reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej babeczki :) no i po wiośnie przynajmniej u mnie szaro i zimno za oknem brrrr

NOelle ja też jestem zdania ze Ty kwietniówką będziesz ;)
a tam na kwietniówkach kobietki się ostro rozpakowują :-) już z tego co doczytałam

Pianeczko a Ty jak ? urodziłaś juz :-):-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :)
Dziś dzień zapowiada się pięknie, aż miło.
Jak się macie moje drogie?

Qurczę, na Waszych suwaczkach już takie duże dzidziusie!
Agnieszko, współczuję, że musisz córę na chwilkę zostawić w domu. Ale za to już wkrótce będziesz w domu spowrotem i będziesz mieć dwójeczkę przy sobie (chociaż teraz masz przy i w sobie :) )
Noelle, czyli weekend majowy planujesz na poródowce?! Mam nadzieję, że jednak na majówkę to już w domu będziesz z dzidzią!
Agacynda, co dziś gotujesz? Czy idziecie w gości?! Ty zawsze takie pyszności...
Mynia, weekendujesz?
Paulinko, jak tam Mikuś?
Czarnooczko, pozdrawiam Cię Kochana, jak się czujesz?
Pianko, a Ty już torbę masz gotową?
Marzen, a gdzie Ty ?

Ehhh, ciężaróweczki, zaraziłybyście fluidkami, a nie tak, człowiek się stara i nici!
:):):)

Miłego dnia

Jillka mówisz masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no to teraz ładnie zafasolkowywać mi tam :-):-):-):-):-)

a ja jestem strasznie zła dzisiaj i nie wiem z jakiego powodu tak mnie wszystko wkurza ze nie mogę wytrzymać i wybuchnę chyba

Witam :-) U mnie za oknem piękne słoneczko :happy: Tyle, że mroźno.... Postanowiliśmy z moim N, że jedziemy do Świnoujścia sobie pozwiedzać. Chociaż w wakacje tam byliśmy :-p także jestem szczęśliwa :-D

Aga
wytrzymaj jeszcze troszkę. I spróbuj się wyluzować :happy: I dzięki za fluidki. Nałapałam sobie :-)

Noelle no to faktycznie możesz być kwietniówką :tak:

Miłego Dnia Dziewczyny. Odezwę się wieczorkiem :happy:

laluś ale ja wcale nie jestem spięta :)) he hormony mi buzują głowa boli i mam wszystkiego dość

ja sie porodu nie oję w końcu wiem co mnie czeka, ale ostatnio pisałam ze mały niech siedzi do tego 11 ale to chyba chciała bym żeby już sie urodził
za3 dni będę miała ciążę donoszona i niech sie dzieje co chce

Ostatnia edycja:
hej laseczki!!
U mnie za oknem sloneczko,zimno bo tylko 5 st. ale nie jest zle.
Humoru od rana nie mam,warcze na wszystkich i wszystko...Zwariuje poprostu:confused2:
Agnieszko jak ja cie rozumiem:-)
lalus a tobie wycieczki zazdroszcze...tez by gdzies pojechala!
jillka &&&&&&&&&&&&&&&&!!!
pianko ja stawiam ,ze ty nam sie pierwsza rozpakujesz i to juz niedlugo:-)
A reszta co porabia???

Wstawiam wam zdjecie mojego brzucha...chyba sie nie dozekam typowego brzuszka ciazowego...ciągle mam taki "obzarty"...

Zobacz załącznik 547268
34/35 tygodni

Noelle kochana gdzie ta Twoja malutka się tam mieści :)) śliczny brzuszek :))

ja też jestem tego zdania że Pianeczka nam sie niedługo rozpakuje :) i to mam takie przeczucie ze juz na dniach

gdzieś słyszałam opinie ze chłopcy lubią sie rodzić przed terminem

a mnie wysypało na twarzy , pamiętam z mała też miałam taki wyrzut hormonów na końcówce

Hej:)
Jillus od nas też fluidki lecą ze specjalną siłą &&&&&&&&&& :)

Pianeczko ale to zleciało szybko :) i też mi się wydaje że pierwsza się ropakujesz i to już na dniach :)

Aga no w sumie trzy dni to już niedługo :) i też zaraz będziesz z całą rodzinką spędzać czas:) a do szpitala już spakowana jesteś?

Noelle jaki śliczny zgrabny brzuszek :) fajnie masz, w mig odzyskasz figurkę i będziesz seksi mama że ho ho :)

Asita trzyma nas w napięciu widzę :) nieładnie tak :) &&&&&&&&&

Lalus udanego wypadu nad morze :)

I już nie pamiętam co miałam napisać :/ więc przesyłam buziaki i ogrom fluidkow &&&&&&&&

Noelle jaki brzunio fajny!! :-)) super!!

Jillka dzisiaj nie gotuje, dzisiaj do Mamuni na obiadek jak co niedziele :-) na ogorkowa i rybke z pieca :D

Musze do wro zaraz jechac po wpisy :| kill me, tak mi sie nie chce.

reklama
dzieki dziewczyny...ale wierzcie ze momentai chcialabym "MIEC" brzuszek.A pod bluzka czy plaszczykiem to juz wogole ani widu ani slychu:confused2: Na czole sobie wypisac "CIĄŻA" musze zeby sie potem ludzie nie dziwili ze z wozkiem jezdze:sorry:

Ja na obiad nie mam kompletnie nastroju.:baffled: Za to pojechalabym na jakies zakupy,takie piekne kolekcje ubran tej wiosny...Ale przeciez takie zakupy kompletnie nie maja sensu teraz.....Bo i brzuch i tylek i piersi nie te:confused2: Ale sie mnie dzisiaj nastroje trzymaja.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry