• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zastanawiałam się nad szafą ale na razie niech zostanie jaka jest. Planowałam ją okleic tapetą ale ona ma środkowe drzwi cofnięte i na dole i tak byłoby widać ten beż, a gdybym chciała go okleić to nei wiem jakby się zachowywał kiedy drzwi by po nim szurały... jeszcze pozastanawiam się nad tym... a łóżkko to będzie kanapa rozkładana po prostu z tym, że cały czas będzie rozłożona. Kolor będzie ecru ale i ta nie będzie go widać:) A jako zagłówek planuję zrobić coś w ten deseń Zagłówki do łóżka Hiperblog
Ale jeszcze nie teraz bo spłukana jestem :)

Myniu zanim przeczytalam, ze to zdjecie z poduszka, to jak tylko je zobaczylam to wiedzialam, ze to to :)) no to bedzie pieknie !! :-)) ja planuje teraz swoj duzy pokoj... i narazie mysle czy jednak by nie pomalowac sciany ale na jakis jasny kolor... pomarancz albo seledynowy... chce ciemnoszary naroznik z ikei kupic, mnostwo poduch pomaranczowo seledynowych, moze jakis blekit i firany... jakies zwykle biale i do tego blekitne zaslony.... z materialu a la len....

Ja w livingroomie ;-) mam narożnik z pomarańczowymi poduchami:) uwielbiam je:) a ściany mam żółte do tego fioletowe krzesła i będą fioletowe zasłony a w sypialni chce właśnie lniane zasłony:) nawet już wybrałam tylko gościu ma dziwnie opisane na allegro, napisał, że są bezowo oliwkowe a zdjęcia są szare... ale zapytam go jutro dokładnie o ten kolor.
ŚLICZNA TKANINA ZASŁONOWA LNIANA LEN ZASŁONY 10m (3096757799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no wygladaja mi na szaro oliwkowe. ale ladne :-)) ja obkupie chyba Ikee :D ostatnio bylam i ogladalam wszystko co mnie interesuje i dodatkowo lozeczko na brzdaca i przewijak :)))

a jeszcz się pochwalę że wydębiłam od mamy firanki stare, delikatniutkie, śliczne :)
nie jaieś nowoczesne te sliskie albo z wielkimi ordynarnymi wzorami. A firanki wisiały u mnie w pokoju jak byłam małą dziewczynką :) a teraz mam je w sypialni :)

Mi sie też podobają niektóe rzeczy z ikei:) ja będe miała komodę i takie coś jakby bieliźniarka z serii HEMNES. Uwielbiam tę serię :) No i meble do kuchni ikeowe mi się podobają, ale to jeszcze historia :)

reklama
Przyjdzie i pora Myniu na kuchnie :)) a narazie jak sobie z kuchnia radzisz?
hmm takie stare firanki to mi tez sie podobaja, ale ja mam styl taki hmmmm... swiezy? moze troche srodziemnomorski... ciezko stwierdzic... ale zaraz Ci pokaze w jakim stylu mi sie marzy pokoj... to nie beda te kolory, ale konwencja :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry