• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Paulinko powiem Ci, ze wcale nie tak biednie bo wszystko co mnie interesuje to jest na miejscu. sprawdzalam dostepnosc we wro na ich stronie internetowej. :)) a ta ikea nowa jest olbrzymia. wlasnie ostatnio ja obserwowalam... a mieszkanie jest na pierwszym pietrze, ale nie ma problemu z wozkiem, bo moge gomzawsze zostawic w komorce lokatorskiej na parterze. takze waga wozka to ja sie jakomtako nie przejmuje. a do ascota dzisiaj tez zamierzamy wpasc.

reklama
Hej :)
Agnieszko tylko nie na czekoladę!! dorosłemu byłoby ciężko a co dopiero dziecku ;-)a może od pogody ma takie policzki? ja swoją jak za słabo wysmaruję przed wyjściem to zaraz ma inną skórę na policzkach od wiatru, słońca, zimna itp a kwietniówkami nie ma co się narazie stresować bo rozpakowują się głównie bliźniaki i cc które wcześniej miały problemy więc dla nich czas jak najbardziej :tak:a Ty kochana przygotuj już wszystko na tip top i spokojnie czekaj na rozwój akcji co by się nie stresować w razie W ;) i wtedy jak się zacznie to niech już się dzieje wola nieba :-D a w razie czego zawsze mąż dokończy przed Waszym powrotem, znając życie zawsze się czegoś zapomni także luz blues :tak: ja też od wczoraj wieczór zaleguję w łóżku bo macica sobie intensywnie ćwiczy i wszystko boli :baffled:
agacynda na szczęście masz jeszcze troszkę czasu na wybór wózka ale znając życie nawet jak dziś coś wybierzesz to w przypływie szału hormonów do porodu zmienisz zdanie jeszcze z 10 razy :-D a teraz zostaje na spokojnie przeglądanie stron i podglądanie co polecają inne mamy :tak:
Jillka a co Ty za układy masz z Myniowym Fiśkiem? jakieś sekretne hasła Ci wysyła ;-)
Asita Ty numerantko!! zepsutym się mierzysz? :-D
Laluś sto lat i spełnienia marzeń!!
Noelle pewnie żadne pocieszenie ale na tym etapie też mi mdłości i rzyganko na chwilę wróciły :baffled: my co roku na około tydzień jedziemy gdzieś niedaleko ale tak wrzesień- początek października bo nie dość że ceny posezonowe, ludzi mniej to i pogoda zawsze wtedy dopisuje :tak:w tym roku też pewnie z dzieciakami gdzieś wyskoczymy

Tak się zastanawiam gdzie przedszkolaki marzanne będą topić jak wszędzie lód? przerębel jakiś trzeba by wyłupać :-D a pamiętam jak na dzień wagarowicza szło się całą klasą na piwo na plażę :-) gdzie te czasy? teraz święconka na sankach będzie wożona, na pisankach bałwany, zamiast palmy chyba gwiazda betlejemska bo skąd wziąć kwiatki, trawki itp ech :/

Powoli zaczynam się przyzwyczajać do tego,że nie dane mi będzie zostać mamą. :-( w czerwcu będzie 2 lata starań.
Kochana bez takich proszę... ja zaszłam po dwóch latach i dwóch miesiącach starań (choć antykoncepcje odstawiłam wcześniej wiec można by liczyć, że po 2 latach i 6 miesiącach) i nigdy tak naprawdę nie zwątpiłam, że się uda! Owszem czarne myśli były, pojawiały się a jakże ale nigdy z takimi pełnym przekonaniem, z głębi serca...
Dziewczyny jeśli wyniki są ok, nieprawidłowości do wyregulowania to to jest naprawdę kwestia czasu - ja w to wierzę całą sobą!!! i jestem myślę dobrym przykładem:)

Solina... Tam podobno jest pięknie:) Moi znajomi mają tam domek po okazyjnej cenie:) Jakiś ich znajomy ma:) więc namawiają Nas... TYlko od nas to trochę daleko... Mieszakam między Miliczem, a Trzebnicą na dolnym śląsku.

ojj ja jestem w Solinie, Bieszczadach zakochana:) jeździmy tam co dwa lata, w tym roku będzie wypad ograniczony głownie nad jeziorkiem.. trochę żałuję, że nie pochodzę po połoninach ale i tak się ciesze z wyjazdu - byle się dobrze czuć, żeby w ogóle ten wyjazd wypalił;)

Pianeczko ta moja córcia już kiedyś miała taki wysyp po czekoladzie ale to jk je ją w dużych ilościach, no a ostatnio to przegina bo ja mam zawsze słodkie wyłożone na talerzyku ( mąż łasuch )no i ona tak w ciągłym podjadaniu a to jajeczko w czekoladzie a to czekoladka i tak w kółko i ja wysypało, bo matka niedopilnowała. Teraz już talerzyk schowałam i mała ma czekoladową abstynencję aż do świat

Ostatnia edycja:
Pianko nawet sobie nie zdawałam sprawy, że jest zepsuty :-p
dziewczyny a mi się nudzi strasznie nie wiem już co mam robić bo prace zostawiam na jutro żeby nie było :-p

WITAJCIE KOCHANE

jak nie urok to sraczka: przeziębiona jestem, nos zawalony, oczy pieką, ajjj dobrze że gorączki nie mam
musiałam dziś zrobić wyniki krew i mocz, bo kazał na ostatnią chwilę, no więc czekałam i na ostatnią chwile zachorowałam trudno będą jakie będą, jak coś będzie nie tak to zgłoszę się do Noelle na intepretację ;-)

Sailor proszę mi tutaj nie wątpić, wiem że ciężko ale napewno będzie ok i zajdziesz w ciążę !!!

Sihaya jak samopoczucie? kiedy masz wizytę? jakieś nowe foto z usg do pochwalenia się?

Agacynda a masz jakieś typu już co do wózków?

a to ja z wczoraj ;-) czyli w zaczętym 23 tygodniu ciąży

Zobacz załącznik 546739

reklama
Ja tez Mgielko nie widze zdjecia... a wozki mam takie: recaro babyzen, teutonia mistral p, mutsy urbanride, maxicosi mura4 i bebecar vector at.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry