reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też jestem za testowaniem Asitko:) jutro już masz 37dc więc nie ma na co czekać &&&&&&&

właśnie w tv mówili, że po pierwszym kwietnia nawet 15-16 stopni ciepła!!! wiosna idzie kochane :):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)

Myniu jeeeeeeeeeeeeeeeeee gratuluję bólu owulacyjnego!!!!!! Superancko!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Noelle dziękuję, dziś już lepiej. W nocy mnie brzuch mocno bolał, stawiał się ale dziś z brzuchem jest ok. A wizytuję dopiero 9 kwietnia. Ty kochana nic się nie martw, to że brzusio mały to nic nie znaczy :) Z Nataszką pewnie wszystko w porządku jest i rośnie jak na drożdżach :) A mały brzuszek to poprostu taki Twój urok :)
Laluś super, że wypadzik udany :) No to skoro już po płodniakach to kciuki zaciskam i przesyłam &&&&&&&&&
Asita kochana chcesz żebyśmy my tu padły wszystkie z niecierpliwości? A wgl to ciężarnym się nie odmawia więc ja żądam Twojego testu :P
Sihaya super, że prace remontowe idą do przodu :) To niedługo przeprowadzka? :) A jak tam Twój brzusio? Dałabyś jakieś zdjęcie :)

U mnie choroba nadal trzyma, choć już może mniej trochę. Zła jestem bo akurat przed świętami :/ A święta u nas więc zakupy muszę porobić itd a tylko w środę i czwartek mogę jak mąż ma wolne więc muszę się intensywnie kurować. Dziś cały dzień w łóżku z gorącą herbatą :)
Buziaki :*

Asitko zró teścik i zobaczysz II kreseczki mówię CI.
ja też miałam te same objawy co ty czeste bardzo czeste siusianie i duzo sluzu ;) do tego bol piersi po bokach ^^
to fasolka w końcu się doczekałaś ;)

Gosiak nie dziękuje ;-) Ty się oszczędzaj. :tak:

Asitko na pewno jest tak jak pisze Czarnooka. Więc po pracy w domku teścik ;-) Ja wieczorem dopiero będę mogła poczytać. Bo do pracy idę na 14... I chcę tu widzieć pełno gratulacji z powodu II Asity!!! :tak:

Ostatnia edycja:
Gosiak ja wczoraj tez się źle czułam, ale całe szczęście dzisiaj już lepiej :tak:
TEST ZROBIĘ POPOŁUDNIU :tak: mężowi już napisałam żeby mi kupi, chyba że zapomni ale raczej nie powinien bo za bardzo mu zależy ;-)
ale mnie nakręcacie dziewczyny
Czarnooka i Ty przeciwko mnie :-p

Ostatnia edycja:
Doczytałam do Fiśkowego sprzętu rekreacyjnego. SUUUPER :-) i Fisiek jak król na tronie u góry siedzi :-D
Zbroił coś ostatnio Myniutku?
Cieszę się,że Cię boli owulacyjnie ( jejku jak sadystycznie to brzmi :-D) ja Cię też doganiam bo coś zaczyna pikać w jajnikach :tak: i byłabym zapomniała. W zeszłym tygodniu odwiedziła mnie koleżanka ze swoim kotkiem sfinksikiem. Myśmy gadały a kotecek buszował po domu i....wciął mi całą tackę rzeżuchy na której owa rzeżucha była artystycznie posiana :-D:-D:-D:-D mówi się trudno :-) uśmiałam się jak nie wiem co. :-)

Myniu gratuluje bolu owulacyjnego :-))

Asitka no wreszcie sie poddalas :)) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Noelle maly brzuszek o niczym nie swiadczy! Nic sie nie martw. Moja mama z moim starszym bratem miala brzuszek malenki a B urodzil sie 3,300 i 58 cm :D a teraz 192 :-) hehe a duzo przytylas?

Sihaya tez bym z checia zobaczyla Twoj bebolek :)) znajdz w koncu ten kabelek :-)

Sailor a czy sfinks to ten bez siersciuch? Czy to syjam?

Ja dzisiaj musze cos zaczac pakowac bo w tym tygodniu mamy sie przeprowadzic :)) a tak mi sie nie chce latac z kartonami... A w pracy ma zapierdziel przedswiateczny wiec mi nie pomoze... Grrr

Agacyndo ja mówię na niego sfinks a to mieszaniec sfinksa z jakimś innym rasowcem i ma takie delikatne futerko jak u owieczki. :tak:jest tak brzydki,że aż piękny :-D słodziak pstryknę mu fotkę następnym razem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
wierzcie mi, że chciałabym się Wam pokazać.... hmm.. no nic... pomęczę dziś m. żeby jakoś zgrał fotkę na komp:) może coś wymyśli bez kabelka:)

Agacyndka ale fajnie masz z tym pakowaniem:) też bym już tak chciała... mmmmmmmmmmmm:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry