• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no właśnie też mi sie wydawało ze to nie taki problem jak jest ciepła woda, a nie gorąca...
a niektóre to wogóle szaleją z tym uważaniem, okien też ponoć nie wolno myć!!! taaa jasneeee w brudzie będę żyła bo w ciąży jestem, no już napewno

reklama
no nie popadajmy w skrajnosci... ja rozumiem, ze nie wolno sie przemeczac, przeciazac... ale umyc okna? wywiesic pranie itp itd... nie widze problemu. mi dzisiaj zostalo jeszcze tylko poodkurzac duzy pokoj i kuchnie, bo reszta juz gotowa. pranie zrobione i wywieszone, lazienka umyta, kuchnia umyta, duzy pokoj posprztany, sypialnia tez :)) i moj A chory grrrr... nienawidze chorych facetow.

Cześć dziewczyny :) faktycznie cichutko dzisiaj.. ja się wzięłam za pranie pościeli, ochraniaczy, rożka, kocyków itp a wieczorem mąż ma kołyskę rozłożyć :-) nawrzucałam część potrzebnych rzeczy do torby, resztę dopakuję spokojnie w międzyczasie ;-)
Agnieszko 100 lat dla Dominiki!! jak tort się udał? no i czy prezent trafiony?
agacynda a co Cię za horrory nawiedzają? najedz się czosnku jak A chory żebyś nie złapała jakiegoś wirusiska no i wampiry się będą trzymać z daleka i będziesz mogła spać spokojnie :-D
Ciekawe kiedy domik do domku wyjdzie, już się nie mogę doczekać zdjęcia Lenki :-)
mgiełko ciepły jak najbardziej ok, przecież nawet na złagodzenie skurczy zaleca się ciepły prysznic itp :tak:byle nie gorący bo nasila skurcze ale przecież żadna z nas wrzątku sobie nie zafunduje ;-)a z tym wieszaniem firan itp to chyba bardziej chodzi o to żeby nie spaść chociaż mi nic nie pomagało na przyspieszenie porodu a dzień zrywania wiśni (czyli ręce w górze) i rano mała była na świecie więc może coś w tym jest..:confused:

aa Sni mi sie Pianko, ze ukrywam sie u brata w domu i odnajduje mnie jakis facet rudy ze zlotymi zebami i zamyka mnie w jakims osrodku dla oblakanych... :|

Sailor, Asitko dzięki za info na temat żelu. bardziej skłaniam się do conceive:) Zobaczymy...
CZARNOOCZKO JESTEŚ BARDZO DZIELNA. Myślałam o Tobie caly czas chociaż nie mogłam za bardzo zaglądac na bb, myślami cały czas jestem z Tobą
Agacynda zdjęcia już wkrótce:) a wiesz co babo jedna narobiłaś? przemalowuję ścianę :) tę różową :) hahah. Zgadniesz na jaki kolor? ;-)

Ja znowu chora, zapalenie oskrzeli, gorączka... pewnie znowu się cykl rozreguluje... do dupy takie życie...

A tak w ogóle to czytam Was od 4:50 i jeszcze mi 10 stron zostało :)

Pianko zdjęcie Lenki jest na lutówkach- można sobie podejrzeć:) Śliczna jest:)

Mgiełko ja się całą ciążę kąpałam w gorącej wodzie, bo w ciepłej jakoś nie mogę... I Mikołaja na siłę wyciągali:) Więc myślę, że ciepła nie zaszkodzi:)

Aaaaaaaaaaaaa Domiczek urodził:) w urodziny mojej przyjaciółki:) Fajna dziewczyna będzie z Lenki :)
Sailorku :* wracaj i zachodź :)
Aguś gratulacje :) niestety zdjęć nie mogę zobaczyć :(
Jilkaaaaaaaaaaaaa tu jestem :) Póleczki jak już pisałam niedługo pokażę, może nawet dziś o bardziej
przyzwoitej porze a Fisiol jest niegrzeczny jak zawsze - wszystko w normie. Z ciekawszych rzzeczy to za każdym razem jak kichnę mówi "mrau" :) Komediant :)
Sihaya już jestem, zlazłam z półki:)
aa Sni mi sie Pianko, ze ukrywam sie u brata w domu i odnajduje mnie jakis facet rudy ze zlotymi zebami i zamyka mnie w jakims osrodku dla oblakanych... :|
O MATKO!!! rudy ze złotymi zębami. Też bym się bała :)

hej babeczki :)

córcia zadowolona z prezentów, od rana jeździ po całym domu na zmianę raz ona raz jej lalki:) a tort robiłam taki zwykły śmietankowy z galaretką i gorzką czekoladą dobry :)))

aja się dzisiaj coś źle czuję nie wiem dlaczego i do tego wszystko mnie swędzi i najgorsze jest to że ja nie wiem od czego

reklama
no i masz babo placek!!! pęcherz doszedł do siebie a ząb dobił mnie!!! pół nocy ból jak cholera, teraz też ćmi ale już mniej,
a mała tak kopnęla że pierwszy raz widziałam to przez brzuch ale super uczucie!!!!
no i jutro umawiam dentyste bo sie przez te 4 miesiące wykończę fuck

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry