reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hello :) Wysłałam męża z córą do kościoła więc mam chwilę przed obiadem - może mała nie wyskubie po drodze wszystkich kwiatków z palmy :-D
Dziewczynki Wy mnie nie straszcie bo ja się nie boję i nigdzie na pewno przed 10 kwietnia nie wybieram :-D zwłaszcza że typowo porodowych objawów nie mam - z córa miałam dużo wcześniej i chodziłam z rozwarciem i bez czopa prawie do terminu więc teraz już w ogóle rodzić wcześniej nie zamierzam :-p a że skurcze jakieś są to normalne ale obstawiać możecie bo to zawsze jest na odwrót i mi to na rękę :-D
Jillka ja już torbę mam PRAWIE spakowaną :-D i oczywiście łap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Noelle ja normalnie do siebie dojść nie mogę jak Ty zdjęcie brzuszka wstawisz :szok: znów się do wieczora nie otrząsnę ale najważniejsze że małej w nim wygodnie - jak to się mówi ciasny ale własny :tak:a ja Ci powiem że trochę zgrzeszyłam i kupiłam sobie kilka sweterków i i sukienek na ,,po ciąży'' ale wszystkie elastyczne i w takim fasonie żeby się na początku dopasowały zanim nie zrzucę pociążowych kg :-pno może niektóre kiecki są mniejsze - będę miała motywację żeby do chrzcin się w nie zmieścić bo nie dość że naszego małego to jeszcze zostałam poproszona na chrzestną w sierpniu..a Ty ze swoją figurą to nie wiem nad czym się zastanawiasz ;-)
Agnieszko też ten tydzień walczyłam bo jakieś syfki i plamki mi powyskakiwały wrrr ale już jest w miarę ok i wreszcie ciśnienie mi wraca do normy mam już ok 95/70 a nie jak do tej pory 80/40 :eek: tez słyszałam że chłopcy lubią wcześniej wyjść ale potwierdzenia nie mam bo siostra miała dwie cc w 38tc a znajoma przenosiła 2 tyg zarówno córę jak i syna :tak:

reklama
Na czole sobie wypisac "CIĄŻA" musze zeby sie potem ludzie nie dziwili ze z wozkiem jezdze:sorry:
Może pod końcówką Cię "wywali"... Ehhh...i tak źle i tak niedobrze :)

Dziewczynki, dziękuję za fluidki :) Teraz inaczej się żyje !

Agacynda, nie ma jak obiadek ugotowany i podany u Mamy :)

Ja sporzadziłam zupinę warzywną i zaraz za drugie danie się biorę, bo Mężu dziś wraca z wyjazdu.

eh Pianeczko a ja myślałam ze pojechałaś wczoraj :))

Ja waśnie wróciłam od mamusi i z zakupów spożywczych, bo w lodowce tylko światełko zostało :-)
a ja też sobie pokupowałam już troszeczkę ubrań po ciąży chociaż kilka bluzek i topów, mam zamiar zmówić z allegro sukienkę ale to chyba poczekam aż sie rozpakuję bo nie wiem jak to będzie z moimi cycami i jak dużo sie powiększą :-)

a mi juz przeszły humorki, teraz jestem głodna a tu nie można

Hej dziewczyny :-) tylko proszę mnie tu nie bić :-(
przepraszam, że się nie odzywałam, ale wczoraj byłam u babci i popołudniu szliśmy do kościoła rozmawiać z księdzem o naszym ślubie, a więc, bardzo sympatyczny i okazało się, że poradnie prowadzi także moja znajoma, także luzik i ustalony mamy termin na 1 czerwca godz. 16 :-D co do @ to jeszcze nie chyba chce zrobić lepsze wejście :crazy: ja dodatkowo złapałam grypę bolą mnie wszystkie kości i gardełko :angry: mój mąż ubzdurał sobie, że jestem w ciąży i zamęcza mnie testami ;-) ale jestem twarda i się nie daje :tak:
Myniu Ty to zdolna kobietka jesteś :tak:
Agacynda ja wychowywałam się z bratem i rodzicami na jednym pokoju także teraz to dopiero mam luksus 2 pokoje :-D
Pianko, Agnieszko, Noelle jeszcze troszkę i nie będziecie już w dwupaku, ale ten czas zleciał :szok:
Jillka Ty jesteś taki dobry duszek i nasz śmieszek, uwielbiam czytać Twoje wpisy :-D
Laluś zazdroszczę wycieczki, chociaż ja dzisiaj jestem do niczego, strasznie słabo się czuje :-(
Noelle gdzie Ty masz tą córcie??? to ja mam większy
Ciężarówki broń Was Panie Boże jak któraś się przeniesie do innego forum :confused2:
to chyba wszystko co miałam napisać
resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam :****
życzę miłego wieczorku :****

Ostatnia edycja:
Asitko ja i tak wiem że Ty jesteś w ciąży rób teścior. zobaczyłam że masz ból piersi ale po bokach ja też tak miałam ;) też się dziwiłam że po bokach mnie boli ;) także trzymam kciuki.

Asita twarda sztuka z Ciebie:-D To kiedy kochana skusisz sie na test?? Moze to i dobrze,ze pozniej-przynajmiej jak zobaczysz dwie wypasnie grube kreski to nie bedziesz miec wątpliwosci!!!
Fajna data:-) no to rzut kamieniem do slubu:)

Czarnooka
kochana jak u Ciebie?Widze z wykresu ze krwawienie juz ustalo.To dobrze,ze obylo sie bez szpitala:* tule skarbie:*

a ja bylam z męzem na spacerze...objadlam sie w kawiarni wypiekow francuskich ,popilam koktajlem i teraz w znacznie lepszym humorze bycze sie przed tv:-)

kobietki moe kochane jak mnie głowa boli, i do tego chciałam sobie pospać z tego powodu ale nie mogę zasnąć :-(
i do tego mam straszną ochotę na schake

Asita uparciuch z Ciebie :) trzymam kciuki ale i tak swoje wiem :))

Ostatnia edycja:
reklama
a ja czuję się fatalnie nabawiłam się anemii z powodu bardzo silnego krwawienia. 1 raz zemdlałam chyba z totalnego osłabienia mam wypoczywać oszczędzać się pić żelazo dobrze się odżywiać .
psychicznie jest ok ale chyba boję się drugi raz zajść w ciążę.... zresztą nawet niewiem czy kiedykolwiek jednak będę miała dziecko. staram się być silna i jakoś funkcjonować w pracy ale często płaczę po kontach czym sobie zasłużyłam ;(;(
dlatego się nie odzywałam bo nei chciałam was smucić moim humorem gdzie tu u Was wielka radość i czekanie na poród.
podczytuję Was ale często nei mam siły odpisać. czytam Was i lecą mi łzy radości z Waszego szczęścia.
pozdrawiam Was Moje Kochane:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry