Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwa ze nie powinnam za duzo łazic...
Chce na wycieczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do odwiedzin to zapraszam, jednak nie ugnę się i nie zrobię testa wcześniej niż w środę lub czwartek, ale dzisiaj brzuch boli na @ także zapewne mnie nawiedzi
co do męża to na pewno by Was wpuścił do domku i Fabia też i jeszcze pewnie siłą by mnie zaciągnął do łazienki żebyście mogły testa mi zrobić 

swoją drogę to się martwię bo jesli @ przyjdzie to mj mąż będzie załamany bo on jest święcie przekonany że ja jestem w ciąży :-( ja nie podzielam jego entuzjazmu :-(
co do bólu piersi to faktycznie dziwne, ale pewnie zaczynam się już wkręcać a tu okaże się że @ dzisiaj przyjdzie lub jutro 

a teraz już ma je rozbite także mam nadzieje, że uda sie jej donosić ciąże, chociaż jak na razie to za bardzo o siebie nie dba :-(
Tego Wam zycze!!!! Czekam oczywiscie z niecierpliwoscia na test ,ja juz tam dwie kreski widze!!!
Poza tym zaczynam panikowac przed jutrzejsza wizyta bo ostatnimi czasy co wizyta to tylko oczy wieksze ze strachu
mam nadzieje ze mała ładnie przybrala,przeraza mnie ten moj maly brzuch...
jak tyle się wyczekał to się facet nakręcił i pewnie będzie się smutał jeżeli nie ma fasoli. A jak będzie fasola to Ci będzie wypominał z radością,że nie chciałaś go słuchać 

Jak się czują ciężaróweczki na finiszu??? ;-) Mój N wczoraj po seksie stwierdził, że skończyły mi się dni płodne, a na pytanie skąd wie odpowiedział, że już nie jest tak ślisko... No po prostu mnie to rozwaliło!!!!