reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja w temacie wyjazdów właśnie rezerwuję bilety do S:) Bo dziś 20% tańsze, tylko jeszcze nie wiem na kiedy powinnam zarezerwować :(

Czekam sobie aż mi się woda zagotuje na herbatę i nie gotuje się i nie gotuje...a to Fisiek wyłączył kuchenkę i zadowolony siedzi i łapami czajnik trzyma.
Sihayko ostatnio sobie tak myślałam jak Twoja koteczka zniesie rozłąkę z brunetem co to do niej na okienko przychodził?

Ostatnia edycja:
reklama
Asitko mój gin jak robi monitoring to umawia się 3 razy raz 10 dc potem oblicza na kiedy ma być dojrzały pęcherzyk i wtedy jest 2 wizyta a 3 jakieś 2 dni później bo wtedy od razu po jest płyn w zatoce douglasa i wiadomo,że raczej to pękło. Nie wiem ile się wchłania taki pęcherzyk kochana i czy niepęknięty by znikł tak szybko. Musisz być dobrej myśli. Ja bym zrobiła sikańca tak bez nastawiania się. :tak: szkoda że termometr padł...

Paulinko myślę chyba o solinie bo ja mam nie tak znowu daleko. Mieszkam koło Sandomierza. Wyjazd na 4 dni.

ehh kobietki wakacje mmmm tez mi się marzy gdzieś pojechała, ale w tym roku to pewnie posiedzimy w domku
my tutaj o wakacjach a dzisiaj pierwszy dzień wiosny a u mnie za oknem biało

Oki to jeśli do jutra wieczora @ nie przyjdzie to wygnam męża do apteki po testa i siknę w sobotę rano :tak: zadowolone :-D chociaż i tak obstawiam, że @ przyjdzie jak nie do soboty to po teście jak zrobię przyjdzie na 100%, bo zawsze tak robi :crazy:

A myślałam Myniu, że coś odkrywczego powiedzą;) daj mi proszę namiar na Tą Twoją sofę, dobrze? planujemy kupić jakąś taką, żeby właśnie rozkładała się do spania na wypadek przyjezdnych gości... a im większy wybór tym lepiej, zwłaszcza, ze Twoja będzie należała do grupy "sprawdzonych";)
Sailor my planujemy jechać do Polańczyka nad Solińskie w tym roku;) tzn o ile będę w stanie, bo rezerwację mamy na początek lipca zrobioną:)
Asitko z tym niepękniętym pęcherzykiem to przyszalałaś... a ponoć pesymizm zostawiłaś za sobą...:p
Myniu moja kicia spadnie z deszczu pod rynnę;) bo nasi sąsiedzi z piętra mają też kotkę;) brunetkę hehehhe....zobaczymy czy się dziewczyny dogadają;)

No dobra Asitko, to ja już nie nakręcam ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że jutro zatestujesz:) :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dziewczyny uciekam na trochę do urzedu miasta nowy dowód wyrobić:/
do potem:)

Asita kochana będzie co ma być nie ma co zwlekać z testem :)) zawsze powtarzałam to sobie jak robiłam test a ręce to mi się trzęsły strasznie, w końcu musi przyjść ten dzień ze na teście pokarzą sie II kreseczki. Trzymam mocno kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Solina... Tam podobno jest pięknie:) Moi znajomi mają tam domek po okazyjnej cenie:) Jakiś ich znajomy ma:) więc namawiają Nas... TYlko od nas to trochę daleko... Mieszakam między Miliczem, a Trzebnicą na dolnym śląsku.

reklama
Cóż ja chciałam nad morze ale nie da rady tego posklejać. Dobra i solina byle razem myślę. :-D
Asitko ja nie mam już siły do tych lekarzy. Nie chce mi się ich słuchać. Każdy coś tam ględzi ale efektów nie ma. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do tego,że nie dane mi będzie zostać mamą. :-( w czerwcu będzie 2 lata starań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry