reklama

Staranka od stycznia 2012.

Paulinko powiem Ci, ze wcale nie tak biednie bo wszystko co mnie interesuje to jest na miejscu. sprawdzalam dostepnosc we wro na ich stronie internetowej. :)) a ta ikea nowa jest olbrzymia. wlasnie ostatnio ja obserwowalam... a mieszkanie jest na pierwszym pietrze, ale nie ma problemu z wozkiem, bo moge gomzawsze zostawic w komorce lokatorskiej na parterze. takze waga wozka to ja sie jakomtako nie przejmuje. a do ascota dzisiaj tez zamierzamy wpasc.

reklama
Hej :)
Agnieszko tylko nie na czekoladę!! dorosłemu byłoby ciężko a co dopiero dziecku ;-)a może od pogody ma takie policzki? ja swoją jak za słabo wysmaruję przed wyjściem to zaraz ma inną skórę na policzkach od wiatru, słońca, zimna itp a kwietniówkami nie ma co się narazie stresować bo rozpakowują się głównie bliźniaki i cc które wcześniej miały problemy więc dla nich czas jak najbardziej :tak:a Ty kochana przygotuj już wszystko na tip top i spokojnie czekaj na rozwój akcji co by się nie stresować w razie W ;) i wtedy jak się zacznie to niech już się dzieje wola nieba :-D a w razie czego zawsze mąż dokończy przed Waszym powrotem, znając życie zawsze się czegoś zapomni także luz blues :tak: ja też od wczoraj wieczór zaleguję w łóżku bo macica sobie intensywnie ćwiczy i wszystko boli :baffled:
agacynda na szczęście masz jeszcze troszkę czasu na wybór wózka ale znając życie nawet jak dziś coś wybierzesz to w przypływie szału hormonów do porodu zmienisz zdanie jeszcze z 10 razy :-D a teraz zostaje na spokojnie przeglądanie stron i podglądanie co polecają inne mamy :tak:
Jillka a co Ty za układy masz z Myniowym Fiśkiem? jakieś sekretne hasła Ci wysyła ;-)
Asita Ty numerantko!! zepsutym się mierzysz? :-D
Laluś sto lat i spełnienia marzeń!!
Noelle pewnie żadne pocieszenie ale na tym etapie też mi mdłości i rzyganko na chwilę wróciły :baffled: my co roku na około tydzień jedziemy gdzieś niedaleko ale tak wrzesień- początek października bo nie dość że ceny posezonowe, ludzi mniej to i pogoda zawsze wtedy dopisuje :tak:w tym roku też pewnie z dzieciakami gdzieś wyskoczymy

Tak się zastanawiam gdzie przedszkolaki marzanne będą topić jak wszędzie lód? przerębel jakiś trzeba by wyłupać :-D a pamiętam jak na dzień wagarowicza szło się całą klasą na piwo na plażę :-) gdzie te czasy? teraz święconka na sankach będzie wożona, na pisankach bałwany, zamiast palmy chyba gwiazda betlejemska bo skąd wziąć kwiatki, trawki itp ech :/

Powoli zaczynam się przyzwyczajać do tego,że nie dane mi będzie zostać mamą. :-( w czerwcu będzie 2 lata starań.
Kochana bez takich proszę... ja zaszłam po dwóch latach i dwóch miesiącach starań (choć antykoncepcje odstawiłam wcześniej wiec można by liczyć, że po 2 latach i 6 miesiącach) i nigdy tak naprawdę nie zwątpiłam, że się uda! Owszem czarne myśli były, pojawiały się a jakże ale nigdy z takimi pełnym przekonaniem, z głębi serca...
Dziewczyny jeśli wyniki są ok, nieprawidłowości do wyregulowania to to jest naprawdę kwestia czasu - ja w to wierzę całą sobą!!! i jestem myślę dobrym przykładem:)

Solina... Tam podobno jest pięknie:) Moi znajomi mają tam domek po okazyjnej cenie:) Jakiś ich znajomy ma:) więc namawiają Nas... TYlko od nas to trochę daleko... Mieszakam między Miliczem, a Trzebnicą na dolnym śląsku.

ojj ja jestem w Solinie, Bieszczadach zakochana:) jeździmy tam co dwa lata, w tym roku będzie wypad ograniczony głownie nad jeziorkiem.. trochę żałuję, że nie pochodzę po połoninach ale i tak się ciesze z wyjazdu - byle się dobrze czuć, żeby w ogóle ten wyjazd wypalił;)

Pianeczko ta moja córcia już kiedyś miała taki wysyp po czekoladzie ale to jk je ją w dużych ilościach, no a ostatnio to przegina bo ja mam zawsze słodkie wyłożone na talerzyku ( mąż łasuch )no i ona tak w ciągłym podjadaniu a to jajeczko w czekoladzie a to czekoladka i tak w kółko i ja wysypało, bo matka niedopilnowała. Teraz już talerzyk schowałam i mała ma czekoladową abstynencję aż do świat

Ostatnia edycja:
Pianko nawet sobie nie zdawałam sprawy, że jest zepsuty :-p
dziewczyny a mi się nudzi strasznie nie wiem już co mam robić bo prace zostawiam na jutro żeby nie było :-p

WITAJCIE KOCHANE

jak nie urok to sraczka: przeziębiona jestem, nos zawalony, oczy pieką, ajjj dobrze że gorączki nie mam
musiałam dziś zrobić wyniki krew i mocz, bo kazał na ostatnią chwilę, no więc czekałam i na ostatnią chwile zachorowałam trudno będą jakie będą, jak coś będzie nie tak to zgłoszę się do Noelle na intepretację ;-)

Sailor proszę mi tutaj nie wątpić, wiem że ciężko ale napewno będzie ok i zajdziesz w ciążę !!!

Sihaya jak samopoczucie? kiedy masz wizytę? jakieś nowe foto z usg do pochwalenia się?

Agacynda a masz jakieś typu już co do wózków?

a to ja z wczoraj ;-) czyli w zaczętym 23 tygodniu ciąży

Zobacz załącznik 546739

reklama
Ja tez Mgielko nie widze zdjecia... a wozki mam takie: recaro babyzen, teutonia mistral p, mutsy urbanride, maxicosi mura4 i bebecar vector at.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry