reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Gosiak ja zrobiłam wczoraj i przedwczoraj. Bo mi się ostatnio cykle wydłużyły i tak sobie wyliczyłam, że od tego dnia będę robić. Ale może akurat się wbiłam w ten czas :D

Aga super, że już w domciu jesteście :) W końcu możesz syneczka przytulić :)

hej :)
ale się kobieetki wyspałam nie ma jak to w swoim łóżku:-)

Noelle dzięki za przekazanie informacji ode mnie :-)teraz czas na Ciebie kochana

u mnie wszyscy śpią to ja mam was was trochę poczytać, chociaż nie wiem czy dam rade bo tyle tego jest :))

poprosiła bym o jakiś skrót wydarzeń
mamy jakieś dwie kreseczki ? I komu gratulować

hej hej...
u Was tez tak pieknie za oknem?? u mnie juz teraz w cieniu 15 st.Az chce sie zyc!!!:-)

Agnieszko super,ze w domu juz jestescie!!Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Antka!! To sie kochana namexzylas:-( 3 dni wywolywania porodu brzmi koszmarnie:-/ No ale....wazne ze juz masz to za soba i synka obok siebie.

no to wychodzi na to,ze teraz moja kolej??:-)

Hej :)
Agnieszko witaj mamuśka ;) co racja to racja, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :tak:uściskaj Antośka i życzę Ci żeby był taki grzeczniutki i bezproblemowy aniołeczek jak mój Kubuś :-D Czekamy na zdjęcie!
Asitka widzę że @ się czai za rogiem, czas zbierać siły na drożność i dalej iść za ciosem co byś na ślubie nie mogła tostu wznieść szampanem ;)
domik jak Lena się miewa? mam nadzieję że daje Ci już odpocząć ;) taka duża już z niej pannica wstawiłabyś jakieś zdjęcie jak teraz wygląda :tak:
paulinko teraz to z każdym dniem będzie weselej :-Dwidzę roczek się zbliża wielkimi krokami, robicie balety? a co do chodzenia to może Mikołaj wstanie z czterech i od razu pójdzie także spokojna głowa, w sumie ma jeszcze czas :tak:a Ty korzystaj bo na czterech łatwiej dogonić jak zacznie dreptać to się ucieczki zaczną :-D
marzen jak się sprawy mają?
Noelle taki piękny dzień na rodzenie :-D może się skusisz?;-) piękną pogodę będziesz miała na spacerki, my pierwsze chwile siedzieliśmy w domu bo wiecznie jak nie deszcz to wiatrzysko że głowy pourywa dopiero 2 dzień w miarę ładnie jest :sorry2:
Myniutku jak przygotowanie do wyjazdu? bielizna wybrana?:-D Fisiek do ,,dziadków'' oddelegowany będzie? pewnie wyczuje pakowanko i będzie kot do rany przyłóż żebyś go nie opuszczała ;-)musisz mu prezencik z wojaży przywieść - może jakąś szwedzką myszkę?:-p:-D

Sihaykoooo mam pytanie, czy Ty cos slyszalas zlego/dobrego o hamakach dla niemowlat ? Bo wiem ze uzywa sie ich do rehabilitacji i na kolki dzieciece...

P1120907 (Kopiowanie).jpgP1120908 (Kopiowanie).jpg przedstawiam wam Antosia :)

Załączniki

• P1120907 (Kopiowanie).jpg
    P1120907 (Kopiowanie).jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 55
  • P1120908 (Kopiowanie).jpg
    P1120908 (Kopiowanie).jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 55
Witajcie dziewczyny :)
Witaj słodziaku Antosiu na naszym forumie :) Rośnij zdrowo, dbaj o mamusię i siostrzyczkę i daj matce pospać w nocy !
Agnieszko, gratuluję dzielności raz jeszcze !

U mnie słonecznie, choć wiatr dmie z siłą sporą, więc miejcie się na baczności!
Ale wstawać dużo łatwiej i żyć też.

Ja właśnie gotuję grzybową zupinę i planuję makaroni z mięsem mielonym, wszak mężu dziś z wyjazdu wraca... wiadomo, mięcho musi być :)
U mnie nie wiem, co z wykresem, proszę o porady, co do granicy temperatur. :/ Bo się pogubiłam z tym moim wyresem :/ Buuu
a która dziś obiad u rodziców je, co ?! Pewnie Agacynda nasza dzielna ! Ci samiutka łoże złożyła!
A u Marzen nic... cisza w eterze.... ! Odświeżam i odświeżam... :) Kobitko, czekamy na znaki Twe!
Sihaya - jak nastroje ?
Noelle - faktycznie przodujesz peletonowi!
Myniu, a Ty gdzie? Nie możesz tak nie pisać do nas ( tak jak ja!) No chyba, że mama jest u Ciebie!
Czarnooczko, jak się masz Słońce?
Różniczka, Sailor - sisters in arms - łer ar Ju ?

Dobrego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry