Agacynda to jak Ty nie masz jeszcze wagi sprzed ciąży to Ty kochana malutko przytyjesz! Zresztą szczuplutka jesteś z natury więc na pewno nie będziesz się toczyć
U mnie 11kg i początku było ciągle na + a tu jeszcze dwa i pół mca do terminu więc nie wiem jak ja skończę
Noelle i po co Ty wariatko się tak mordujesz? Jutro wizyta a Tobie się szyjki zachciało sprawdzać? Normalnie jak tam wpadnę, jak przełożę przez kolano to nie będziesz już więcej grzebać

A z tą koleżanką to niezła historyjka
Asita no to w takim razie 15:50 meldujesz się z testem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pianko no to ta położna jakaś bez wyobraźni kompletnie, żeby tyle kobitek zapisywać. Przecież po iluś tam pacjentkach lekarz też nie jest w stanie się już skupiać. Mam nadzieję, że dziś się nie naczekasz. Ehh no to przesadzili z tym kursem! W życiu go nie puszczaj, chyba że masz do pomocy kogoś bo z dwójką maluchów na początku pewnie będzie ciężko. Mój idzie na urlop od końca czerwca, a od 5 maja do 5 czerwca mają poligon i też powiedziałam, żeby nawet się nie wybierał, nie interesuje mnie jak to zrobi ale ma nie jechać i koniec.