reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wróciłam. Szczęśliwa :-D Wymarzliśmy jak nie wiem co. Na plaży ostro dawał wiatr. Ale byliśmy w knajpce na rybce, później goferek na promenadzie, a jeszcze później Late Macchiato i torcik w kawiarni. Boski dzień :-D SAM_0019.jpg a tu są łabądki :happy:

Załączniki

• SAM_0019.jpg
    SAM_0019.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
chcialabym zauwazyc ze weekend sie skonczyl!!Prosze sie meldowac:-)

Gosiak jak tam?minely dolegliwosci??A kiedy ty wizytujesz kochana??
Asita ???no?no?no? Co slychac??:-)

Lalus ja tez chce na wycieczke gdzies!!!!! A perspektyw zero...Raz ze mąż pracuje teraz duzo by byc do dyspozycji od polowy kwietnia:happy2: Dwa ze nie powinnam za duzo łazic...:confused2: Chce na wycieczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam się z rana :-D
Jillka ja jestem spod znaku barana :-D co do odwiedzin to zapraszam, jednak nie ugnę się i nie zrobię testa wcześniej niż w środę lub czwartek, ale dzisiaj brzuch boli na @ także zapewne mnie nawiedzi :tak: co do męża to na pewno by Was wpuścił do domku i Fabia też i jeszcze pewnie siłą by mnie zaciągnął do łazienki żebyście mogły testa mi zrobić :-D:-D:-D swoją drogę to się martwię bo jesli @ przyjdzie to mj mąż będzie załamany bo on jest święcie przekonany że ja jestem w ciąży :-( ja nie podzielam jego entuzjazmu :-(
Czarnooka kochana tulę Cię :* i co dziennie modlę sie za Ciebie i inne staraczki abyście zaszły w ciąże i cieszyły się nią przez 9 miesięcy, a później urodziły zdrowe bobaski :tak: co do bólu piersi to faktycznie dziwne, ale pewnie zaczynam się już wkręcać a tu okaże się że @ dzisiaj przyjdzie lub jutro :dry:
Myniu no to gratuluje bólu owulacyjnego :tak:
Laluś oj zazdroszczę wspaniałej wycieczki :-)
pozdrawiam dziewczynki i życzę miłego dnia :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć, że na 99% dziewczyna mojego brata jest w ciąży, @ jej się spóźnia już chyba 2 tygodnie, ale boi się testu robić bo 2 razy już poroniła raz na początku ciąży a drugi raz w szóstym miesiącu :-( jak później była u lekarza to okazało się że prawdopodobnie poroniła przez kamienie Tylko nie pamiętam gdzie je miała :dry: a teraz już ma je rozbite także mam nadzieje, że uda sie jej donosić ciąże, chociaż jak na razie to za bardzo o siebie nie dba :-(

Asita Ja trzymam kciuki oby małpiszon nie przyszedl!&&&&&&!!!! Wszystkie objawy @ jakie masz moga byc rowniez fasolkowe:-) A kochana kiedy ty mialas owulacje??
Ale fajnie byloby jakbyscie obie z dziewczyna Twojego brata w ciazy byly:-D Tego Wam zycze!!!! Czekam oczywiscie z niecierpliwoscia na test ,ja juz tam dwie kreski widze!!!:)

Ja sie krece po domku,sprzatam i mysle co tu na obiad stworzyc...weny tradycyjnie juz brak:confused2:Poza tym zaczynam panikowac przed jutrzejsza wizyta bo ostatnimi czasy co wizyta to tylko oczy wieksze ze strachu:dry:mam nadzieje ze mała ładnie przybrala,przeraza mnie ten moj maly brzuch...

Asitko twój m się nakręca bo nie chcesz zrobić testu tylko zwlekasz tak długo. Ja zauważyłam kiedyś u mojego m to samo. Teraz jak testuję mówię mu,że jedna krecha i nie ma tego szału że fasola rośnie :tak: jak tyle się wyczekał to się facet nakręcił i pewnie będzie się smutał jeżeli nie ma fasoli. A jak będzie fasola to Ci będzie wypominał z radością,że nie chciałaś go słuchać :-D:-D

Witajcie :happy2: Jak się czują ciężaróweczki na finiszu??? ;-) Mój N wczoraj po seksie stwierdził, że skończyły mi się dni płodne, a na pytanie skąd wie odpowiedział, że już nie jest tak ślisko... No po prostu mnie to rozwaliło!!!! :-D

Asitko ja trzymam kciuki!!!! Na pewno jest już tam fasolka!!! :tak:

Noelle pojedziecie sobie jak dzidziuś będzie już w domku :tak:

Myniu gratulacje bólu owulacyjnego!!! :happy2:

Noelle ogólnie dobrze :-) tylko chciałabym,żeby już było ciepło i np czerwiec :-D:-D:-D
A małym brzuszkiem się nie martw. Moja mama jak jechała do porodu to też gadały,że mała jestem. Ważyłam 2000 g i mierzyłam 50 cm :-) a teraz mam 172 cm :-) i mówiły że jak można mieć taki mały brzuch.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry