reklama

Staranka od stycznia 2012.

no właśnie też mi sie wydawało ze to nie taki problem jak jest ciepła woda, a nie gorąca...
a niektóre to wogóle szaleją z tym uważaniem, okien też ponoć nie wolno myć!!! taaa jasneeee w brudzie będę żyła bo w ciąży jestem, no już napewno

reklama
no nie popadajmy w skrajnosci... ja rozumiem, ze nie wolno sie przemeczac, przeciazac... ale umyc okna? wywiesic pranie itp itd... nie widze problemu. mi dzisiaj zostalo jeszcze tylko poodkurzac duzy pokoj i kuchnie, bo reszta juz gotowa. pranie zrobione i wywieszone, lazienka umyta, kuchnia umyta, duzy pokoj posprztany, sypialnia tez :)) i moj A chory grrrr... nienawidze chorych facetow.

Cześć dziewczyny :) faktycznie cichutko dzisiaj.. ja się wzięłam za pranie pościeli, ochraniaczy, rożka, kocyków itp a wieczorem mąż ma kołyskę rozłożyć :-) nawrzucałam część potrzebnych rzeczy do torby, resztę dopakuję spokojnie w międzyczasie ;-)
Agnieszko 100 lat dla Dominiki!! jak tort się udał? no i czy prezent trafiony?
agacynda a co Cię za horrory nawiedzają? najedz się czosnku jak A chory żebyś nie złapała jakiegoś wirusiska no i wampiry się będą trzymać z daleka i będziesz mogła spać spokojnie :-D
Ciekawe kiedy domik do domku wyjdzie, już się nie mogę doczekać zdjęcia Lenki :-)
mgiełko ciepły jak najbardziej ok, przecież nawet na złagodzenie skurczy zaleca się ciepły prysznic itp :tak:byle nie gorący bo nasila skurcze ale przecież żadna z nas wrzątku sobie nie zafunduje ;-)a z tym wieszaniem firan itp to chyba bardziej chodzi o to żeby nie spaść chociaż mi nic nie pomagało na przyspieszenie porodu a dzień zrywania wiśni (czyli ręce w górze) i rano mała była na świecie więc może coś w tym jest..:confused:

aa Sni mi sie Pianko, ze ukrywam sie u brata w domu i odnajduje mnie jakis facet rudy ze zlotymi zebami i zamyka mnie w jakims osrodku dla oblakanych... :|

Sailor, Asitko dzięki za info na temat żelu. bardziej skłaniam się do conceive:) Zobaczymy...
CZARNOOCZKO JESTEŚ BARDZO DZIELNA. Myślałam o Tobie caly czas chociaż nie mogłam za bardzo zaglądac na bb, myślami cały czas jestem z Tobą
Agacynda zdjęcia już wkrótce:) a wiesz co babo jedna narobiłaś? przemalowuję ścianę :) tę różową :) hahah. Zgadniesz na jaki kolor? ;-)

Ja znowu chora, zapalenie oskrzeli, gorączka... pewnie znowu się cykl rozreguluje... do dupy takie życie...

A tak w ogóle to czytam Was od 4:50 i jeszcze mi 10 stron zostało :)

Pianko zdjęcie Lenki jest na lutówkach- można sobie podejrzeć:) Śliczna jest:)

Mgiełko ja się całą ciążę kąpałam w gorącej wodzie, bo w ciepłej jakoś nie mogę... I Mikołaja na siłę wyciągali:) Więc myślę, że ciepła nie zaszkodzi:)

Aaaaaaaaaaaaa Domiczek urodził:) w urodziny mojej przyjaciółki:) Fajna dziewczyna będzie z Lenki :)
Sailorku :* wracaj i zachodź :)
Aguś gratulacje :) niestety zdjęć nie mogę zobaczyć :(
Jilkaaaaaaaaaaaaa tu jestem :) Póleczki jak już pisałam niedługo pokażę, może nawet dziś o bardziej
przyzwoitej porze a Fisiol jest niegrzeczny jak zawsze - wszystko w normie. Z ciekawszych rzzeczy to za każdym razem jak kichnę mówi "mrau" :) Komediant :)
Sihaya już jestem, zlazłam z półki:)
aa Sni mi sie Pianko, ze ukrywam sie u brata w domu i odnajduje mnie jakis facet rudy ze zlotymi zebami i zamyka mnie w jakims osrodku dla oblakanych... :|
O MATKO!!! rudy ze złotymi zębami. Też bym się bała :)

hej babeczki :)

córcia zadowolona z prezentów, od rana jeździ po całym domu na zmianę raz ona raz jej lalki:) a tort robiłam taki zwykły śmietankowy z galaretką i gorzką czekoladą dobry :)))

aja się dzisiaj coś źle czuję nie wiem dlaczego i do tego wszystko mnie swędzi i najgorsze jest to że ja nie wiem od czego

reklama
no i masz babo placek!!! pęcherz doszedł do siebie a ząb dobił mnie!!! pół nocy ból jak cholera, teraz też ćmi ale już mniej,
a mała tak kopnęla że pierwszy raz widziałam to przez brzuch ale super uczucie!!!!
no i jutro umawiam dentyste bo sie przez te 4 miesiące wykończę fuck

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry