reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asita kciuki zaciśnięte mocno! Fluidków nie mogę przesłać, ale myślę, że kciuki wystarczą :)))

Buziaki dziewczyny wysyłam każdej z osobna! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Mnie coś gardło boli od wczoraj:-( ale staram się nie brać lekarstw, bo a nuż się udało! W końcu nadzieja umiera ostatnia ;-)

Sihaya i Noelle tylko ja bym wolała zobaczyć @ niż jedna krechę na teście ciążowym :-(
Sihaya no top będę czekać za zdjęciem brzuszka :-)
Różniczka to tak jak, tez mnie wczoraj coś brało i wzięłam tylko apap :tak: w końcu się odezwałaś kochana :***

Ostatnia edycja:
Asita czytam regularnie, ale nie wiem co pisać, w końcu u mnie cały czas bez zmian...staranka, później @, staranka i znów @ i tak w kółko... więc co mam pisać?

Różniczka popieram Noelle pisać co Ci leży na serduchu w końcu u każdej z nas jest to samo starania @ i tak w kółko nie licząc tych zaciążonych :-(

Noelle nie chce Was zamęczać, bo u mnie są takie wahania nastrojów, że aż mi wstyd...raz myślę, że wszystko się ułoży i się uda, a za chwilę, że bez IVF nic nie wskóramy...
Nie chcę Was dołować kochane :*
Asita tylko u Nas trwa to zdecydowanie dłużej i pomimo tego, że cieszę się z każdej ciąży, to za każdym razem ściska mnie w serduchu, że to nie u Nas:-(

Wasze trzymanie kciuków mi wystarcza :tak:
Teraz też będę potrzebować, bo jak dotrę do 05.04 bez @ to będę testować ;-)

Ostatnia edycja:
Różniczko wiem co czujesz chociaż staram się może krócej od Ciebie, ale też się ciesze z każdej ciąży, jednak boli mnie że to nie ja :-( ale kochana wierze że ciąż pojawi się u Ciebie w najmniej spodziewanym momencie :tak:

słuchajcie tego idę do łazienki a kumpela z drugiego pokoju (ponad 50 lat) mówi do mnie: "Asia czy Ty jesteś w ciąży, że tak często chodzisz do ubikacji" no normalnie myślałam, że się posikam :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Różniczko wiem co czujesz chociaż staram się może krócej od Ciebie, ale też się ciesze z każdej ciąży, jednak boli mnie że to nie ja :-( ale kochana wierze że ciąż pojawi się u Ciebie w najmniej spodziewanym momencie :tak:

słuchajcie tego idę do łazienki a kumpela drugiego pokoju (ponad 50 lat) mówi do mnie: "Asia czy Ty jesteś w ciąży, że tak często chodzisz do ubikacji" no normalnie myślałam, że się posikam :-D:-D:-D

Ha!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry