reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś ja tu czytam twoje pytanko i sobie myślę o hoho nowy fasol a tu owulacyjny :-D
Podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn teścior pozytywny :tak:

Byłam u gina. Wg niego @ mi zasłabło z powodu niskiego tsh. Nie było możliwości zrobienia usg ale na podstawie wykresu stwierdził,że mogę zaznaczyć nowy cykl. Szkoda,że usg się nie udało zrobić ale cóż ;-)

reklama
hehe Sailor ja też się dałam nabrać na ten test;) oj Laluś Laluś w konia nas robisz, to teraz musisz się ładnie zrehabilitować i za dwa tygodnie ciążowy pozytyw pokazać:)
Sailor to ściskam mocno i kciuki za nowy cykl:) szybko poszło swoją drogą;) ale to dobrze, im więcej cykli-szans tym lepiej:)

Sailor to Ty zaczynasz nowy cykl a mój nadal trwa i nie chce się skończyć, tak myślę, że jak do poniedziałku @ nie zawita to umowie się do gin. i niech zobaczy co jest grane :tak:

Marzen Ty nie dobra kobieto, gdzie jesteś z wynikiem testu

Asitko tak sobie z gin pogadałam a naprawdę nie wiadomo jak to jest w moim przypadku. Ale żeby optymistycznie było zaznaczyłam. :-) co bym nie musiała patrzeć na tą moją poprzednią mizerną 2 fazę :-D

Asitko ale z tego co widzę, to Ty jeszcze dupka łykasz.. więc jak dla mnie @ powinna zawitać jak go odstawisz... przyjmując, ze jutro ostatnia dawka dupka to w pon-wt @ powinna być.. chyba, ze coś mylę...

Jestem :)
plamień cd ale tak jak w opisie na wykresie, temp też się trzyma. Testu nie zrobiłam, mojego K tata trafił do szpitala w nocy i nie miałam głowy :( Myślicie, że z popołudniowego sikańca będzie wiarygodny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry