reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asito kochana zobaczysz ze w najbardziej nieoczekiwanym momencie i Ty dowiesz się ze będziesz mamusią :) życzę Ci tego z całych sił i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za resztę staraczek też !&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Domik gratulacje kochana!! w końcu dostałaś nagrodę za te ostatnie tygodnie męczarni ;-) uściskaj córcię od nas! i data fajna no i historyczna jakby nie patrzeć ;-)
paulinko ja też trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i powiem Ci na pociechę że z córą piersi nie mogłam dotknąć tak bolały od samego początku a teraz z synkiem ból pojawił się dużo później :tak:
Sailor oby zajęcie myśli czymś innym poskutkowało tak jak u BabyPoznan ;-)
Agnieszko super wieści :) dlatego warto zawsze zakładać najbardziej pozytywną opcję :-) a wiadomo lepiej pojechać i skontrolować dla spokojnego sumienia :-) jak swędzenie będzie się nasilało zawsze możesz sobie skontrolować i zrobić próby wątrobowe prywatnie w każdym labie :tak: mówię Ci może jakiś balsam inny czy coś? skóra Ci się nie przesuszyła? a do 11 to może już się samo maleństwo wykluje;-)
marzen a gdzie zdjęcie pierścionka? nic się nie pochwaliłaś po zaręczynach niedobra Ty!
Od nas też &&&&&&&&&&&&&&&& łapać i wierzyć a uda się każdej z nas!:tak:

U nas powoli, robi się identycznie jak z córą - nawet bóle zaczynają się o tej samej porze hehe dobrze zrobiło mi dodatkowe żelazo od razu się inaczej czuję :tak: tylko córa trochę daje w kość ale cóż takie uroki małej różnicy wieku a ona teraz w takim szalonym okresie jest i na dodatek przez zimę mało na podwórku to energią ją jeszcze bardziej roznosi a ile można w domu łobuzować ;-)

Pianko nie strasz:) Mój z kolei marudka teraz jest. Zęby wychodzą masowo... Niedawno cieszyłam się, że ma trzy, a tu w bużce siedem... I trzy kolejne się szykują...

paulinka znam ten ból;-) wyobraź sobie co się u nas niedawno działo jak naraz szły 3 i 4 po obu stronach góra i dół :szok: mała teraz w takim wieku że większość na nie, najlepsze zabawy to tarzanie się, podrzucanie, tańce itp a na tym etapie ciąży niestety nie daję rady z takimi zabawami zwłaszcza że przy takich harcach nie trudno dostać kopniaka w brzuch a i każde jej podnoszenie daje się we znaki :baffled: ale jeszcze trochę :)

hej dziewczyny ja tak na szybciutko..
dziewczynki już nami! Zaskoczyły nas we wtorek! choc dzień wcześniej odpadł mi czop. O 4 nad ranem odeszły wody i po 4 godzinach już malutkie były z nami. Akcja szybko szła, i skurcze były i 4 cm rozwarcia..dostałam zastrzyk na rozwój płucek, ale jedna mała musiała byc podpięta do aparatu na 24 h,już jest dobrze, Milena poza inkubatorem, waży 2350g, Kalina jest jeszcze za mała, miała 1870g jak się urodziła więc musi przybrać. Ja już

lepiej się czuję, rana rwie ale ketonal działa cuda :p Ogólnie wsio oki :)Zobacz załącznik 545202Zobacz załącznik 545203Pozdrawiam ze szpitala!

Witajcie dziewczynki :)

Aguś, gratulacje :) zdrówka dla Was :)
Babypoznań! To się nazywa tempo... :) Gratulacje - rośnijcie zdrowo!
Pianko, co do remontu sąsiada - to antychryst i nie szanuje ani niedzieli, ani sąsiadów i chyba niczego... Mam już go po dziurki w nosie, w poniedziałek ciął płytki do 22.20! Mąż mnie musiał siłą trzymać, by nie zejść mu przyłożyć... Przez ten jego remont strasznie nerwowa się zrobiłam :/ Ale może niedługo skończy
W ogóle widzę że tu dół ogólny, starankowe zwątpienie - Rozniczka, Asitka, Sailor... ja trochę też mam dość. Szczególnie, że nie było jeszcze skoku, wstrzymałam się z Duphaskiem a tu nic...
Paulinka, widzę się działasz na nowym sprzęcie :) Tempki że ho i ho !
Czarnooczko, mocna z Ciebie babeczka! Tak trzymaj!
Agnieszko, ale ten czas leci... czyli do świąt musisz być na tip top gotowa?
Domiku , super wieści ! Gratulacje!
Bzibziok, gratuluję efektów spodniowych !
Myniula, a Ty gdzie ?
U mnie czas leci, strasznie zaganiana jestem, w starankach nic nowego, byle do wiosny!

Właśnie, a może to jakieś wiosenne przesilenie?! nas popadło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry