reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen Marzen!!! tu-du-du!! Marzen Marzen:) rób teściora:) dołączam się do wniosku dziewczyn- jak nie wyjdzie to powtórzysz a ta Twoja tempka jest taka nooooo.. po prostu tak ładnie ciążowo trzyma się na jednym poziomie:) oczywiście nie nakręcam Cię ale ja bym była ciekawa na Twoim miejscu:)

reklama
LALUŚ jeeeeeeee ale się dałam nabrac:-D serce mi mocniej zabiło na widok dwóch kresek:-D powodzenia:8
MARZEN trzymam kciukaski:*
SIHAYA udanych zakupów. Ty masz prawo się nie mieścic w spodnie, gorzej ze mną :(brzuchol okropny i w nic przez tą oponę nie wchodzę. a na leginsy nie mogę patrzec...
SAILOR powodzenia w nowym cyklu! oby był szczęśliwy:*

melduje, że u nas od dwóch dni nie ma wielkiego darcia po jedzeniu. oby mojemu maleństwu przeszło!

Życzę Wam moje Kochane udanego weekendu w końcu mi się przyda totalny odpoczynek nareszcie,
a mnie dalej jajnik lewy boli w poniedziałek idę do gina zobaczyć co z nim nie tak dlaczego od poronienia mnie boli coraz gorzej boli..

jak co weekend wszystkie poszly sobie... ;)

Udanego weekendu zycze tym nieobecnym hehehe

niech mnie ktos strzeli... jutro musze wstac przed 6 zeby na 8 wjechac do szkoly... do 20.30 mam zajecia... jakby jeszcze bylo ciagiem to by bylo okej, ale mam 8-10.30, 13.15-15.45 i 18.15-20.30.... i nie ma we wro mojej przyjaciolki bo wyleciala do Tajlandii... chyba bede zwiedzac askota w miedzyczasie...

reklama
Agnieszka gratuluje synusia

Noelle teraz czekam na wieści od ciebie

Agacyndka jak sie czujesz?

u nas dużo na głowie brak czasu, taka pogoda więc wiecznie nas nie ma, nie mam czasu na przyjemności ehhh
mała dba o dużą nerwowość ciążową, są dni kiedy nie rusza się prawie wogóle, a potem nadrabia ale mnie to denerwuje, w poniedziałek mam lekarza to mu o tym powiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry