reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zastanawiałam się nad szafą ale na razie niech zostanie jaka jest. Planowałam ją okleic tapetą ale ona ma środkowe drzwi cofnięte i na dole i tak byłoby widać ten beż, a gdybym chciała go okleić to nei wiem jakby się zachowywał kiedy drzwi by po nim szurały... jeszcze pozastanawiam się nad tym... a łóżkko to będzie kanapa rozkładana po prostu z tym, że cały czas będzie rozłożona. Kolor będzie ecru ale i ta nie będzie go widać:) A jako zagłówek planuję zrobić coś w ten deseń Zagłówki do łóżka Hiperblog
Ale jeszcze nie teraz bo spłukana jestem :)

Myniu zanim przeczytalam, ze to zdjecie z poduszka, to jak tylko je zobaczylam to wiedzialam, ze to to :)) no to bedzie pieknie !! :-)) ja planuje teraz swoj duzy pokoj... i narazie mysle czy jednak by nie pomalowac sciany ale na jakis jasny kolor... pomarancz albo seledynowy... chce ciemnoszary naroznik z ikei kupic, mnostwo poduch pomaranczowo seledynowych, moze jakis blekit i firany... jakies zwykle biale i do tego blekitne zaslony.... z materialu a la len....

Ja w livingroomie ;-) mam narożnik z pomarańczowymi poduchami:) uwielbiam je:) a ściany mam żółte do tego fioletowe krzesła i będą fioletowe zasłony a w sypialni chce właśnie lniane zasłony:) nawet już wybrałam tylko gościu ma dziwnie opisane na allegro, napisał, że są bezowo oliwkowe a zdjęcia są szare... ale zapytam go jutro dokładnie o ten kolor.
ŚLICZNA TKANINA ZASŁONOWA LNIANA LEN ZASŁONY 10m (3096757799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no wygladaja mi na szaro oliwkowe. ale ladne :-)) ja obkupie chyba Ikee :D ostatnio bylam i ogladalam wszystko co mnie interesuje i dodatkowo lozeczko na brzdaca i przewijak :)))

a jeszcz się pochwalę że wydębiłam od mamy firanki stare, delikatniutkie, śliczne :)
nie jaieś nowoczesne te sliskie albo z wielkimi ordynarnymi wzorami. A firanki wisiały u mnie w pokoju jak byłam małą dziewczynką :) a teraz mam je w sypialni :)

Mi sie też podobają niektóe rzeczy z ikei:) ja będe miała komodę i takie coś jakby bieliźniarka z serii HEMNES. Uwielbiam tę serię :) No i meble do kuchni ikeowe mi się podobają, ale to jeszcze historia :)

reklama
Przyjdzie i pora Myniu na kuchnie :)) a narazie jak sobie z kuchnia radzisz?
hmm takie stare firanki to mi tez sie podobaja, ale ja mam styl taki hmmmm... swiezy? moze troche srodziemnomorski... ciezko stwierdzic... ale zaraz Ci pokaze w jakim stylu mi sie marzy pokoj... to nie beda te kolory, ale konwencja :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry