• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiecie co kobietki juz mnie wszystko boli nóżki nie puchną ,ale mięśnie bolą no i w środku też już mnie wszystko boli jeszcze tylko kilkanaście dni
już nie mogę się doczekać

Agnieszko bo to juz w sumie finisz;-) i kiedy to zlecialo??? Zapiernicza ten czas jak glupi

Mi sie momentami strasznie dluzy.Tylko po to zeby za chwile odkryc ze tak napeawde lixzyc mozna juz w dniach czy tygodniach.:-) Np dzisiaj wydaje mi sie ze.mam jeszxze tyle czasu !!Za to moj maz najchetniej wzialby juz wolne i chodzil za mna calymi dniami;-)zaczyna panikowac ze jak cos zacznie sie dziac to go nie bedzie itp.Ja ..poki co..ostoja spokoju...
Mnie dzisiaj nic nie boli nie kluje nie twardnieje...normalnie szok;-)

Hej :) ja też już dzisiaj padam, byliśmy na spacerze nad morzem i masakra - u nas zima dalej na całego..
Agnieszko jak ja Ciebie doskonale rozumiem..dziś chyba po raz pierwszy pomyślałam mogłoby się już urodzić :baffled: nie dość że mały całą noc harcował, od rana chodzę cała napuchnięta to jeszcze pół dnia mnie tak czyściło że lewatywa w razie W nie byłaby potrzebna :-D przyjaciółka która miała termin dzień po mnie urodziła wczoraj córę :) ale znając życie w pn doktorek powie że wszystko pozamykane i zaprosi za 2 tygodnie - ale może to i lepiej bo muszę jeszcze badanka przed porodem porobić:-)
A co z tym wątkiem - w sensie przenosimy się tam?

mi zostało jeszcze 25 dni do terminu ,chociaż mam cichą nadzieję ze urodzę 12 kwietnia,bo 11 jadę do szpitala już i ja tam nie chcę siedzieć, zaryczę sie i zatęsknię za moją niunią i mężem, bo oni będą mieli do mnie kawałek bo prawie 80 km :-(

Pianeczko he żebyś Ty dotrwała do tego poniedziałku :)) bo coś mi się wydaję ze niedługo pojedziesz :))

ja dzisiaj dokończyłam wyprawkę no jeszcze tylko pampersy,ale torba do szpitala wrazie W spakowana

Ostatnia edycja:
Agnieszko no i teraz spokojnie czekaj na rozwój akcji :) mi się coś ubzdurało że 11-ego urodzę i tego się trzymam, a 12-tego nie polecam - mój szwagier się tego dnia urodził - koleś jednym słowem katastrofa :/ a najlepiej żebyś urodziła jeszcze przed 11-tym co by Cie ten szpital ominął do minimum :tak:

No dziewczyny zobaczymy co nam na wizytach powiedza w tym tygodniu:-)
oczywiscie daje wam pierwszenstwo-poczekam sobie na moja kolej;-) chociaz jakbym miala obstawiac to kwietniowka bede;-)

Noelle też mi się tak wydaje że kwietniówką będziesz bo przecież Ty masz termin jakoś na samiutki początek maja co nie? to przecież prawie kwiecień :-D a jeszcze ta Twoja szyjka przy takim pędziwietrze jak Ty to już w ogóle :-pidę pod prysznic bo plecy po spacerku dają się we znaki :/ buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry