reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczynki :)
Ja tylko na chwilkę, jak po ogień, bo byłam u fryzjera i teraz pędzę na spotkanie.
Myniu, bardzo proszę o info na prv o takimże łózku :) Proszę proszę....

Po krótce napiszę o swojej wczorajszej wizycie....
Na plus - nie ma śladu po torbielce
ale minus... mój lekarz... normalnie bylo wręcz przeciwnie niż za pierwszym razem - niby zrobił usg, i badanie fotelowe też, ale to tak na szybko, nawet mi karty nie założył od poprzedniej wizyty, może tylko tym w ciąży zakłada? Zapytałam o bromegron, czy mam odstawić, to powiedział że tak, no chyba że chcę na ćwiatrki jeszcze łupać. No co to za odpowiedź... Zapytałam o możliwość diagnozy owulacji- powiedział mi o testach owulacyjnych, ew monitoring, ale teatu nie podjął.
a na koniec zapytał mnie i rozwalił pytaniem - czy zamierzam się starać o dziecko (?) i czy biorę foliowy <SZOK> No WTF? Załamałam się... Wiadomo że przyszłam dla rozrywki, no nie? I te 130 zł... Nie mówiąc o tym, że czułam się jakbym miała tylko zapłacić i wyjść.
Nie wiem, czy istnieją jeszcze normalni ludzie-lekarze. Może miał gorszy dzień, ale wszystko takie byle jakie...
eeehhhhh.... Czy Wy też macie takich lekarzy? (a raczej miałyście)

będę później, tymczasem bardzo wszystkie pozdrawiam

Agniesiu ogladalam x-landery, ale nie jestem fanka... a z kolei te firmy co podeslalas sa troche zbyt klasyczne jak dla mnie... ehh oszaleje... to co mi sie ewentualnie spodobalo to: recaro babyzen, mutsy urbanrider, maxi cosi mura 4 i europa ecoline... musze wszystko pokazac mojemu A.

Jillko az glupio z takim lekarzem :| ja nigdy nie mialam takiej sytuaci z ginekologiem w szczegolnosci, ze place za wizyte... masakra. wlasnie tym bardziej powinien sie za przeproszeniem spuszczac nad Toba... :/ a nie taka olewka. wspolczuje. moze czas na kolejnego?

a ja mam takie mdlosci jak na poczatku ciazy...umre zaraz.....WTF?
jillka wspolczuje,co za lekarz;-/
agacyndo widze dzielnie szukasz wozka:-)
agnieszko Antos jakis niecierpliwy;-) nospa?prysznic?

Moja niunia chyba uczuliła się na czekoladę kurcze, ostatnio dość często je praktycznie codziennie i dzisiaj zauważyłam ze ma takie lukrowane policzki,no chyba że uczulenie na syrop no ale ona już kiedyś dostawała ten syrop żadnego uczulenia nie było, albo od kremu bo dorwała pięknisia krem z ziaji do opalania i się wysmarowała bo jej ładnie pachniał

reklama
Agacynda spokojnie na wybranie wózka oraz imienia macie jeszcze czas, także nie zamartwiaj i nie stresuj się niepotrzebnie :tak:
Noelle współczuje mdłości
Jillka ja miałam podobnie z panią gin. jak chodziłam na NFZ, ale powiem Ci, że była bardziej uprzejma niż Twój gin, a teraz jeżdżę do genialnego, przesympatycznego i uprzejmego gin. od razu zaproponował drożność jajowodów na pierwszej wizycie i bierze 100zł za całe badanie a za monitoring 50zł i pomaga mi wstać z łóżka lub fotela. Jak w końcu ta @ przyjdzie to też tak ok. 10 dc chce jechać na monitoring żeby zobaczyć czy są pęcherzyki i spróbuje go namówić żeby w połowie po tym cyklu mi zbadał drożność

mi chyba znowu się cykl wydłużył, a już się cieszyłam, że co 30 dni @ a teraz jeszcze jej nie ma chyba na święta chce do mnie przyjść wredota jedna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry