reklama

Staranka od stycznia 2012.

agacyndo ja ci wroze malo dodatkowych kg!!
sihaya tobie tez!pewnie sie najadlas:-)
pianko oby dzisiaj sprawniej poszlo z czekaniem na wizyte,bo faktycznie cos strasznego..

A gdzie nasza Agnieszka?? Ty sie czasami cichaczem nie rozpakowuj:-D

reklama
Pianko no super jakby Twój malec zrobił cioci z bb taki prezent :tak:
Gosiak nie wiem czy mi się uda wrzucić z tel. na bb foto, ale o wyniku napisze na pewno :tak: chociaż czuje, że niepotrzebnie się teraz nakręcam :-(
Agacynda ja tez mówię, że dużo nie przytyjesz :tak:

Gosiak no właśnie lekarz widać że zmordowany bo nawet marcowe zwolnienie mi na luty wypisał :-D swoją drogą jakie on sny musi mieć jak się do wieczora tyle du... naogląda :szok: ja niestety sama z dzieciakami, nikogo do pomocy poza mężem :no: ja mam nawet problem co z córą zrobić na czas dojazdu do szpitala, pewnie pojedzie z nami mąż zostawi mi torbę przed IP i pojedzie
Noelle a niech się Agnieszka rozpakuje! a co, teraz to już bez różnicy dzień w te czy drugą stronę ;-)a męczyć się bidulka z brzucholem nie będzie :tak:

Asitko na pewno wynik będzie pozytywny :tak: Bo jutro masz już 37 dzień cyklu, a więc dziś jak zrobisz będzie okej :tak: a jutro poprawisz, żeby mieć pamiątkę :tak:

Gosiak nie puszczaj męża, ma z Tobą zostać!!! :tak:

dzieki dzieki Dziewoje za slowa wagowej otuchy :Dzobaczymy jak to bedzie, poki co spokojnie aje rade malowac paznokcie u stop :D

ja wole rozpakowywac, ukladac na nowo :)) wtedy sie dobrze bawie :)) nooo mysle ze pod koniec tego tygodnia juz bede Wam foty nowego lokum pokazywac :))

Agnieszka, nic po cichu, musisz nam htu wykrzyczec : RODZEEEE :)))

Nie noooo Pianko co racja to racja...niech sie rozpakowuje...tylko niech wczesniej zarzuci tu hasłem "Rodze" tak jak agacynda mowi:-) Co bysmy mogly sobie w emocjach oczekiwac na Antosia!

Asitko jeszce troche do godziny "O"!!!:-):-)

lalus nie idz!!zostan z nami!!
paulinko co u ciebie??

Ostatnia edycja:
Laluś miłej pracy, oby godzinki szybko mijały :tak:
Dziewczyny Wy niedobre przez Was boje się, że znowu złapie mnie załamka jak zobaczę I kreche tak mnie nakręciłyście :no:

reklama
Asitka za dwa dni jakbyś jedną krechę zobaczyła to byłoby podobnie, a tak będziesz wiedzieć na czym stoisz. Poza tym my tu wszystkie gorąco wierzymy, że... :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja się zbieram na pogaduchy z koleżanką:) Postaram się wpaść wieczorem ze zdjęciem brzucholka no i złożyć gratulacje.....&&&&&&

Miłego popołudnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry