Pianka
Fanka BB :)
Hello
Wysłałam męża z córą do kościoła więc mam chwilę przed obiadem - może mała nie wyskubie po drodze wszystkich kwiatków z palmy 
Dziewczynki Wy mnie nie straszcie bo ja się nie boję i nigdzie na pewno przed 10 kwietnia nie wybieram
zwłaszcza że typowo porodowych objawów nie mam - z córa miałam dużo wcześniej i chodziłam z rozwarciem i bez czopa prawie do terminu więc teraz już w ogóle rodzić wcześniej nie zamierzam
a że skurcze jakieś są to normalne ale obstawiać możecie bo to zawsze jest na odwrót i mi to na rękę 
Jillka ja już torbę mam PRAWIE spakowaną
i oczywiście łap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Noelle ja normalnie do siebie dojść nie mogę jak Ty zdjęcie brzuszka wstawisz
znów się do wieczora nie otrząsnę ale najważniejsze że małej w nim wygodnie - jak to się mówi ciasny ale własny
a ja Ci powiem że trochę zgrzeszyłam i kupiłam sobie kilka sweterków i i sukienek na ,,po ciąży'' ale wszystkie elastyczne i w takim fasonie żeby się na początku dopasowały zanim nie zrzucę pociążowych kg
no może niektóre kiecki są mniejsze - będę miała motywację żeby do chrzcin się w nie zmieścić bo nie dość że naszego małego to jeszcze zostałam poproszona na chrzestną w sierpniu..a Ty ze swoją figurą to nie wiem nad czym się zastanawiasz ;-)
Agnieszko też ten tydzień walczyłam bo jakieś syfki i plamki mi powyskakiwały wrrr ale już jest w miarę ok i wreszcie ciśnienie mi wraca do normy mam już ok 95/70 a nie jak do tej pory 80/40
tez słyszałam że chłopcy lubią wcześniej wyjść ale potwierdzenia nie mam bo siostra miała dwie cc w 38tc a znajoma przenosiła 2 tyg zarówno córę jak i syna 

Dziewczynki Wy mnie nie straszcie bo ja się nie boję i nigdzie na pewno przed 10 kwietnia nie wybieram
zwłaszcza że typowo porodowych objawów nie mam - z córa miałam dużo wcześniej i chodziłam z rozwarciem i bez czopa prawie do terminu więc teraz już w ogóle rodzić wcześniej nie zamierzam
a że skurcze jakieś są to normalne ale obstawiać możecie bo to zawsze jest na odwrót i mi to na rękę 
Jillka ja już torbę mam PRAWIE spakowaną
i oczywiście łap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Noelle ja normalnie do siebie dojść nie mogę jak Ty zdjęcie brzuszka wstawisz
znów się do wieczora nie otrząsnę ale najważniejsze że małej w nim wygodnie - jak to się mówi ciasny ale własny
a ja Ci powiem że trochę zgrzeszyłam i kupiłam sobie kilka sweterków i i sukienek na ,,po ciąży'' ale wszystkie elastyczne i w takim fasonie żeby się na początku dopasowały zanim nie zrzucę pociążowych kg
no może niektóre kiecki są mniejsze - będę miała motywację żeby do chrzcin się w nie zmieścić bo nie dość że naszego małego to jeszcze zostałam poproszona na chrzestną w sierpniu..a Ty ze swoją figurą to nie wiem nad czym się zastanawiasz ;-)Agnieszko też ten tydzień walczyłam bo jakieś syfki i plamki mi powyskakiwały wrrr ale już jest w miarę ok i wreszcie ciśnienie mi wraca do normy mam już ok 95/70 a nie jak do tej pory 80/40
tez słyszałam że chłopcy lubią wcześniej wyjść ale potwierdzenia nie mam bo siostra miała dwie cc w 38tc a znajoma przenosiła 2 tyg zarówno córę jak i syna 
ja dodatkowo złapałam grypę bolą mnie wszystkie kości i gardełko
mój mąż ubzdurał sobie, że jestem w ciąży i zamęcza mnie testami ;-) ale jestem twarda i się nie daje