reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle u mnie tradycyjne 36,74.. Jakiś dziwny ten mój wykres. Jajnik mnie właśnie zaczął kłuć, więc może @ zawita, bo na święta ją mieć to też mi się nie uśmiecha... Testu nie robiłam. Z poprzednich cienie zniknęły tylko na jednym tym robionym najwcześniej- tak wygrzebałam ze śmietnika- został. Na tamtym jest tylko widoczne różowe, a reszta nawet bez bladziochów. Muszą testy być jakieś wadliwe. Czekam na @.Asitko może ten termometr popsuty....Agacyndo A może zobacz Bebecar... Tam o ile się nie mylę stylo AT i vector AT mają koła jednakowe skrętne:)..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 - sklep internetowy

reklama
a więc mąż włożył go do gorącej wody i pokazał 36,48, czyli popsuł się :crazy:
Laluś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim szybkiego zafasolkowania :tak::tak::tak:
Paulinko jedziemy na tym samym wózku z tą @

Witam się wiosennie:) mimo tego co za oknem;) Po wczorajszym pięknym, słonecznym dniu, dziś wiosna znów za chmury się schowała:/
Noelle fryzurka ok:) kolor wyszedł tak jak miał wyjść, włosy znów króciutkie i tak ma być!:) od razu człowiek lepiej się czuje;)
Agacynda współczuję rozterek wózkowych i aż boję się pomyśleć, że mnie też to czeka...
Jilka zmień lekarza!! aż mi się wierzyć nie chce... ja na szczęście trafiłam od razu w dobre ręce (z polecenia koleżanki) i moja "dr zosia" (bo tak ją pieszczotliwie nazywamy) to anioł do rany przyłóż. Mam nadzieję, że też znajdziesz kogoś takiego - życzę Ci tego!
A meble kuchenne będziemy robić na zamówienie; projekt już mamy i goście mają brać się do roboty:) niemniej dziękuję za pamięć:)
Domik Leniutka śliczna:) a Ty nie myśl o tym co było tylko ciesz się kruszynką:)
Asita powodzenia z zasobami! dasz radę:) a termometr zmieniaj jak najszybciej!! bo Ty tu myślisz, ze temp taka niska a w rzeczywistości może fasol skrada się za rogiem??:D
Paulinko u Ciebie kciuki bez zmian:) tylko tego testa zrób w końcu, żeby sprawdzić co i jak:) Asitko w zasadzie mogłabyś potowarzyszyć Paulince:D

Cześć:) Własnie słucham na TVP1 o "robieniu dziecka" jaki wpływ ma na małżeństwo długotrwałe staranie się o dziecko.
Agnieszko, własnie wróciłam od lekarza. Wszystko już dobrze, czuję się też lepiej tylko na prześwietleniu z sercem coś wyszło nie do końca... ale lek powiedział, że to od tej choroby, bo przechodzona, i że będzie grejt :) Więc ja mu wierzę, że będzie grejt :)

Zaraz do Was wracam ale najpierw idę posłuchać TV

Lalus najlepszego!!

Asita, oj tam oj tam;) wiosna idzie trzeba szaleć wiosennie, testowo:) zimowy pesymizm zostawiamy za sobą:)

Myniu jak miło Cię widzieć:) już nie pamiętam kiedy miałyśmy okazję "spotkać się" na bb:) Bardzo się cieszę, że już lepiej się czujesz... ja Wam mówię wiosna idzie teraz wszystko będzie obracać się na lepsze:) a co mądrego wymyślili na temat tych starań w małżeństwie??

Ostatnia edycja:
reklama
Sihaya ja pesymizm właśnie zostawiłam za sobą :tak: po rekolekcjach czuje się o wile lepiej, a więc będę mieć dziecko o ile Bóg to przewidział dla mnie :tak: po prostu co ma być to będzie, ale nie nastawiam się ani na tak ani na nie
Noelle nie będzie na razie ani testu ani nowego termometru, poczekam jeszcze tydzień jeśli @ nie zawita to wtedy się skusze na test bo u mnie cykle rożnie wyglądają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry