reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiecie co kobietki juz mnie wszystko boli nóżki nie puchną ,ale mięśnie bolą no i w środku też już mnie wszystko boli jeszcze tylko kilkanaście dni
już nie mogę się doczekać

Agnieszko bo to juz w sumie finisz;-) i kiedy to zlecialo??? Zapiernicza ten czas jak glupi

Mi sie momentami strasznie dluzy.Tylko po to zeby za chwile odkryc ze tak napeawde lixzyc mozna juz w dniach czy tygodniach.:-) Np dzisiaj wydaje mi sie ze.mam jeszxze tyle czasu !!Za to moj maz najchetniej wzialby juz wolne i chodzil za mna calymi dniami;-)zaczyna panikowac ze jak cos zacznie sie dziac to go nie bedzie itp.Ja ..poki co..ostoja spokoju...
Mnie dzisiaj nic nie boli nie kluje nie twardnieje...normalnie szok;-)

Hej :) ja też już dzisiaj padam, byliśmy na spacerze nad morzem i masakra - u nas zima dalej na całego..
Agnieszko jak ja Ciebie doskonale rozumiem..dziś chyba po raz pierwszy pomyślałam mogłoby się już urodzić :baffled: nie dość że mały całą noc harcował, od rana chodzę cała napuchnięta to jeszcze pół dnia mnie tak czyściło że lewatywa w razie W nie byłaby potrzebna :-D przyjaciółka która miała termin dzień po mnie urodziła wczoraj córę :) ale znając życie w pn doktorek powie że wszystko pozamykane i zaprosi za 2 tygodnie - ale może to i lepiej bo muszę jeszcze badanka przed porodem porobić:-)
A co z tym wątkiem - w sensie przenosimy się tam?

mi zostało jeszcze 25 dni do terminu ,chociaż mam cichą nadzieję ze urodzę 12 kwietnia,bo 11 jadę do szpitala już i ja tam nie chcę siedzieć, zaryczę sie i zatęsknię za moją niunią i mężem, bo oni będą mieli do mnie kawałek bo prawie 80 km :-(

Pianeczko he żebyś Ty dotrwała do tego poniedziałku :)) bo coś mi się wydaję ze niedługo pojedziesz :))

ja dzisiaj dokończyłam wyprawkę no jeszcze tylko pampersy,ale torba do szpitala wrazie W spakowana

Ostatnia edycja:
Agnieszko no i teraz spokojnie czekaj na rozwój akcji :) mi się coś ubzdurało że 11-ego urodzę i tego się trzymam, a 12-tego nie polecam - mój szwagier się tego dnia urodził - koleś jednym słowem katastrofa :/ a najlepiej żebyś urodziła jeszcze przed 11-tym co by Cie ten szpital ominął do minimum :tak:

No dziewczyny zobaczymy co nam na wizytach powiedza w tym tygodniu:-)
oczywiscie daje wam pierwszenstwo-poczekam sobie na moja kolej;-) chociaz jakbym miala obstawiac to kwietniowka bede;-)

Noelle też mi się tak wydaje że kwietniówką będziesz bo przecież Ty masz termin jakoś na samiutki początek maja co nie? to przecież prawie kwiecień :-D a jeszcze ta Twoja szyjka przy takim pędziwietrze jak Ty to już w ogóle :-pidę pod prysznic bo plecy po spacerku dają się we znaki :/ buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry