reklama

Staranka od stycznia 2012.

dzieki dziewczyny.
No to sihaya razem tylko, ze Ty plec poznasz a ja zobacze fasolinke :-). Ja mam pozno bo na 19.00 plus ze dwie pewnie jakies opoznienie bo najlepszy lekarz. A ciezarne to juz tak bada dokladnie :-).
Ja jutro do pracy...boze juz sie trzese cala.
Domik fajnie, ze juz cos biegnie w dobrym kierunku i Ty juz razniejsza.
Sihaya Ty dodatkowe kg. i to ze sie nie miescisz w spodnie masz dozwolone.

reklama
Ale Sihaya mi sie snilo, ze ja bede miec syna i jest cora :)) To moze u Ciebie t3z na odwrot bedzie hehhe a spodniami sie nie przejmuj, kup sobie drugie :))

Anke a co Ty teraz robisz? bo z tego co pamietam to kiedys pracowalas w sklepie przy szpitalu, tak?

Wczesniej w sklepie medycznym a teraz nawet nie chce mi sie pisac. Na pewno nie spelnienie moich marzen ale w takim specyficznym miasteczku gdzie mieszkam nie ma innej. opcji. Trzeba sie cieszyc i dziekowac za to co jest.

SAM_0047.jpg Dziewczyny czy to jest pozytywny wynik???

Załączniki

• SAM_0047.jpg
    SAM_0047.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 47
Witam się w piątkowy poranek :-) chociaż za oknem pochmurno to i tak się cieszę, bo już w piąteczek i dwa dni wolnego :-):-):-)
Laluś test owulacyjny wydaje mi się, że pozytywny więc trzymam kciuki :tak:
Sihaya ja też muszę sobie kupić jakieś lniane spodnie :tak: bo moje mi się przetarły na tyłku :wściekła/y:
Marzen czekam za wynikiem testu :tak:
pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam i życzę wszystkim udanego dnia :-D

Od trzech dni jak m. wstaje do pracy o 6ej to już nie zasypiam:| co to słońce potrafi zrobić z człowiekiem;)
Laluś trzymam kciuki!!
Marzen jak u Ciebie??
Agacynda widzisz, to ja Cię źle wczoraj zrozumiałam:) Spodnie na pewno kupię, bo bez lnianych nie potrafię się obejść w chłodniejsze letnie dni:)

reklama
Normalnie w szoku jestem, bo jak jakiś czas temu robiłam testy owulacyjne to nie wychodziły... Wczoraj cieszyłam się jak dziecko. Hehe :D To znaczy, że owulacja może wystąpić dziś albo jutro?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry