokładnie ustalimy termin mojego wyjazdu. Ja tak kalkuluję że jakby ten cykl trwał 30 dni i dostałabym @8 kwietnia to mogłabym pojechać 22-29 kwietnia. Ale to wszystko z tymi moimi cyklami takie patykiem na wodzie pisane... Najlepiej byłoby poczekać jesxcze kilka dni z rezerwacją ale dziś taka kusząca obniżka cen... no i na miesiąc przed to w ogóle bilety będa już drożały...

A pooglądam sobie wózki, tak mi Agacynda narobiła ochoty... :(

Ostatnia edycja:
poogladaj Myniu, co Ci szkodzim:)) a fajne sa... no!

KANAPA WYBRANA!!!! WRESZCIE !!!

bylam dzisiaj zrobic wyniki moczu i morfologie i mam piasek na nerkach :|

mgielko cudowny brzuszek!!super ,ze wyniki w porzadku!!
agacynda widze zakuuuuupyyy...:-)ale ze piach w nerkach to nie fajnie:dry:

sailor
tule kochana::*

paulinko
glupia @

asita &&&&&&!!!!!

a ja własnie narobilam gofrow ...i sie obzeram...potem pewnie bede umierac....kto to widzial miec mdlosci w 8 miesiacu...

agacyndo tak...wiem....slyszalam...wiele tak ma......ale staram sie zignorowac ta teorie....bo ja narazie dziękuje-rodzic nie chce:-Doby do wtorkowej wizyty!!

pożarłam 3 wielkie gofry z bita śmietana i czekolada...narazie żyje:-D

agacynda potwierdzam:tak: ja wszystkie śmietniki na IP i porodówce zarzygałam :baffled: i właśnie położna mówiła że to jak najbardziej fizjologiczne przez wyrzut hormonów
Sailor :(
[*]
mgiełko ślicznie już brzucholek widać! zazdroszczę Wam zdjęć z rodzeństwem bo mój szogun chwili do zdjęcia nie ustoi i chyba nie będzie miała pamiątki z braciszkiem w brzuszku :-(
Noelle jak Ty możesz mi tu o gofrach niedobra kobieto! takie smakołyki! masz szczęście że mam lody czekoladowe w lodówce to może Ci moja ślina klawiatury nie zaleje :-p:-D
Myniu patrz patrz na wózeczki, na przyszłość będziesz obeznana jak znalazł ;-)bo jak widać wybór wózka przerasta chyba każdą kobietę :-)
Asita co nowego na pazurkach robisz? zmieniasz już szatę na wiosenną? ;-) pochwal się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry