reklama

Staranka od stycznia 2012.

no każdy ma swoje bziki Agacynda :) ale o tym łóżeczku koleżanki rozmawiałam z jej mężem (oboje są moimi przyjaciółmi ze studiów i on mi się często na koleżnkę żali, tak w żartach trochę ale ona rzeczywiście czasem ikupuje bzdury za duże pieniądze a on z kolei jest przesadnie oszczędny :-):-D) i on twierdzi, ze dziecko jak mocniej kopnie jak będzie miało z rok to łóżeczko się rozleci :)

A w ogóle to zdecydowaliśmy z S, że poczekamy z tymi biletami do mojego skoku żebym mogła łatwiej przewidzieć na kiedy kupić, olać te 20% - zarządził S - więc olałam :P

Ostatnia edycja:
reklama
hahahahahaha dobre :)) ale takie pary jedno oszczedne a drugie rozrzutne sa strasznie fajne :)) bo ja i A np lubimy wydawac pieniadze, ale wiemy jakie sa priorytety :D z kolei mam kolezanke ktora prowadzilasolarium i wszystko co zarabiala to roztrzasala i nie miala na oplaty a wiadomo, ze lampy kosztuja sporo i ich serwis. ile ludzi tyle roznych zachowan. ja choruje strasznie na thermomix, dam sie pokroic za niego... ale jeeeeszcze musze czekac.w tym miesiacu sie wydoimy z kasy poteznie, wiec musze zbastowac. w przyszlym bym chciala wozek kupic, wiec thermo znowu w odstawke. w czerwcu chce miec wyprawke cala, wiec moooooooooze w lipcu kupie. ehh tomsie pozalilam :)

Sailor Kochanie rozumiem CIę w 100% co czujesz :*:*:* jestem z Tobą pamiętaj. <tulę>
ja mało się odzywam bo anemia mnie złapała czuję się fatalnie ledwo chodzę temperatura ciała 35,5 ciśnienie 80/50 ciągle mroczki przed oczami, zimno jak cholera :(

Witam Dziewczynki :-D Dzięki za życzenia :-) Jutro prawdopodobnie pojedziemy do Aqua Parku wodnego z moim N :-) Ciesze się jak małe dziecko :-D

Jestem padnięta dopiero wróciliśmy z miasta.

Wszystkim Ciężaróweczkom życzę spokojnych dni przed rozwiązaniem :tak:

A Staraczkom (sobie również) szybkiego zafasolkowania :tak:

Dobrej Nocy :-)

witajcie
Agacynda super łóżeczko
Pianka, Noelle jak też wymiotowałam w trakcie porodu ;-)
a wogóle dziewczyny w to już na wylocie ja byłam już rozpakowana w 36 tygodniu i 3 dniu hihih
zyczę miłego dnia, przeziębienie powoli odpuszcza, chyba będę żyć,
po mału łapie stres przed poniedziałkową wizyta, a zwyczajnie nie mogę sie doczekać.....

hej...
ja juz wstalam i mysle co zjesc....musze obrac jakas taktyke co by mnie potem nie mulilo:-)
mgielko kciuki za poniedzialkowa wizyte!!!ja mam we wtorek i tez zaczynam sie stresowac...
czarnooka jak sie dzisiaj czujesz??
lalus aaaaaaaaa...ale ci fajnie!!aqua park!!!super!!a do ktorego jedziecie??gdzie??
asita co tam dzisiaj???&&&!!!!!
agaxynda zakupy super:-)

Wita się w piątkowy poranek :-D
Pianko zrobiłam wiosenny french na pazurkach, tzn. na każdym palcu inny kolor, fotke wrzucę jak będę w domu bo w pracy nie mam jak
Czarnooka kochana może faktycznie do szpitala albo chociaż do lekarza idź co kochana??? oby choróbsko szybko minęło
Agacynda sofa piękna i łóżeczko też, ja tez się przestawiłam na całe białe meble dla dzidziusia (o ile będę go mieć)
Noelle u mnie bez zmian czekam z cierpliwością na @ która bawi się ze mną w kotka i myszkę chyba :crazy: przyjdzie jutro po zrobieniu testa tak zawsze robi wredota jedna :wściekła/y:
Laluś ale Ci zazdroszczę tego aqua parku ;-)
Myniu no to dobrze, że Twój S. tak zdecydował, teraz to na pewno Wam się uda :tak:
resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam :-)
mnie zaczyna gardło boleć :crazy:

Czarnooczko straszne masz to ciśnienie kochana. Może trzeba zajrzeć do rodzinnego lekarza? Anemia możliwa. Długo krwawiłaś. Ja sobie przetłumaczyłam,że tak musiałobyć bo dzidziuś był bardzo chory i musiał odejść zamiast się męczyć całe życie.:-( Czytałam kiedyś,że nie tak znowu rzadko się zdarza,że organizm odrzuca pierwszą ciążę. :-(

Myniu super :-) S. pewnie już nie może się doczekać i ty też ;-)

reklama
Czarnook kochana ja też ostatnio miałam takie ciśnienie 80 /66 i myślałam ze umieram, trzymaj się kochana

Sailor kochana tule CIę mocno , niedługo i mi minie rok od kiedy moja dzidzia powiększyła grono aniołków

dziewczyny a mnie od wczoraj strasznie mdli, brzuchol opad nawet jak byłam na naukach to laski zauważyły bo przyznam sie szczerze ze ja tego nie widzę, ja wizytę mam w środę ciekawe czego się ciekawego dowiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry